?Въпроси всякакви?

• 1 869 132
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 870
Някой има ли идея каква магистратура може да защити мед сестра в здравеопазването,освен "Здравен мениджмънт"?

# 3 871
А каква грешка дава, като ти иска да натиснеш F1?

Не дава грешка, това е началния екран преди да включи Уиндоса.
Има и други опции - Ф2, Ф9 и ДЕЛ / знам за какво са/.
Искам просто да не ми се появява това, а направо да си тръгва Уиндоуса нормално.
Казаха ми, че можело да е от някакъв хардуерен проблем - дъно, батерия на БИОСа, прегряване, захранващ блок.....абе май от всичко.

Питам защото на мен ми направи така и ми даде някаква грешка ''CPU fan erorr pres F1 to start'' и аз натиснах F1 естествено, как така ще стоя без комп  Rolling Eyes Rolling Eyes Поработи около 5 минути и после тотално отказа да се пусне. пробвай да направиш една снимка с апаратчето.
Друг вариант е да е нещо от БИОС-а. Например моя комп сега преди да тръгне отброява от 10 до 0, освен ако не го прекъсна с Ескейп. Знам че е от биоса, брат ми го е барал нещо ама не съм търсил.

# 3 872
Надя, благодаря много.

Сега с друг въпрос:
Ако някакво момиче е болно от Хепатит, но учи в голяма сграда, която събира две училища, предприемат ли се някакви мерки за безопастност?

# 3 873
Човекът би трябвало да е под карантина, помещението да се санира....
Вероятно ще има и поголовна ваксинация Tired

# 3 874
Човекът би трябвало да е под карантина, помещението да се санира....
Вероятно ще има и поголовна ваксинация Tired
Да се санира - едва ли?
Най-вероятно гамаглобулин за близките. За кой тип хепатит става въпрос, разликата е огромна.

# 3 875
Имам проблем - за да си пусна компа / на черен екран с надписи/ ми иска да натисна Ф1 за да тръгне. Как да го махна това /появи се незнайно как/ , защото искам да преинсталирам Уиндоуса и може да ми даде грешки.

Преинсталирай го смело  Peace след преинстала ще се оправи.

Направих го, няколко пъти.
Изключва се по време на самото преинсталиране и Ф1 си остава/ успях да преинсталирам само 2 пъти, но програмата, за която се ползва, дава отклонения/.
Все пак благодаря.

Как така се изключва по време на преинсталирането, пък си успяла 2 пъти. А защо си го преинсталирала 2 пъти? Коя програма дава отклонения? Какви? Като натиснеш Ф1 и си зареди уиндоуса, после нещо прави ли? Рестартира ли се, гасне ли? Ако всичко си му е наред , а проблема е само в Ф1, можеш да му зададеш от Биоса да не ти показва грешките, а направо да зареди. Но при всеки модел дъно е различно. Simple Smile

# 3 876
  • В голямото море...Живот
Имам проблем - за да си пусна компа / на черен екран с надписи/ ми иска да натисна Ф1 за да тръгне. Как да го махна това /появи се незнайно как/ , защото искам да преинсталирам Уиндоуса и може да ми даде грешки.

Преинсталирай го смело  Peace след преинстала ще се оправи.

Направих го, няколко пъти.
Изключва се по време на самото преинсталиране и Ф1 си остава/ успях да преинсталирам само 2 пъти, но програмата, за която се ползва, дава отклонения/.
Все пак благодаря.

Как така се изключва по време на преинсталирането, пък си успяла 2 пъти. А защо си го преинсталирала 2 пъти? Коя програма дава отклонения? Какви? Като натиснеш Ф1 и си зареди уиндоуса, после нещо прави ли? Рестартира ли се, гасне ли? Ако всичко си му е наред , а проблема е само в Ф1, можеш да му зададеш от Биоса да не ти показва грешките, а направо да зареди. Но при всеки модел дъно е различно. Simple Smile

Преинсталирах точно заради програмата, която даваше отклонения - за работа с режещ плотер. Проявих инат и така докато успея да инсталирам. Но след вторият път отказа тотално.
След натискане на Ф1 си зарежда нормално. Понеже има инсталирани 4 подвижни диска  Shocked /които не мога да махна ама никак/ след всяко включване се показва Помощникът за инсталиране на нов хардуеър  Close  /поне аз така си мисля/ - и дразни.
Днес беше почистено всичко - малкият вентилатор не е работел и не е охлаждал нещо около дъното /прилича на алуминий  Blush /. Инсталацията е станала от раз и нормално. Но този екран с опциите по избор си е там  newsm78 Как от БИОСа да го махна? Уиндоуса е ХП Про.

# 3 877
Ако ти излиза надписа за "помощникът за инсталиране на нов хардуер...", значи , че най-вероятно нямаш инсталиран някой драйвър. Компютъра най-вероятно е гаснел заради вентилатора. Не можем  да ти кажем как да промениш опцията в Биоса, тъй като това зависи от модела на дъното, а не от уиндоуса.

# 3 878
  • В голямото море...Живот
БИОС менюто не е много различно ми се струва или поне определените опции си имат едни и същи имена /или сходни/ .
Ще мога да кажа точно как изглежда обаче след 2 седмици  Confused

# 3 879
  • somewhere over the rainbow
Колко почивни дни се полагат при смърт на майка/баща?

# 3 880
Отпуск по чл. 157, ал.1, т.3 КТ - в размер на 2 работни дни.

Колко почивни дни се полагат при смърт на майка/баща?

# 3 881
  • somewhere over the rainbow
Благодаря, Хърмаяни!

И още:
Ако депозит в банка е срочен /1год./ може ли да се изтегли преди да изтече този срок? И ако да, при какви условия?
Ако депозитът е безсрочен, има ли законов срок, в който банката е длъжна да ти даде парите, след като си ги поискаш?

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 15:37 от N_A_N™

# 3 882
БИОС менюто не е много различно ми се струва или поне определените опции си имат едни и същи имена /или сходни/ .
Ще мога да кажа точно как изглежда обаче след 2 седмици  Confused

Някои са много различни . Носи го някъде да го оправят. Дано го оправят бързо, че без комп не се стои  Grinning

# 3 883
И още:
Ако депозит в банка е срочен /1год./ може ли да се изтегли преди да изтече този срок? И ако да, при какви условия?
Ако депозитът е безсрочен, има ли законов срок, в който банката е длъжна да ти даде парите, след като си ги поискаш?[/i]
1. Да, може. Условията ги пише в конкретния договор и обикновено са много неблагоприятни за клиента.
2. Ако в договорът ти не пише друго - веднага. Но ако искаш сумата в брой, и тя е над определен размер - трябва да направиш заявка. Сумата и срокът за заявка се определят от банката.

# 3 884
Благодаря, Хърмаяни!

И още:
Ако депозитът е безсрочен, има ли законов срок, в който банката е длъжна да ти даде парите, след като си ги поискаш?

Може да се изтеглят по рано, ще има наказателна лихва. Т.е. няма да ти насилят лихва за времето за което са ти ползвали парите.

Общи условия

Активация на акаунт