?Въпроси всякакви?

• 1 865 757
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 770
Хайде и аз ада задам едно въпросче тук.На тая голяма безработица и конкуренцията за работно място е голяма,та въпроса ми е струва ли си да изкарам някакъв курс за квалификация(напр. за оперативен счетоводител или офис сътрудник)?Ще има ли шансове да си намеря нещо подобно след това,при положение,че нямам стаж?Как мислите?Дайте съвет!

Курс за офис-сътрудник? И какво се учи там?  Thinking
Ако нямаш връзки, никакъв курс няма да ти помогне. Моят съвет е (особено, ако ти го плащаш!), по-добре изкарай курс за шивачка, козметичка или фризьорка. Абе, хвани един вестник с обяви за работа и чети какво се търси. Мениджърските позиции ги забрави - там курсове не помагат.  Laughing

# 4 771
Бързо въпросче, молим.  Не съм си на компа, къде да проверя за евент. правописни грешки текст на инглиш. Много молим спешно ми е.

# 4 772
а текста ти къде е?

# 4 773
  • София
Бързо въпросче, молим.  Не съм си на компа, къде да проверя за евент. правописни грешки текст на инглиш. Много молим спешно ми е.
http://www.spellcheck.net/speller/

# 4 774

На флашка. На вени линка не върши работа, или съм пирфектна.

# 4 775
В word има опция spelling and grammar. Изкарва се от tools. Но може и да си пирфектна Simple Smile

# 4 776
В word има опция spelling and grammar. Но може и да си пирфектна Simple Smile

Знам, бе. Ама тука има версия в която не искам да се задълбочавам.   Laughing Абе, мързеливо говедо.. понякога.

# 4 777
имам екселска таблица, в три колони са записани имена на хора - собствено, бащино и фамилно. има ли начин да слея колоните и заедно с това да слея и съдържанието им? така, че трите имена  на всеки човек да са в една клетка?

# 4 778
  • София
имам екселска таблица, в три колони са записани имена на хора - собствено, бащино и фамилно. има ли начин да слея колоните и заедно с това да слея и съдържанието им? така, че трите имена  на всеки човек да са в една клетка?
Използвай тази функция =CONCATENATE(A2;B2;C2), като адресите на клетките са примерни  Peace.

# 4 779
Използвай тази функция =CONCATENATE(A2;B2;C2), като адресите на клетките са примерни  Peace.
Евентуално и интервал ще ти трябва между имената - синтаксисът е следният =CONCATENATE(A1&" "&B1&" "&C1), като адресите на клетките са примерни. Между кавичките има интервал.  Peace

# 4 780
  • София
О, да, Пипи, абсолютно си права!   bouquet! Извинявам се за подвеждането, одеве писах буквално наизуст, мислех, че я помня точно  Blush.

# 4 781
О, да, Пипи, абсолютно си права!   bouquet! Извинявам се за подвеждането, одеве писах буквално наизуст, мислех, че я помня точно  Blush.
Вени***, твоята формула също е вярна, но когато не се налага използването на интервали или други знаци между символите за слепване.   bouquet

# 4 782
Абе във входа имаме следния проблем - много котки! Пикат, акат, обаче две семейства продължават да ги хранят вътре и тва си е. Вече не се търпи, а те от дума не разбират. Какво да направим, за да ги прогоним?

# 4 783
полейте стълбите с белина.

# 4 784
  • В голямото море...Живот
От къде, в София, мога да си купя стокови разписки?

От всяка книжарница, в която продават формуляри - влизаш и питаш. Иначе и в Office One има.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт