?Въпроси всякакви?

• 1 868 796
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 335
ООО благодаря ти! Точно с натиснат контрол го направих, но не разбрах как!  Hug  Hug  Hug
Ох измъчих се тука!

# 4 336
Има ли някъде из "оупън офиса" на компа нещо като завъртулки, леко абстрактни картинки...Искам да си изпринтя лист с текст и долу в дясно или долу в средата да си сложа тази "украса"...Не знам как се нарича?! Нещо като вектори... Оф...Не знам дали ме разбрахте...Нещо като осмица, не е точно лого...Дано някой разбра нещо от глупостите ми?  Mr. Green

ПП: приличат на златистите лепенки завъртулки, които се лепят по великденските яйца...

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 17:07 от xtna

# 4 337
  • Italia
xtna, не разбрах - функцията ли не знаеш къде е или завъртулките ти липсват?
Функцията - от тук Format > Page > Borders
Завъртулките - колкото ти душа иска в гугъл, примерно

# 4 338
Има ли сред вас ползващи Е-фактура? http://www.efaktura.bg/bg

# 4 339
xtna, не разбрах - функцията ли не знаеш къде е или завъртулките ти липсват?
Функцията - от тук Format > Page > Borders
Завъртулките - колкото ти душа иска в гугъл, примерно
Nikol, нито знаех как се наричат, нито къде се намират, ако ги има въобще...Точно това е - мерси!

# 4 340
  • София
Има ли сред вас ползващи Е-фактура? http://www.efaktura.bg/bg
Има.  Wink

# 4 341
Нямам въпроси, но пък вие имате интересни отговори в таз тема:)

# 4 342
  • Под гъбата
Днес детето си счупило мобилния телефон. Стар и не вярвам да може да се поправи. От къде мога да купя телефон, до 100 лв, без да е обвързан с договори и такси от 30 лв. на месец. Абонати сме на моб. оператор с договор и нов карта не ми трябва. Гледах в сайтовете на двата оператора, но там евтинийки нямат,освен модели за по 10 лв с месечна такса от 30 лв. newsm78
Ако ти изтича договора може да вземеш с подновяване, без да взимаш нова карта.
Той договора изтича, но чак през март. До тогава няма как да оставя детето без мобилен, заради училището.
Благодаря на всички за отговорите!

# 4 343
  • somewhere over the rainbow
Мисля, че във всеки един магазин за мобилни апарати /не към операторите/ ще намериш телефон до 100лв. Не търсиш нещо извънземно /като 5лв./. Доста модели са под 100лв.

# 4 344
  • София
Някаква идея откъде в София мога да купя черна ряпа? Мъчи ме отвратителна кашлица, и съм решила този път да пробвам една бабина рецепта. Сиропите никога не ми помагат. Crossing Arms

# 4 345

Ще те питам нещо на лични като имам повече свободно време Simple Smile

# 4 346
Някаква идея откъде в София мога да купя черна ряпа? Мъчи ме отвратителна кашлица, и съм решила този път да пробвам една бабина рецепта. Сиропите никога не ми помагат. Crossing Arms
на женския пазар има всичко

# 4 347
Имам едно пасаторче на кенууд,и понеше съм много умна реших да го поизваря че за бебето ще слагам работи в него,видя ми се добре докато се вареше ама като го изкарах то си сменило форматааа ooooh!.само за контеинерчето става въпрос.Та да ви питам някои може да знае,продават ли се някъде резервни части за тези машинки ,нямам представа в какъв магазин да търся,че и в бургас Thinking

# 4 348
Виж кой е официалният сервиз на марката и питай там.

http://www.kenwoodbg.com/service.html

# 4 349

Общи условия

Активация на акаунт