?Въпроси всякакви?

• 1 865 783
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 935
  • Бургас
Ще купуваме кола. Аз трябва ли да присъствам при сключване на сделката пред нотариус? Женени сме от 1,5г.  Rolling Eyes

# 4 936
Къде се търси изчезнал човек?

Мои близки издирват баща си, изчезнал от болницата ВМА в деня на изписването. Опериран човека, чака децата да го приберат и...го няма. Психически е здрав, но знае ли човек. Не знам подробности, затова не пускам тема за издирване.
Въпроса ми е, освен болници и морги, къде може да се търси човек в София?

обявява се в полицията,че е изчезнал и от там го пускат за издирване

Sunny Sky, не е задължително...колата ще е семейна имуществена общност щом имате брак, дори и да не се явиш при нотариуса

# 4 937
  • Бургас
Tuly, благодаря.   bouquet

# 4 938
Имам въпрос за автомобил. Купен преди две години и нерегестриран в данъчното. Ако сега го регистрират със закъснение каква е глобата?

# 4 939
Имам въпрос за автомобил. Купен преди две години и нерегестриран в данъчното. Ако сега го регистрират със закъснение каква е глобата?

със сигурност данъка за годините, който е различен в зависимост от това коя година е колата + % за просрочие но не знам колко е

# 4 940
Здравейте,някой дали може да предложи пожелание за картичка или подарък по повод кръщене(момиче и момче над 20 години).Търсих в интернет но има само за малки деца Thinking

# 4 941
На 17.11. си взех направление за установяване на бременността.Вчера(2.12.) ходих пак,но този път исках направление(№9) за Женска консултация и личния ми каза,че първото направлене важало 45 дни и докато не изтекат нямам право на това за ЖК.Просто системата не пускала друго направление и затова трябвало да чакам до 2.01. като изтекат тези 45 дена да ми дадат друго направление.
Имат ли право да ми откажат такова нещо,защото съм чела,че направленията за ЖК и за установяване на бременност са две напълно различни!?

# 4 942
iani87, с първото направление можеш да си ходиш и за проследяване на бременността докато изтече, но не могат да ти пуснат изследвания. Ако държиш изследванията да са по скоро, дано по компетентни се изкажат дали имаш право да настояваш за направление за ЖК!

# 4 943
Някой да знае програма за многократна смяна на ИП-та? Повечето предлагат или само 1 различно ИП или до 5. На мен ми трябва такава с много и различни  Simple Smile

# 4 944
На 17.11. си взех направление за установяване на бременността.Вчера(2.12.) ходих пак,но този път исках направление(№9) за Женска консултация и личния ми каза,че първото направлене важало 45 дни и докато не изтекат нямам право на това за ЖК.Просто системата не пускала друго направление и затова трябвало да чакам до 2.01. като изтекат тези 45 дена да ми дадат друго направление.
Имат ли право да ми откажат такова нещо,защото съм чела,че направленията за ЖК и за установяване на бременност са две напълно различни!?

Не са напълно различни. Това е една и съща бланка (№3), но с различен повод за издаване: тип 1 - остро заболяване, тип 2 - хронично, неподлежащо на диспансеризация, тип 3 - за диспансеризация от специалист и т.н., та чак до тип 9, който е избор на специалист по програма "Майчино здравеопазване" и тип 11 - преизбор на специалист по програма "Майчино здравеопазване".

Твоят личен лекар ти е издал направление с тип 1, най-вероятно, с което гинекологът не може да те вземе на учет. Просто от РЗОК ще му отхвърлят прегледа.

Действително има някакво ограничение на един пациент в рамките на 30 дни да не се пускат две направления към един и същ специалист.

# 4 945
Някой да знае програма за многократна смяна на ИП-та? Повечето предлагат или само 1 различно ИП или до 5. На мен ми трябва такава с много и различни  Simple Smile
Пробвай с Tor. Ето от ТУК. Работи с негов браузер (има опция за смяна, ако ти се играе..) и, ако си спомням правилно, имаше бутон за смяна на IP.

# 4 946
Пробвай с Tor. Ето от ТУК. Работи с негов браузер (има опция за смяна, ако ти се играе..) и, ако си спомням правилно, имаше бутон за смяна на IP.

Мерси, пробвах го , но дава до 5 ИП-та Simple Smile Благодаря все пак.

# 4 947

Не са напълно различни. Това е една и съща бланка (№3), но с различен повод за издаване: тип 1 - остро заболяване, тип 2 - хронично, неподлежащо на диспансеризация, тип 3 - за диспансеризация от специалист и т.н., та чак до тип 9, който е избор на специалист по програма "Майчино здравеопазване" и тип 11 - преизбор на специалист по програма "Майчино здравеопазване".

Твоят личен лекар ти е издал направление с тип 1, най-вероятно, с което гинекологът не може да те вземе на учет. Просто от РЗОК ще му отхвърлят прегледа.

Действително има някакво ограничение на един пациент в рамките на 30 дни да не се пускат две направления към един и същ специалист.
Простете, че не е много по въпроса но е точно така. Има ограничение - разбира се, за да нямаме право на второ мнение Crazy Twisted Evil

# 4 948
От къде да изтегля коледни рингтонове за ГСМ? Безплатни  Mr. Green

# 4 949
  • София
От къде да изтегля коледни рингтонове за ГСМ? Безплатни  Mr. Green
Ето тук има много безплатни неща за ГСМ http://www.zedge.net/. Всичко е разделено по категории - тонове, теми, картинки и т.н., само трябва да посочиш модела на телефона  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт