?Въпроси всякакви?

• 1 868 489
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 620
  • Стара Загора
Всъщност вече Ацефеина се продава с рецепта.

# 4 621
Допълвам се:
Част ІІ – препарати с упойващи вещества, изключени от някои форми на контрол от 1961 г., поради по-ниско съдържание на наркотично 2
вещество. Това са кодеинови препарати, съдържащи не повече от 100 милиграма в единична доза или 2,5% концентрация; препарати, съдържащи пропирам не повече от 100 милиграма; препарати, съдържащи декстропропоксифен не-повече от 135 милиграма в единична доза, или 2,5% в обща доза; препарати с кокаин, съдържащи не повече от 0,1% кокаинова основа; препарати с опиум или морфин, съдържащи не повече от 0,2% морфинова анхидридна база; препарати, съдържащи дифеноксин не повече от 0,5 милиграма; препарати, съдържащи дифеноксилат не повече от 2,5 милиграма; препарати с прах от ипекакуана или опиум, съдържащи 10% опиум на прах или 10% пулвис от корен от ипекакуана.

Всъщност вече Ацефеина се продава с рецепта.

То сега с рецепта се продава какво ли не...ама това не е гаранция...

ПП Само подчертавам, че по закон кодеина в описаните измерения, дози, количества не се смята за рисково и високорисково наркотично вещество.

# 4 622
Мерси, Мамма, ще чакаме и най-новите снимки от предстоящата сбирка.
И да питам, този сайт има ли нещо общо с този bgtatko.bg ?

Не, няма нищо общо.

# 4 623
22 и 23 декември почивни дни ли ще са ?
  bouquet

# 4 624
   Не мога да вляза във Фейсбука, вие имате ли такъв проблем? Дава ми грешен адрес, а нищо не съм променяла, на бързото избиране ми е и винаги от там влизам.И всички други приложения ми работят!

Значи , аз съм с Опера и на Фейсбука и на abv. пощата ми дава :

Защитена връзка: Непреодолима грешка (40) от сървъра.- Фейсбук

Защитена връзка: Непреодолима грешка (47) от сървъра.- пощата!

Някой дали има представа какво означават тези грешки?
Aз ползвам опера също и нямам никакъв проблем с фейсбука. Пробвай с ъпдейт до последна версия, триене на кукита и кеш и виж дали ще се оправи.

# 4 625
  • София
   Снощи си бях там, загасих Операта, без да затварям прозорците и сутринта не можах да вляза!Сега ще видя какво мога да направя!С Мозилата влязох без проблем!Преинсталирах Операта веднага с поправяне на грешките, но положението си остана същото!

# 4 626
   Снощи си бях там, загасих Операта, без да затварям прозорците и сутринта не можах да вляза!Сега ще видя какво мога да направя!С Мозилата влязох без проблем!Преинсталирах Операта веднага с поправяне на грешките, но положението си остана същото!

При сестра ми се беше получило подобно нещо. И на пощата й (аbv) и на фейсбука й. В крайна сметка си напрАви нови.

# 4 627
  • София

При сестра ми се беше получило подобно нещо. И на пощата й (аbv) и на фейсбука й. В крайна сметка си напрАви нови.
Защо нови? Аз си влизам с ИЕ и Мозила и в пощата и във фейсбука, само с операта не мога!

# 4 628

Защо нови? Аз си влизам с ИЕ и Мозила и в пощата и във фейсбука, само с операта не мога!
Joy щото не се е сетила да смени браузъра.

# 4 629
Продават ли се мини ски за деца? И ако да, къде да ги търся - в магазини за играчки, в спортни магазини...?

# 4 630
Удължен ли е срокът за пререгистрация на фирмите до юни 2011 или не?
Излиза ми информация само от несигурни източници.

# 4 631
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Продават ли се мини ски за деца? И ако да, къде да ги търся - в магазини за играчки, в спортни магазини...?
По-скоро в спец. магазини :Rossignol;Sport depot.
Пред Националния стадион правят базар-втора употреба, но често има и нови неща.......

# 4 632
Удължен ли е срокът за пререгистрация на фирмите до юни 2011 или не?
Излиза ми информация само от несигурни източници.
Най-лесно, питаш направо тук.

# 4 633
  • София
   Търся да си изтегля Опера 10.10, никаква друга версия не ми харесва!А навсякъде ми се предлага 10.63.

# 4 634
  • София
   Търся да си изтегля Опера 10.10, никаква друга версия не ми харесва!А навсякъде ми се предлага 10.63.
Тайна, я виж от този линк дали ще успееш http://www.oldapps.com/opera.php?old_opera=74 Peace.

Общи условия

Активация на акаунт