?Въпроси всякакви?

• 1 869 099
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 900
  • София
Да, бе, вярно, как не се сетих за съдомиялната! Скоро пъхах в нея металната решетка от фурната. Беше много изцапана  Blush. Не се изми перфектно, но я извадих веднага след края на програмата и останалата мръсотия много лесно падна с малко помощ от телчето!

# 3 901
Ух, забравих уточнението - да - тъкмо като изключи, докато са още горещи съдовете, се почистват още по-лесно.

Напоследък го варя в тефлонова тенджера, не залепва толкова смоли. После като прецедя тогава слагам в обикновена.

# 3 902
От вчера насам се опитвам да кача едни снимки във Фейсбук - не става и не става Close С Мозила съм, но пробвах и с ИЕ, и с Опера - същата работа.Опитах и двата начина на качване на снимки.При единия ми изписва, че няма връзка със сървара, а при другия зарежда до едно положение и толкова.
Някой да знае защо е така?  newsm78
Пак да питам  Blush

Много хора се оплакват от този проблем... сигурно е някъв бъг във ФБ. Пиши на съпорта.
Драснах им току-що.Дано да оправят нещо !

# 3 903
Моля някой да ми каже стадион "Славия" и ледената пързалка "Славия" на едно и също място ли се намират и това ли се води Овча Купел? Странно ми е също, че даден човк казва, че живее срещу стадион "Славия" - в Борово... Съвсем се обърках къде е този стадион и ледената пързалка също ли е там? Благодаря.   bouquet

# 3 904
  • Бургас
Не знам дали тук да питам, но поне някой да ме насочи към друга тема....

Много ми харесва рекламката на Глобул, където с надписи има идеи за опазване на околната среда, някой да ми каже къде да намеря песента?

# 3 905
Тази блокирана сума вероятно е направена транзакция, която още не е отразена от системата  Thinking
Сигурна ли си, че е налична?

От 130 лв теглих 50 днес. Още не са отразени- да.

Но преводът се мъчех да го направя снощи newsm78

Отразило ги е, но остатъчните към 80 лв стоят видими в Наличност, но не и в разполагаемост. И в Блокирани стоят. Явно ще ходя до банката днес

# 3 906
  • София
Моля някой да ми каже стадион "Славия" и ледената пързалка "Славия" на едно и също място ли се намират и това ли се води Овча Купел? Странно ми е също, че даден човк казва, че живее срещу стадион "Славия" - в Борово... Съвсем се обърках къде е този стадион и ледената пързалка също ли е там? Благодаря.   bouquet
Стадионът и пързалката са много близо. Славия е един спортен комплекс, в който са разположени двете съоръжения (и не само те, разбира се). Мисля, че се водят в Овча купел, но се намират точно под Бул. Цар Борис, който разделя Овча купел от Павлово и Борово и от там идва приказката "живея срещу стадион Славия"  Peace.

# 3 907
С един приятел спорим правилно ли е да се образува по този начин въпросително изречение на английски:
Where you have been?

Аз твърдя че е правилно : Where have you been?  Но според него и двата варианта били правилни!!!
Моля ви кажете ми! Не твърдя че съм много напред с английския, но не съм чувала да се структурира въпросително изречение и така и така и все да е правилно граматически.

# 3 908
  • София
Ти си правата. Не съм филолог, но уча английски почти от бебе, имам CPE сертификат (ако това прави мнението ми валидно, де.)

Where you have been? в този му вид може да се използва единствено в поезия или песен, където ритъма налага промяна на словореда за благозвучност. Или ако е част от разказвателно изречение или разказвателно формулирано като въпрос.

# 3 909
Трябвало да се синхронизира тази сметка с онлайн банкирането, защото имало издадена дебитна карта по нея, затова не ме е пускало ooooh!

# 3 910
Съгласна съм със Севера.
А моят въпрос: някой ще ми каже ли къде из форума има сватбени теми - агенции и т.н.
п.с. Няма да се омъжвам скоро.  Mr. Green

# 3 911
Аз пак да попитам, дали няма някой доброволец да ми направи едно аматьорско лого по негово усмотрение?  Embarassed  Simple Smile

# 3 912
Пиши ми ЛС за какво се отнася да видим дали ще се справя.

# 3 913
И аз да питам, пак. На Експлоръра ми стои едно поле горе. Как да го махна? С хикса временно се скрива и пак излиза, а с десен бутон няма опция "делийт".

ето и снимка, ограденото в червено: http://i58.photobucket.com/albums/g258/any_kos/ekspl.jpg

# 3 914
Натисни в/у него с левия бутон и избери първата опция. След това дай install , ако ти иска.

Общи условия

Активация на акаунт