?Въпроси всякакви?

• 1 868 775
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 320
Къде мога да открия изисквания за категоризация на ресторант  за 2 и 3 звезди? Намирам изисквания за други категоризации, но не и по звезди.

Виж тук:

http://hoteli.maksoft.net/page.php?n=47324&SiteID=636
Тези изисквания са за хотели. Може би вече няма категории по звезди в ресторантите Thinking Нищо не откривам.

# 4 321
# 4 322
Момичета, препоръчайте ми някоя клиника за физиотерапия и рехабилитация. Скъсах си ахилесовото сухожилие, оперираха ме и съм с гипс, но като го махнат, трябва да правя раздвижване. Питам за София, като трябва да е по линия на здравната каса. Чудех се между Токуда и Военно-медицинска болница.
Трябва ми да е някъде по-централно, ние сме в Стрелбище.

# 4 323
  • Под гъбата
Днес детето си счупило мобилния телефон. Стар и не вярвам да може да се поправи. От къде мога да купя телефон, до 100 лв, без да е обвързан с договори и такси от 30 лв. на месец. Абонати сме на моб. оператор с договор и нов карта не ми трябва. Гледах в сайтовете на двата оператора, но там евтинийки нямат,освен модели за по 10 лв с месечна такса от 30 лв. newsm78

# 4 324
  • София
Днес детето си счупило мобилния телефон. Стар и не вярвам да може да се поправи. От къде мога да купя телефон, до 100 лв, без да е обвързан с договори и такси от 30 лв. на месец. Абонати сме на моб. оператор с договор и нов карта не ми трябва. Гледах в сайтовете на двата оператора, но там евтинийки нямат,освен модели за по 10 лв с месечна такса от 30 лв. newsm78
В гет.бг гледала ли си?Не са кодирани, работят с всички оператори!Аз само от тях купувам!И поне за мен, там са най-евтини!

# 4 325
От всеки магазин за мобилни апарати можеш да закупиш и без договор, включително Handy - аз от там си закупих последния телефон, тъй като беше най-изгоден за момента. Гет.бг предлагат много добри цени също, но не знам как е уреден въпроса с гаранцията и до колко е сигурно.

# 4 326
Ако ти изтича договора може да вземеш с подновяване, без да взимаш нова карта.

# 4 327
Може ли да ми препоръчате хотел в София близо до НДК на нормални цени?Благодаря предварително.

# 4 328
Някой знае ли кога започват коледните пости или вече са започнали?

# 4 329
  • При хората, които обичам
40 дни преди Коледа.
"На 14 срещу 15 ноември започват 40-дневните Коледни пости, наричани още Рождественски. Те завършват на Бъдни вечер - 24 декември."

# 4 330
Благодаря Де Ваня. Значи тази седмица май е Задушница и в такъв случай може да се раздава блажно?

# 4 331
Може ли да ми препоръчате хотел в София близо до НДК на нормални цени?Благодаря предварително.

Мога, но трябва да ми уточниш "нормални цени", за да съм полезна  Peace

# 4 332
А на мен ми трябва кетърингова фирма за София. Искам да изненадам гостите при едно предстоящо семейно празненство, а за мен да няма неприятни изненади с доставката, количеството и качеството на блюдата. Мерси.

# 4 333
Някак си успях да си намаля шрифта на сайтовете които отварям в Интернет. Как да си върна нормалния шрифт, че този едва се вижда?

# 4 334
ctrl+скрол с мишката

Общи условия

Активация на акаунт