?Въпроси всякакви?

• 1 865 707
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 830
Имам проблем със skype,не иска да ме 'впише' излиза ми надпис "!ПРЕПЪЛНЕН ДИСК."  Tired
На някой случвало ли му се е,и какъв може да е проблема  newsm78

# 4 831
# 4 832
Виж си мястото на диска - може наистина да е пълен. Архивирай ненужната информация и я изтрий. Така ще ти се освободи място. Успех!   bouquet

# 4 833
Нито един от трите диска не е пълен,skype ми е в C:,а там имам около 35GB свободно-мен и затова ме учуди надписа  "!ПРЕПЪЛНЕН ДИСК."Thinking Иначе днес нямам проблем със skype,благодаря все пак за насоките  Mr. Green

# 4 834
  • София

п.п. Вени, щом компа ти я отчита в дивайс-а , значи си е сложена правилно. Сигурна ли си, че драйверите са ти точните?

Сигурна съм... Нищо, де, ще разбера какъв й е случая, само да ми остане малко повече време  Mr. Green.
Благодаря за идеите  bouquet!

# 4 835
Някой питаше за анимационното филмче "Плодчетата" и откъде да го намери с бг субтитри, аз намерих с бг аудио, ето тук:
http://myonvideo.com
филми - анимация
Трябва регистрация, отнема минутка.

# 4 836
  • София
Здравейте!
Някой знае ли дали целият бул. Петко Ю. Тодоров е затворен? Трябва да стигна до един детски клуб в района на бул. Арсеналски и мислех да мина по Петко Ю. Тодоров, после да завия на ляво покрай Южния парк и от там да хвана Арсеналски.

# 4 837
Има ли опция в gmail да се препратят няколко мейла наведнъж? То си е играчка един по един да се отварят и да се натиска препрати...

# 4 838
Здравейте!
Някой знае ли дали целият бул. Петко Ю. Тодоров е затворен?....
    Последно като минавах преди няколко дни беше затворен , но минахме през Стрелбище , излязохме в една уличка точно на кръстовището на П.Ю.Тодоров и Бяла черква и от там продължихме по Бяла черква т.е. към Арсеналски.

# 4 839
  • София
vivian, значи отсечката на П. Тодоров от Бул. България до ул. Бяла черква е затворена. Благодаря ти много  Hug! Ще мина по друг маршрут.

# 4 840
Здравейте
онзи ден си купих лап топ със инсталиран windows 7,но нещо не ми харесва и искам windows xp.
Възможно ли е да ми махнат седмицата и да я заместят с екс пи

# 4 841
А ти защо питаш тук  :thinking

Ами сигурно защото темата все пак е "Въпроси всякакви".

Здравейте
онзи ден си купих лап топ със инсталиран windows 7,но нещо не ми харесва и искам windows xp.
Възможно ли е да ми махнат седмицата и да я заместят с екс пи

Възможно е, да.

# 4 842
Майка ми си купи палтенце от втора употреба. Изглежда, както е казала жената, е от естествен велур. Но заради обработката при децинфекцията е малко измачкано. Как можем да го "изгладим"?

# 4 843
Може би е най-добре да мине през химическо чистене - хем ще се изглади , хем няма да мирише на дезинфектанта и най-вече ще е чистичко .

# 4 844
Ми то си е ново, наистина. Обаче опитът ми с химическото е разочароващ. Веднъж аз изпрах едно мое си палто и го дадох там уж да го изгладят. А ми го върнаха смачкано. Тва в най-доброто химическо в града. То друго вече не знам дали и има де...

Общи условия

Активация на акаунт