?Въпроси всякакви?

• 1 868 984
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 005
Имам снимки на телефона, но са в самият телефон, а не на карта памет. И сега трябва да ги пратя, а не мога да ги кача на компютъра. Мога ли по някакъв начин да ги кача през някой сайт?Опитах с докс, но не става. Телефона ми е Нокия Е51, но не искам да тегля Пц Суит, защото компютъра не е мой.Някакъв начин или да го тегля?

Ами копирай си нещата от телефона в картата, след това лесно... не става ли така? Маркирай папките или файловете, дай им "премести" и отиваш в картата и даваш "постави".

# 4 006
Как да си настроя ХП ХОМЕ Едишън да се буутва от диска?
Нито Ф2,Ф10 и ДЕЛ сработват.

Тоест диска ти е направен вече буутващ, сега искаш само да го буутнеш, така ли? Влез в Биоса (трябва да се влиза или с esc , dell , F2)  след това отиди на Boot options (priority)  и направи CD-то да е най-отгоре. След това натискаш F10 да запазиш настройките - yes - и после компа се рестартира. Чакаш на черния екран да излезе с бели букви Press any key to boot from cd/dvd... натискаш някое копче и готово.

# 4 007
Трябва ми програма (безплатна) за извличане на вградени субтитри (от филм). Ако може такава, при която се екстрактват и с тайминг Mr. Green Embarassed, че е самоубийство да се правят "на ръка"  bouquet

# 4 008
  • В голямото море...Живот
Как да си настроя ХП ХОМЕ Едишън да се буутва от диска?
Нито Ф2,Ф10 и ДЕЛ сработват.

Тоест диска ти е направен вече буутващ, сега искаш само да го буутнеш, така ли? Влез в Биоса (трябва да се влиза или с esc , dell , F2)  след това отиди на Boot options (priority)  и направи CD-то да е най-отгоре. След това натискаш F10 да запазиш настройките - yes - и после компа се рестартира. Чакаш на черния екран да излезе с бели букви Press any key to boot from cd/dvd... натискаш някое копче и готово.

Успях да вляза но с Ф8.
Оказва се обаче, че на диска няма нищо  newsm78
Ашампоо, след запис на исо.файл и проверка - дискът е несъвместим с вашето ДВД  Thinking

# 4 009
хм... странно, с Ф8 обикновено се влиза в Сейв Мод. Какъв ти е модела на компютъра/лаптопа? А диска ти ли си го направила буутващ, или е оригинален уиндоус?

# 4 010
Със сигурност пускат деца в "МЕТРО" София, Благоевград и Бургас, би трябвало и в другите да пускат.  За картите може дневна, ама трябват данните на фирмата, на която има издадени карти. Работи денонощно.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 22:44 от Poly.

# 4 011
хм... странно, с Ф8 обикновено се влиза в Сейв Мод. Какъв ти е модела на компютъра/лаптопа? А диска ти ли си го направила буутващ, или е оригинален уиндоус?

Асус е лаптопа с ХП Хоме - ядосах се накрая и натисках Ф2,Ф8,Ф10 и ДЕЛ едновременно.Кое е захапало не знам.Поотделно не стана.
Дръпнах Уиндоус от торентите, файла е ИСО, записвам с Ашампоо.Пробвах и с ИмажБърн. Избирам опцията - направи изображение на диск. ИмажБърн дава грешка още преди записа, а Ашампоо при проверката. Диска е СД-Р, пробвах и с ДВД-Р - все тая, няма нищо.

# 4 012
Трябва ми програма (безплатна) за извличане на вградени субтитри (от филм). Ако може такава, при която се екстрактват и с тайминг Mr. Green Embarassed, че е самоубийство да се правят "на ръка"  bouquet
Не че искам да те разочаровам ама едва ли има такава програма. Вградените субтитри са си "сляти" с картината и си мисля че няма как да стане. И всъщност защо искаш да ги изкараш?

Асус е лаптопа с ХП Хоме - ядосах се накрая и натисках Ф2,Ф8,Ф10 и ДЕЛ едновременно.Кое е захапало не знам.Поотделно не стана.
Дръпнах Уиндоус от торентите, файла е ИСО, записвам с Ашампоо.Пробвах и с ИмажБърн. Избирам опцията - направи изображение на диск. ИмажБърн дава грешка още преди записа, а Ашампоо при проверката. Диска е СД-Р, пробвах и с ДВД-Р - все тая, няма нищо.
Кое XP дърпаш? Пробвай с някое друго. НЕРО нямаш ли ?

# 4 013
Нямам Неро, не намирам безплатно.
Имам 3 релийза - ни един не става.
Мисля, че е от СДто, стоят 3 години вече  newsm78

# 4 014
Нямам Неро, не намирам безплатно.
Имам 3 релийза - ни един не става.
Мисля, че е от СДто, стоят 3 години вече  newsm78

А как го записваш? Като отвориш папката със сваления уин, цъкни 2 пъти направо в/у исо файла и трябва да ти го отвори с ашампото директно. Нали така го правиш?
Някои стават така: 2 пъти в/у исо файла, то почва да си го прави на image , дай му да го прави на десктопа примерно, след като го направи , завлачи image направо в ашампото и дай burn. Изтегли си някое Неро от замунда, те си имат или кейгени с тях или текстов файл със сериен номер.

П.П. С Ф8 в биоса ли влезе??

# 4 015
  • София

пробвай  c Avi sub detector

# 4 016
Помните ли едно време имаше бонбони " Лакта ", едни такива меки и много захарни, с карамелен цвят. После си смениха името, купувала съм ги с друго име, на друга фирма и с по-малък грамаж. От няколко дни много ми се ядат, направо бих омела един пакет от раз. Simple Smile Дали някой ги е виждал да се продават и на коя фирма са, как се казват ?

# 4 017
във вторник , няколко души бяха писали за странно нашествие на калинки, е , в днешните вестници пише повече за тях. Били внесени от Китай от Гърция за защита,но сега са се размножили твърде много и са нападнали и съседните на Гърция държави.Освен това ги наричат калинки-алигатори,изяждали себеподобните си. Нападнали и нашенското грозде.

п.с. Стана малко като обзор на печата,ама не мога да подмина и поредният удар по майките - удължават на 1,5 год. /със 6 месеца/ назад срока за изчисляване на майчинството!

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 05:57 от didik

# 4 018
  • София
Ето какво било.  И у нас нашествие от калинки - десетина и повече има постоянно около прозореца. Постоянно влизат вътре, много неприятно.
Ще разровя пресата.

# 4 019
  • Lost in a fairytale ...
Помните ли едно време имаше бонбони " Лакта ", едни такива меки и много захарни, с карамелен цвят. После си смениха името, купувала съм ги с друго име, на друга фирма и с по-малък грамаж. От няколко дни много ми се ядат, направо бих омела един пакет от раз. Simple Smile Дали някой ги е виждал да се продават и на коя фирма са, как се казват ?

ХАхах, точно преди 2-3 дни си взех такива и ги ометох на бърза ръка  Laughing Карамел Лакта пишеше на пакетчето, но не знам фирма  Rolling Eyes Взех ги от един магазин CBA  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт