?Въпроси всякакви?

• 1 865 695
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 845
 newsm78 Знам ли тогава ...сложи го да виси на закачалка . Аз бих пробвала да виси над леген с гореща вода за да се овлажни леко и бих го оставила да виси с надеждата да се пооправи. Идеята може да е глупава . ..съжалявам ако е така.

# 4 846
  • София
newsm78 Знам ли тогава ...сложи го да виси на закачалка . Аз бих пробвала да виси над леген с гореща вода за да се овлажни леко и бих го оставила да виси с надеждата да се пооправи. Идеята може да е глупава . ..съжалявам ако е така.
Никак не е глупава! Чела съм съвети измачкани сака да се оставят на закачалка в банята, защото се отпускат от парата  Peace.

# 4 847
намерих и това
Цитат
глади се от вътрешната страна с памучна кърпа докато велурът е влажен.

# 4 848
  • Italia
Никак не е глупава! Чела съм съвети измачкани сака да се оставят на закачалка в банята, защото се отпускат от парата  Peace.
С велур не знам дали ще се получи, но с костюм (предварително изгладен и стоял сгънат около 7-8 часа в куфара) се получава - пускам вряла вода в душ кабинката и после на закачалка костюма го закачам в кабината.

# 4 849
понеже не съм така запозната с народната музика, дайте идея за хубава и мелодична народна песен, в която да се пее за Никола

# 4 850
# 4 851
  • София
Днес минах покрай къщата на Яблански /бившето китайско посолство срещу СУ/. Беше много занемарена, а сега е прекрасна след реставрацията. Имате ли идея за какво ще се ползва?

# 4 852
Днес минах покрай къщата на Яблански /бившето китайско посолство срещу СУ/. Беше много занемарена, а сега е прекрасна след реставрацията. Имате ли идея за какво ще се ползва?

Споменаваше се нещо за клуб или ресторант, но все още няма яснота по въпроса.

# 4 853
vivian, Вени***, камелия, NikolForAll
златни сте!   bouquet

# 4 854
Здравейте
онзи ден си купих лап топ със инсталиран windows 7,но нещо не ми харесва и искам windows xp.
Възможно ли е да ми махнат седмицата и да я заместят с екс пи
Не винаги е възможно. Провери в дисковете към лап топа или в интернет на сайта производителя, дали има драйвери за WinXp. Peace

# 4 855
Някой знае ли как се казва изпълнителят и песента http://www.clubhotspot.de/
Благодаря Wink

# 4 856
Здравейте
онзи ден си купих лап топ със инсталиран windows 7,но нещо не ми харесва и искам windows xp.
Не винаги е възможно. Провери в дисковете към лап топа или в интернет на сайта производителя, дали има драйвери за WinXp. Peace

Почти на всеки един лаптоп може. Дори да няма драйвери в официалния сайт, има за отделните компоненти и пак става  Peace

# 4 857
Здравейте

Почти на всеки един лаптоп може. Дори да няма драйвери в официалния сайт, има за отделните компоненти и пак става  Peace
Мисля, че едно и също казваме.  Peace
Случи ми се по-миналото лято - на нов лап топ, продаден с WinVista, притежателят искаше да сменим с WinXp. В интерес на истината стана, но не се сработи Bluetooth. Не намерихме никъде из нета драйвери за WinXP. Ходихме в сервиза и от там казаха, че работи само под WinVista. След време сложихме WinVista и си заработи. За това говорех.  Peace

# 4 858
 Grinning да, вярно едно и също казваме.  Peace

# 4 859
  • София
Присетих се за едновремешните оризови ядки "Какино тане".....много ги харесвах, та дали някой, някъде е виждал все още да се продават такива?

Общи условия

Активация на акаунт