?Въпроси всякакви?

• 1 865 819
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 920
  • При хората, които обичам
Про.бг ще става Бтв екшън.
Забравих от коя дата, но каналът ще има нова програмна схема.

ПП. Май точно ей това четох.

# 4 921

Права си. Сега погледнах във форума им. Официално началото е обявено за  1 януари 2011, но изглежда постепенно започват промени от 1 декември 2010, т. е. днес. Жалко. Оформя се поредният канал, по който ще въртят познати до болка филми.
Ето и още от друго място.
http://www.sportal.bg/news.php?news=272619

# 4 922
Наистина жалко!  Tired 

# 4 923
Ако указателна табела за населено място липсва от половин година ,към кого трябва да се обърна да благоволи да се постави нова?

# 4 924
Ако указателна табела за населено място липсва от половин година ,към кого трябва да се обърна да благоволи да се постави нова?
Според мен трябва да уведомиш общината и съответно кмета.

# 4 925
Според мен трябва да уведомиш общината и съответно кмета.

Благодаря, ще напиша писмо .
Но ако никой не ми обърне внимание каква е следващата стъпка?

# 4 926
  • София
Областното пътно управление?  Thinking
Не знам чий ресор са точно тези табели.
По-добре прозвъни няколко телефона, преди да пишеш писма.

# 4 927
  • Варна
Момичета, спешно ми трябва да разбера къде се намира Лидл в София...не знам колко магазина са даже но ми трябват адреси...
Мерси!  bouquet
п.п. намерих.
Мерси Red!!!  bouquet

# 4 928
  • София
Момичета, спешно ми трябва да разбера къде се намира Лидл в София...не знам колко магазина са даже но ми трябват адреси...
Мерси!  bouquet

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C8918578-DFFE650F/lidl_bg/hs … s.xsl%2Findex.htm

# 4 929
  • София
   В кой раздел и подраздел, мога да намеря темата, в която пишат кога превеждат детските?

# 4 930
# 4 931
Аз само да кажа, че колетът е пристигнал още на другия ден, ама пощаджийката в огромен град като Троян не могла да открие 1 колет между общо 10 в цялата поща Crazy

# 4 932
# 4 933
  • При хората, които обичам
Аз само да кажа, че колетът е пристигнал още на другия ден, ама пощаджийката в огромен град като Троян не могла да открие 1 колет между общо 10 в цялата поща Crazy

Joy
А тук, служителката на колетното гише, още като ме види и приготвя кутията с репликата: Тая твоя свекърва много ви плете (само веднъж съм поделяла, че кутиите са обемни, но леки, защото изпраща разни плетива за децата)

# 4 934

Права си. Сега погледнах във форума им. Официално началото е обявено за  1 януари 2011, но изглежда постепенно започват промени от 1 декември 2010, т. е. днес. Жалко. Оформя се поредният канал, по който ще въртят познати до болка филми.
Ето и още от друго място.
http://www.sportal.bg/news.php?news=272619

Ееее, а аз залагах много на тази телевизия...  Хубавото поне е , че ще продължат да излъчват мачовете.

Общи условия

Активация на акаунт