?Въпроси всякакви?

• 1 869 150
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 855
  • В голямото море...Живот
Имам проблем - за да си пусна компа / на черен екран с надписи/ ми иска да натисна Ф1 за да тръгне. Как да го махна това /появи се незнайно как/ , защото искам да преинсталирам Уиндоуса и може да ми даде грешки.

# 3 856
има ли безжични слушалки, които стават за ТВ
Има. Аз ползвам едни толкова стари, с дистанционно, че чак им се е изтрил надписът Embarassed

# 3 857
ох,радвам се....на моменти адски ме дразни звука на тв-то

# 3 858
Имам проблем - за да си пусна компа / на черен екран с надписи/ ми иска да натисна Ф1 за да тръгне. Как да го махна това /появи се незнайно как/ , защото искам да преинсталирам Уиндоуса и може да ми даде грешки.

Преинсталирай го смело  Peace след преинстала ще се оправи.

# 3 859

Преинсталирай го смело  Peace след преинстала ще се оправи.

Направих го, няколко пъти.
Изключва се по време на самото преинсталиране и Ф1 си остава/ успях да преинсталирам само 2 пъти, но програмата, за която се ползва, дава отклонения/.
Все пак благодаря.

# 3 860
А каква грешка дава, като ти иска да натиснеш F1?

# 3 861
И на мен ми се беше появило така. Без да натискаш Ф1 пак си зарежда. После мисля че изчезна. Беше на един стар комп.

# 3 862
А каква грешка дава, като ти иска да натиснеш F1?

Не дава грешка, това е началния екран преди да включи Уиндоса.
Има и други опции - Ф2, Ф9 и ДЕЛ / знам за какво са/.
Искам просто да не ми се появява това, а направо да си тръгва Уиндоуса нормално.
Казаха ми, че можело да е от някакъв хардуерен проблем - дъно, батерия на БИОСа, прегряване, захранващ блок.....абе май от всичко.

# 3 863
  • София
Някой да е чувал думата саМостол (не саНостол) какво значи?

# 3 864
Някой да е чувал думата саМостол (не саНостол) какво значи?

няма такава дума. Освен ако не са две думи- само стол.  Laughing

# 3 865
И свети  Peace

ПП Благодаря, че и мен ме интересуваше този термин, не мога да спя цял месец заради него  ooooh!

А има ли официален ДЕН НА ФОРУМА ?

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 15:10 от LN

# 3 866
Здравейте, да ви питам нещо. На 13.09 си купих нова чанта, но преди 2 дни ми се счупи ципа. Мога ли да поискам от тях да ми я ремонтират за тяхна сметка или да ми я сменят с нова при положение, че е минал месец и 5 дни от покупката. Да кажа и че си пазя касовата бележка.

# 3 867
Какво трябва да значи в обявите за наеми, квартири с/без посредник?

# 3 868
Какво трябва да значи в обявите за наеми, квартири с/без посредник?

посредникът е фирма за имоти, с която наемодателят е сключил договор да му намерят наематели. Наемателите дължат на фирмата-посредник някаква сума (в зависимост от договореното), комисионна.
Когато е без посредник наемодателя сам си търси наематели, съответно наемателите си спестяват комисионната.

# 3 869
Анджелина мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт