?Въпроси всякакви?

• 1 869 098
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 915
Няма Инстал. Дава ми ънейбъл/ дизейбъл на тулбари, провайдъри и има само бутон Клоуз, който само затваря прозореца  Thinking

# 3 916
Няма Инстал. Дава ми ънейбъл/ дизейбъл на тулбари, провайдъри и има само бутон Клоуз, който само затваря прозореца  Thinking

Като натиснеш на 1вата опция , какво ти дава? (не може да се види какво пише, щото точно там е червената линия Simple Smile

# 3 917
Manage Add-ons е първата. Отваря прозорец View ang manage your Internet Explorer add-ons и там може да се активират/ деактивират тулбарите и има само бутон Close  Thinking
Ще направя PrtSc по-късно с това, което е в прозореца.

# 3 918
Анджелина, и при мен се получава това Pop up blocked или нещо подобно излиза. от защитите е.
Става само като се опитам да отворя получено ЛС тук във форума.

# 3 919
Представяме си един квадрат/правоъгълник с размери 4 на 5м. Той е 20 квадрата. А ако си представим и издигнати стени, колко кубика ще е? Ама че го задодах тоя въпрос....

# 3 920
  • София
E, колко метра са високи стените все пак? Laughing

# 3 921
Хоп! Намреих си формулата V = a.a.a = a3 при куб и V = a.b.c  при правоъгълен паралелепипед...сори за глупавия въпрос, ама ми изкочи от ума Simple Smile

# 3 922
Стадионът и пързалката са много близо. Славия е един спортен комплекс, в който са разположени двете съоръжения (и не само те, разбира се). Мисля, че се водят в Овча купел, но се намират точно под Бул. Цар Борис, който разделя Овча купел от Павлово и Борово и от там идва приказката "живея срещу стадион Славия"  Peace.

Аха, мерси.   bouquet

# 3 923
Съгласна съм със Севера.
А моят въпрос: някой ще ми каже ли къде из форума има сватбени теми - агенции и т.н.
п.с. Няма да се омъжвам скоро.  Mr. Green

А моят въпрос?  Cry

# 3 924
За "нашия"  Flutter форум не знам, но провери ли тук?

# 3 925
Стадионът и пързалката са много близо. Славия е един спортен комплекс, в който са разположени двете съоръжения (и не само те, разбира се). Мисля, че се водят в Овча купел, но се намират точно под Бул. Цар Борис, който разделя Овча купел от Павлово и Борово и от там идва приказката "живея срещу стадион Славия"  Peace.

Аха, мерси.   bouquet
Всъщност си е квартал Славия:) Борово няма нищо общо с тази част, не знам защо така ти казва този човек.

# 3 926
Е, ти сега ме върна обратно в девета глуха.  Laughing Ами, не знам, за мен отляво на Цар Борис е Красно село... а отгоре Павлово, не е ли? А отдясно мислех, че е Овча Купел само... Къде е сега този Славия?  newsm78

# 3 927
# 3 928
  • Пловдив
Спорим тук в офиса: когато плащаш с дебитна карта в магазин вземат ли ти такса за разплащането?  newsm78

# 3 929
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Зависи от  вида на дебитната карта и банката. Едната ми карта е с такса 20 ст. при пазаруване от търговец, другата е без такса. (банката е една и съща)

Общи условия

Активация на акаунт