?Въпроси всякакви?

• 1 868 566
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 4 545
  • Пловдив
Как да намеря имейл на дадена фирма, в чийто официален сайт не е даден при контактите, а само телефон и адрес?

# 4 546
Как да превърна документ от .pdf формат в .doc формат?
Пробвах с този сайт ,пратиха ми на е-майла документа в word-овски формат,но ми излизат йероглифи.
Смених шрифта,но не се получава.
Идеи? 

виж този конвертор дали ще ти свърши работа http://www.hellopdf.com/download.php

като конвертираш файла копирай целия текст и смени шрифта на Хебър (другите дават маймуница, Хебър се чете)
Опитай първо с твоя файл с маймуницата да смениш шрифта с Хебър.

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 15:54 от Анджелина

# 4 547
Как да намеря имейл на дадена фирма, в чийто официален сайт не е даден при контактите, а само телефон и адрес?

Освен да им се обадиш и да ги попиташ. Ако искаш кажи коя е фирмата да се поразтърсим и ние.

# 4 548
  • Пловдив
Не питам за конкретна фирма в случая.
Правя една база данни и ми се случва дадена фирма да не е оставила имейл, а на мен ми трябва... Wink
Та как да го намеря?

# 4 549
Опцията да звъннеш и да попиташ не върши ли работа? Щом и Гугъл мълчи...

# 4 550
Ако имаш ЕИК, може в Търг. регистър да им търсиш данните. Може и по име. И не само в този регистър, зависи от фирмата.

# 4 551
  • Galaxy 13197853088
потърси в информацията при регистрацията на домейна, освен валидни мейли има и валидни телефони по принцип.

# 4 552
Във фейсбук няма ли я тази фирма  Joy

# 4 553
  • В голямото море...Живот
Във фейсбук няма ли я тази фирма  Joy

Ако я няма там значи не съществува  Mr. Green

# 4 554
Изчезна ми лентата , където се изписват адресите в интернет, където е стрелката за връщане назад и напред..първата лента, горе. Не се сещам как точно и е названието, но мисля че се сещате.
Моля, кажете каква може да е причината и как да си я върна ?Извинявам се за лаишкия въпрос Embarassed , но знам че ще ми помогнете и ви благодаря Hug

# 4 555
  • София
Лорена, ако използваш Интернет експлорер, влез в менюто View - Toolbars - Address bar.

# 4 556
.
Вени, благодаря за бързата реакция Hug обаче съм на Mozilla. Някакви идеи, моляя?

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:17 от Лорена

# 4 557
  • София
Лорена, чакай да отворя Модзилата  Joy.
Направи това: Изглед - Ленти с инструменти - тикче пред Лента за навигация.

# 4 558
Нямам лента, нямам от къде да натисна изглед newsm78

# 4 559
  • София
Нямам лента, нямам от къде да натисна изглед newsm78
Ами опитай така - отвори Модзила, горе в сивата част, където трябва да е адрес лентата натисни десен бутон и виж дали ще имаш опция Лента за навигация.

Общи условия

Активация на акаунт