?Въпроси всякакви?

• 1 869 079
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 930
Спорим тук в офиса: когато плащаш с дебитна карта в магазин вземат ли ти такса за разплащането?  newsm78
Имам 3 карти на различни банки, таксата се взима от търговеца не от мен.

# 3 931
  • Пловдив
Благодаря, момичета!
Колежката ми твърди, че при пазаруване в Метро й взимали по 1лв. , тя е с карта от Уникредит.
Аз не съм забелязала такова нещо /с карта към Пощенска банка съм/...

# 3 932
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Странно ми звучи това с левчето, освен да са качили таксите? Когато открих, че Уникредит ми взима по 0,20 при пазаруване в магазин (картата е дебитна, Маестро), попитах в банката и ми предложиха  Уникредит V-pay. С нея не ми удържат нищо.

# 3 933
Благодаря, момичета!
Колежката ми твърди, че при пазаруване в Метро й взимали по 1лв. , тя е с карта от Уникредит.
Аз не съм забелязала такова нещо /с карта към Пощенска банка съм/...

Да, от скоро имам електронно банкиране, та там видях. Всъщност, не плащам много често с дебитна карта, но случая, който засякох беше за покупка от Дика. Таксували са ме с левче. И аз съм към Пощенска банка.

# 3 934
Каква точно се води услугата за цифрова телевизия на Булсатком - предплатена ли?
От 2 месеца не съм я плащала, а те не я спират. Нямаме спомени да сме предплатили. Преди спираха само да закъснееш с 1 ден.  Rolling Eyes

# 3 935
Лице на 14г., с лична карта,  може ли да получи пари от Western Union?

# 3 936
Цитат
За недвижимите имоти с данъчна оценка над средната за всяка община ще се плащат с 30% по-висок данък.
Това предвиждат поправки в Закона за местните данъци и такси..

Каква е тая средна данъчна оценка? Подозирам как баш средния народ ще  го отнесе средния пак.

# 3 937
искам да попитам как се слагаше парола на компютър?

# 3 938
искам да попитам как се слагаше парола на компютър?

Контролен панел - Потребителски акаунти

# 3 939
мерси  bouquet

# 3 940

Мерси.   bouquet Славия квартал не виждам, ама... Ще ги разуча.  Grinning

# 3 941
И аз имам въпрос!  Grinning
Мъжът ми пуши рядко, но обича хубавите и скъпи цигари. Пуши Dunhill или Rothmans плочка. За съжаление и двете марки са неоткриваеми на пазара!
Някой има ли идея откъде можем да ги намерим и закупим?

# 3 942
Цитат
За недвижимите имоти с данъчна оценка над средната за всяка община ще се плащат с 30% по-висок данък.
Това предвиждат поправки в Закона за местните данъци и такси..

Каква е тая средна данъчна оценка? Подозирам как баш средния народ ще  го отнесе средния пак.

Най-общо казано, ако построиш нова къща на село, ще ти го сложат, но ако построиш нова къща в баровски квартал - не. Защото нямало да се различава от средната оценка на другите баровци  Mr. Green
И да средният пак ще е за средните хорица  Mr. Green

Другото, което ми направи впечатление е, че да минеш колата на технически преглед ще трябва да помъкнеш куфара с документи. Ще искат платени данъци към общината, платена такса смет, а може би и бележка, че са ти направили клизма. Да знаят, че са ти измъкнали всичко, което имаш  Whistling

# 3 943
И аз имам въпрос!  Grinning
Мъжът ми пуши рядко, но обича хубавите и скъпи цигари. Пуши Dunhill или Rothmans плочка. За съжаление и двете марки са неоткриваеми на пазара!
Някой има ли идея откъде можем да ги намерим и закупим?

В Пазарджик има. Blush

# 3 944
Имам питане относно  прехвърлянето на парите от пенс фондове към НОИ- ние после ще ли сме собственици на нашите си пари ,или ще се национализират?

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 09:11 от румид

Общи условия

Активация на акаунт