?Въпроси всякакви?

• 1 868 489
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 575
Някой знае ли какво е митото на кола пратена от САЩ?
Порови се в този сайт : http://info.mitnica.com
Доколкото помня,там имаше един калкулатор,с помощта на който се изчисляваха митните сборове въз основа на информация-стойността на автомобила,произход и т.н..

Благодаря   bouquet

# 4 576
Към варненци:
Някой може ли  да ми каже тел.номер на магазина на Драго и Радо Praynig

# 4 577
Като си напиша потребителското име и паролата за форума, след " вход " ми излизат 7-8 реда неразбираеми йероглифи, sпам ли е , що ли ? От рода на пiiiiSSSSSiiiiiiiiiпппппiiiiiiiiiiiiii, излиза и при всяко " публикувай отговор ".

# 4 578
  • София
Като си напиша потребителското име и паролата за форума, след " вход " ми излизат 7-8 реда неразбираеми йероглифи, sпам ли е , що ли ? От рода на пiiiiSSSSSiiiiiiiiiпппппiiiiiiiiiiiiii, излиза и при всяко " публикувай отговор ".

При мен тези маймуни се появяват при публикуване на отговор в която и да е тема...

# 4 579
Сега видях, че е коментирано в темата за въпроси към модераторите, не сме единствени с този проблем Hug Пише, че проблемът ще бъде оправен днес сутринта.

# 4 580
Към варненци:
Варна - магазин

# 4 581
Цитат
.......Лорена  отваряш Мозилата, заставаш с мишката в най-горния десен ъгъл--> десен бутон на мишката --> слагаш отметки пред MENU BAR, NAVIGATION TOLLBAR и BOOKMARKS TOOLBAR/ последното не е задължително/
Дано се получи  

Там-там,супер си, много ми помогна.Получи се от първия път.  Grinning Записах си го в тефтера Blush

# 4 582
Какво се подарява за Рожден ден , на кръгла годишнина? Става дума за жена , която става на 60 години.

# 4 583
Ако някой ползва спрей за колосване, как точно го ползвате понеже аз днес пробвах, но не видях особен ефект или разлика с преди ?

# 4 584
няколко набързо зашлевени шамара през лицето,за да приключат дебатите и започне учебния час

Учител няма право да посяга на ученик. Обратното също.
Пише го в някаква наредба или правилник, точно не мога да кажа, ако искаш потърси такъв в конкретното училище.
Но, каквото и да е ставало в училище учител няма право да удря ученик.

# 4 585
Към варненци:
Варна - магазин

Не е този и аз него намерих вчера,но уви.На него също незнаеха номера на магазина.

# 4 586
Лорена Hug
Радвам се, че помогнах  Grinning

# 4 587
Към варненци:

бул. Цар Освободител 21

052 64 02 65

# 4 588
Ако някой ползва спрей за колосване, как точно го ползвате понеже аз днес пробвах, но не видях особен ефект или разлика с преди ?

Мъжа ми като си глади ризите ползва такъв спрей. Той има леко колосващ ефект и се ползва за по лесно гладене. Пръска с него върху ризата. (ако става въпрос за същото)

# 4 589

Мъжа ми като си глади ризите ползва такъв спрей. Той има леко колосващ ефект и се ползва за по лесно гладене. Пръска с него върху ризата. (ако става въпрос за същото)

Да, за същото, но аз нищо не забелязох. Може би, защото пускам пералнята на програма включваща "лесно гладене" и по-лесно от това няма накъде.  Crazy
Благодаря все пак.

Общи условия

Активация на акаунт