?Въпроси всякакви?

• 1 865 695
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 860
В Пловдив съм виждала, на изнесени щандове. Какино Тане.

# 4 861
Някой знае ли как върви сериала "Стъклен дом" в Турция? Нали го бяха купили , но не знам харесва ли се, не се ли..

# 4 862
Присетих се за едновремешните оризови ядки "Какино тане".....много ги харесвах, та дали някой, някъде е виждал все още да се продават такива?
В кв.Борово има едно магазинче-Магазинчето.Там ги има.Ако ти е близо и проявиш интерес ще ти дам точни координати.

# 4 863
Някой знае ли как върви сериала "Стъклен дом" в Турция? Нали го бяха купили , но не знам харесва ли се, не се ли..

Даже не знаех, че вече го дават в Турция. Но ми стана интересно и се разрових. През гугъл попаднах обратно във форума  Crazy и прочетох, че от 23:00 часа са изместили в 00.30 часа, и последно май в 01.45 часа. По мои сметки, първи сезон е приключил ... днес (неделя). Но дали са закупили и епизодите от втори сезон?  Rolling Eyes

# 4 864

Даже не знаех, че вече го дават в Турция. Но ми стана интересно и се разрових. През гугъл попаднах обратно във форума  Crazy и прочетох, че от 23:00 часа са изместили в 00.30 часа, и последно май в 01.45 часа. По мои сметки, първи сезон е приключил ... днес (неделя). Но дали са закупили и епизодите от втори сезон?  Rolling Eyes

Дават го през нощта?  Shocked

# 4 865
  • Бургас
Какви документи са необходими за смяна на постоянния адрес? В кмество по местоживеене ли се ходи? И трябва ли да е лично?

И може ли ако си с местожителство една област,да регистрираш кола в друга област,без да ти е сменен постоянния адрес?

# 4 866
Можете ли да ми обясните в израза "Излагаш се като кифладжийка" защо се използва точно думата "кифладжийка"? Какво прави кифладжийката, че се излага? newsm78

# 4 867
  • София
Има лаф 'Да се излагаш кат кифладжия със студени кифли...' Може от там да идва ...  Laughing

# 4 868
Някой може ли да изкаже мнение за тези детски фитнес уреди, или да ме насочи към подходяща тема:

http://www.telestar.bg/product.php?id_product=71
http://www.telestar.bg/product.php?id_product=70
http://www.telestar.bg/product.php?id_product=72
http://www.telestar.bg/product.php?id_product=73

Благодаря!

# 4 869
Можете ли да ми обясните в израза "Излагаш се като кифладжийка" защо се използва точно думата "кифладжийка"? Какво прави кифладжийката, че се излага? newsm78

Точният израз е "Излагаш се като кифладжия без кифли".
Предполагам можеш да си обясниш вече значението му.

Няма общо с обръщението "кифло".  Mr. Green

# 4 870
  • София
Присетих се за едновремешните оризови ядки "Какино тане".....много ги харесвах, та дали някой, някъде е виждал все още да се продават такива?
В кв.Борово има едно магазинче-Магазинчето.Там ги има.Ако ти е близо и проявиш интерес ще ти дам точни координати.

Не ми е много в района, но оставам с впечатлението, че биха могли да се намерят някъде все пак  Peace

# 4 871
Ей, от колко време се опитвам да се сетя как се казваха  ooooh!
Сега поне ще знам какво търся  Laughing
Ако ги намериш - свиркай.

# 4 872
Бебето ми набарало клавиатурата,  изчезнаха , файл, история, отметки и т.н
на Мозилата. Сега не знам как да ги възстановя.
Ще може ли някой да ми помогне? baby_neutral

# 4 873
Десен бутон на мишката на сиво поле, трябва да са чекнати Лента за навигация и Лента с отметки.  Simple Smile

Ако ги намериш - свиркай.

Наскоро попаднах на някакъв микс от подобни неща - освен старото "какино тане" имаше и други форми и вкусове. Не помня цена, нито име, обаче. Оглеждайте се при суровите ядки.

# 4 874

Общи условия

Активация на акаунт