?Въпроси всякакви?

• 1 868 690
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 425
Интересува ме, като дадеш уред на сервиз гаранционната карта в сервиза ли остава или ми я връщат?

# 4 426
Остава, докато ремонтират уреда. След това ти я връщат, заедно с него.

# 4 427
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Препоръчайте ми фирма за печат върху тениска със собствен дизайн. за София става въпрос

За една тениска ли става въпрос? Какъв тип горе-долу ще е дизайна?
Питам, защото от това до голяма степен зависи технологията, която ще се приложи и ще излезе най-рационално,
и съответно типа печатница, която ще го направи.

# 4 428
Остава, докато ремонтират уреда. След това ти я връщат, заедно с него.
Много ти благодаря   bouquet

# 4 429
  • Русе/София

Съмненията ми са, че има разминаване в градусите с над 5 градуса, а на мен ми трябват възможно най-точни градуси.
 Чудех се дали е нормално да има такова разминаване в градусите, това е, а и доколкото видях в гуугъл (чак сега) - всяка фурна си има своята специфика и може да има отклонения Rolling Eyes Не случайно казах марката, ако има някой - да се обади, защото подозирах нещо подобно...
Цитат
Печката ми е Gorenje. Когато пусна фурната на 200, на колко градуса се затопля вътре?
-очакван отг.: около 200, но може да варира с 2-3 градуса, защото...еди-какво си, но ако разликата е с повече, значи не е добре настроена (примерно) или най-добре прочети упътването.

Когато не разбирам или ми се струва неадекватен даден въпрос - задавам доуточняващи въпроси и така. Няма значение вече, дано този път съм била по-ясна  chef

Не се засягай толкова,на такъв въпрос-такъв отговор.Трябваше да уточниш.Печката не е точен уред.След като са написани градуси,значи толкова и ще стопли.Какво толкова ще печеш,че чак точна до абсолютната температура ти трябва?Дали ще го сложиш термостата на 200,а вътре ще бъде 210 не е толкова от значение.Въпроса прозвуча, като,око имам една банкнота от 100 лв.,дали,ако ги разваля на дребно,ще бъдат пак сто лв.?

# 4 430
Коя е песента от настоящата реклама на Германос ????
Предната беше с някакъв манекен, сега е с мим, сещате ли се ????

# 4 431
# 4 432
Препоръчайте ми фирма за печат върху тениска със собствен дизайн. за София става въпрос

За една тениска ли става въпрос? Какъв тип горе-долу ще е дизайна?
Питам, защото от това до голяма степен зависи технологията, която ще се приложи и ще излезе най-рационално,
и съответно типа печатница, която ще го направи.
Да, за една тениска. Ето такава искам да е

# 4 433
Миналата година поръчвах от тук. Аз лично останах доволна.  Peace

# 4 434
Аз съм поръчвала два пъти от тук, също съм много доволна Simple Smile

# 4 435
Преди време гледах в един сайт ключодържател, който се обаждаше като му свирнеш. Т.е за заплеси  Laughing Обаче сега не мога да го намеря. Някой срещал ли е нещо такова из нета?

# 4 436
  • София
   Моля ви, някой ако знае, в коя болница в София използват олекотен гипс(като на запад), моля да ми пише!

# 4 437
Някой да знае дали е излязъл последният 18 епизод на LOST,че се рових из Арена ,но не го открих,само 17 епизод го има?

# 4 438
  • При хората, които обичам
За София не знам, ама в Пловдив те пращат да си го купиш. Ако питаш за този.

# 4 439
  • София
За София не знам, ама в Пловдив те пращат да си го купиш. Ако питаш за този.
Да за него питам, но е за крак!Значи по аптеки да се търси!Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт