?Въпроси всякакви?

• 1 868 881
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 945
Имаше една руска песен,в която се пее как едно малко момиченце останало без татко,защото той загинал във войната.Коя е песента?
Руска музика не слушам,търсех нещо в вбокса и излезе песента.Втори път не можах да я открия. Crazy

# 3 946
Искам малко помощ за инсталирване на BS player,че нещо не успявам да се справя. Rolling Eyes
Започва да инсталирва уж и спира програмата и ми пише "Firefox is running"
Какво трябва да направя?

# 3 947
  • София
Изключи Firefox-a на първо време. Grinning

# 3 948
  • Пловдив
Търся филмче по Туве Янсон с дублаж на български. Simple Smile Черпя чай Simple Smile

# 3 949
  • Пловдив
Каква точно се води услугата за цифрова телевизия на Булсатком - предплатена ли?
От 2 месеца не съм я плащала, а те не я спират. Нямаме спомени да сме предплатили. Преди спираха само да закъснееш с 1 ден.  Rolling Eyes
Все още спират ако закъснееш с един ден, този месец ни я бяха спрели. Simple Smile Може нещо да им се е объркал компютъра Simple Smile

# 3 950
Изключи Firefox-a на първо време. Grinning

В смисъл да използвам Internet explorer ли? newsm78  Не ми се смейте на тъпите въпроси,но не съм запозната много добре с  тези неща. Embarassed
Bitcomet си го изтеглих без проблем,но с този Bs player не мога да се преборя ooooh!

# 3 951
  • някъде ... тук ...
просто го затвори.

# 3 952
  • София
Затвори го докато не довършиш инсталацията. Може да ти поиска и да рестартираш компа.

# 3 953
Я да питам и тук- виното облага ли се с акциз?

# 3 954
Искам вьв фейсбук да пратя албум от моя профил в профила на приятел.Как да го направя това ?Страх ме е да не го публикувам в профилите на всичките си познати.Ако копирам адреса и го публикувам в стената на приятеля ми ще стане ли Embarassed?

# 3 955
  • София
Искам вьв фейсбук да пратя албум от моя профил в профила на приятел.Как да го направя това ?Страх ме е да не го публикувам в профилите на всичките си познати.Ако копирам адреса и го публикувам в стената на приятеля ми ще стане ли Embarassed?

Като влезнеш в твоя албум най-долу има Споделете този албум и натискаш го и после въвеждаш името на приятеля и му го изпращаш.

Я да питам и тук- виното облага ли се с акциз?

Да. Може да видиш закона за акциза.

Цитат
III. Вина и ракии, произвеждани от физически лица от собствени суровини и материали
20.  (изм.,ДВ,бр.51 от 1997 г.) Вина  20 лв. за 1 литър 
21.  (изм.,ДВ,бр.51 от 1997 г.) Ракии  6 лв. на 1 алк.
градус 

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 16:22 от Джес

# 3 956
Джес,благодаря ти.Беше ме страх да натисна споделете за да не го пратя на всички.

# 3 957
  • София
Джес,благодаря ти.Беше ме страх да натисна споделете за да не го пратя на всички.

Моля няма защо. Няма страшно, само на приятеля си ще го пратиш по този начин.

# 3 958
Ехааа,златни сте newsm10,успях да инсталирам опърничевият BS Player Mr. Green
Ама имам и друг проблем,на на лаптопа ми си има звук,като гледам филм пак има звук,но като пусна някоя песен от You Tube звука изчезва.
Малкият нещо замахваше по клавиатурата Laughing,дали не е натиснал там нещо и аз незнам.
Какво ще ме  посъветвате?

# 3 959
  • Пловдив
Ехааа,златни сте newsm10,успях да инсталирам опърничевият BS Player Mr. Green
Ама имам и друг проблем,на на лаптопа ми си има звук,като гледам филм пак има звук,но като пусна някоя песен от You Tube звука изчезва.
Малкият нещо замахваше по клавиатурата Laughing,дали не е натиснал там нещо и аз незнам.
Какво ще ме  посъветвате?
В ю-туб има самостоятелен плъзгач за увеличаване на звука, и го помни как си го оставил. Предполагам някой ти го е намалил до край. Погледни под прозореца с клипа, вляво, след бутона "пауза".

Общи условия

Активация на акаунт