?Въпроси всякакви?

• 1 865 791
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 755
(изживявам втори екзистенциален шок след "отвертка").

Идва от "отвъртам"  Grinning
За лайсТна и аз сега научавам.

# 4 756
А така:
Първо: https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html
После клик на: Справка за здравноосигурителния статус

на мен ми прави справка до 20.11.2010

На теб какво точно ти излиза като инфо?

# 4 757
А н и, ето това:

В най-горната част, пише това: ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН СТАТУС към 20.11.2010 г.

Обаче заглавието на таблицата с месеците е това: Месеци без данни за здравно осигуряване в периода от ЯНУАРИ/2000 до СЕПТЕМВРИ/2007

# 4 758
Според мен не си осигурена до  септември 2007г. Но явно не са ти прекъснати здравно осигурителни права, защото си осигурена след това.

# 4 759
  • В голямото море...Живот
От къде, в София, мога да си купя стокови разписки?

# 4 760
От къде, в София, мога да си купя стокови разписки?

От всяка книжарница, в която продават формуляри - влизаш и питаш. Иначе и в Office One има.

# 4 761
  • Не от София.
Току-що получих подарък-телефон SAMSUNG SGH-F490.Обаче!Вътре нямаше ръководство за експлоатация на български...Порових се в нета,но и там не намерих.Има ли някой идея откъде да го изтегля туй пусто ръководство на майчиния си език?  newsm78

# 4 762
  • София
solei, търговецът е длъжен да продаде стоката с ръководство за употреба на български език! Ако знаеш от кой магазин е закупен телефона, обади се (или им пиши, или отиди на крак) и ги помоли да ти го предоставят. И друг път сме коментирали продажба на стоки без инструкции - обикновено търговците реагират веднага (например пращат го по мейл), особено, ако споделиш, че ще се възползваш от услугите на КЗП  Mr. Green.
Със здраве да го ползваш!

# 4 763
Хайде и аз ада задам едно въпросче тук.На тая голяма безработица и конкуренцията за работно място е голяма,та въпроса ми е струва ли си да изкарам някакъв курс за квалификация(напр. за оперативен счетоводител или офис сътрудник)?Ще има ли шансове да си намеря нещо подобно след това,при положение,че нямам стаж?Как мислите?Дайте съвет!

# 4 764
  • Не от София.
Вени,знам го това,аз винаги си искам такива ръководства..ама затова писах,че ми е подарък..т.е.идея си нямам откъде е купен?!Пратиха ми го по пощата,даже не е от нашия град,затова съм принудена да моля за помощ  Cry
Благодаря за пожеланието Simple Smile

# 4 765
Някой може ли да каже какво е доплащането на хляба с купони на "Корн" от 2009г,щото днес ми искаха 0.65лв доплащане,при цена на хляба 0.99лв/вчера той беше с друга цена/ ?

# 4 766
  • София
(изживявам втори екзистенциален шок след "отвертка").

Идва от "отвъртам"  Grinning
За лайсТна и аз сега научавам.

За казуса с отвертката направих даже мини разследване.  Grinning
Оказа се, че настолният ми и най-употребяван българско-английски речник (една тухла, издание от 1980г.) е съдържал думата с правописна грешка. Във всички останали речници от същото време думата си е с "т".

Друг въпрос (може да сте го обсъждали): поради каква причина във фейсбук тези дни народът масово си сложи анимационни аватари?  Thinking

# 4 767
Заради това съобщение:
Цитат
Между 14и 21 ноември, сменете профилната си снимка със снимката на герой от анимационен филм от вашето детство и поканете приятелите си да направят същото. Целта? Да няма човешки физиономии във Facebook, а истинска инвазия на спомени от детството. Simple Smile Simple Smile

# 4 768
  • София
Благодаря!
Явно трябваше да питам по-рано Simple Smile

# 4 769
  • София
Заради това съобщение:
Цитат
Между 14и 21 ноември, сменете профилната си снимка със снимката на герой от анимационен филм от вашето детство и поканете приятелите си да направят същото. Целта? Да няма човешки физиономии във Facebook, а истинска инвазия на спомени от детството. Simple Smile Simple Smile
Аз отдавна съм с мечка, но истинска!Това не съм го видяла!

Общи условия

Активация на акаунт