?Въпроси всякакви?

• 1 868 682
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 395
  • На брега на реката
При последното взимане на кръв ме предупредиха да държа памука леко натиснат докато спре да тече кръв. Иначе кръвта просмуквала в тъканите и за това посинявало мястото. Но щом има и болка, явно по-груба е била ръката, която ти е взела кръв  Rolling Eyes
А колко време след поставяне на мускулни инжекции е нормално да има болки. Мина повече от месец, а лявото дупе все така си ме наболява, при все, че и от двете страни имам еднакъв брой поставени инжекции. Rolling Eyes Няма синьо, няма и следа от точиците, но някак вътрешно мускулът ме боли  Rolling Eyes

# 4 396
Да и на мен са ми казвали това.
А сега просто явно при самото поставяне на иглата нещо не е направила както трябва, защото ми "опъваше" и на моменти имах чувство, че ако мръдна ще ми пробие кожата. Нищо де, всяко чудо за 3 дни, просто се чудех опасно ли е.

Аз след такава интервенция 1 седмица вдигах предмети със съответната ръка много трудно, много ме болеше, дори като я свивах ме болеше. След седмица мина. Първите 3 дни е най-гадно. После отшумява.

# 4 397
  • Бургас
Как да пиша лично съобщение на създателя на Тази група във Фейсбук ? Не виждам опции нещо...  Rolling Eyes

# 4 398
Как да пиша лично съобщение на създателя на Тази група във Фейсбук ? Не виждам опции нещо...  Rolling Eyes

Пиши на стената, че искаш да се свържеш със създателя и той ще се свърже с теб Simple Smile

# 4 399

Печката ми е Gorenje. Когато пусна фурната на 200, на колко градуса се затопля вътре?

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 03:32 от l`ange

# 4 400
  • София
    Здравейте, чудя се от къде да купя шапка за плуване на внука. Никога не съм купувала такава и нямам понятие, къде да търся!

# 4 401
От спортен магазин. Тук, във Варна, съм купувала такава от един спортен магазин в Мол Варна.
Тук има също и в магазина към басейна.

# 4 402
  • София
От спортен магазин. Тук, във Варна, съм купувала такава от един спортен магазин в Мол Варна.
Благодаря ти!Басейна е към училището!А аз никога не съм спортувала  Embarassed и дори не знам къде има такъв магазин.Сега ще търся с търсачката за София!Намерих един е-магазин и му поръчах 3 броя!

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 08:31 от Тайна

# 4 403
  • Русе/София
    Здравейте, чудя се от къде да купя шапка за плуване на внука. Никога не съм купувала такава и нямам понятие, къде да търся!
\
Басейна на Спартак има магазин ,шапката и очилата са по 15 лв.

# 4 404

А колко време след поставяне на мускулни инжекции е нормално да има болки. Мина повече от месец, а лявото дупе все така си ме наболява, при все, че и от двете страни имам еднакъв брой поставени инжекции. Rolling Eyes Няма синьо, няма и следа от точиците, но някак вътрешно мускулът ме боли  Rolling Eyes

И моите бяха равномерно по двете дупета  Mr. Green  , но едната страна ме болеше повече в продължение на 2-3 месеца. И винаги когато са ми били мускулни е било така. Ще мине, все някога  Wink

# 4 405
Здравейте, къде мога да поддам сигнал за незаконна сеч в София?

# 4 406
Здравейте, къде мога да поддам сигнал за незаконна сеч в София?

Ако сечта се извършва в Държавен горски фонд /в планината/ - в Държавното горско стопанство и полицията. Ако е в града - Съответните община/район и полицията.

# 4 407
Хърмаяни, мерси

# 4 408
  • София
Благодаря ти!Басейна е към училището!А аз никога не съм спортувала  Embarassed и дори не знам къде има такъв магазин.Сега ще търся с търсачката за София!Намерих един е-магазин и му поръчах 3 броя!
Срещу басейна в Дианабад има един малък спортен магазин ...  Peace

# 4 409
Търся електронен вариант на книгата "Речник по хомеопатия",издаден 2003г.
Автора е французин.

Общи условия

Активация на акаунт