?Въпроси всякакви?

• 1 863 361
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 055
Как да си оправя йероглифите, които ми излизат в скайп? Инсталирах си фонетиката (в браузърите си пиша на фонетика-там нямам проблем), но друго не ми дава да пипам в Regional Options -  иска ми диска, с който е инсталиран уиндоуса, а аз го нямам (преинсталираха го скоро)?

# 5 056
Как да си оправя йероглифите, които ми излизат в скайп? Инсталирах си фонетиката (в браузърите си пиша на фонетика-там нямам проблем), но друго не ми дава да пипам в Regional Options -  иска ми диска, с който е инсталиран уиндоуса, а аз го нямам (преинсталираха го скоро)?

Виж тук http://www.badmin.org/StaticsHowTo/Cyrillic/
Аз така изчистих уиндоуса си от кирилизатор (без да пипам настройките в Regional Options, щото и на мен така ми искаше диск) , изчезна маймуницата от програмите и после си издърпах фонетичната.

# 5 057
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Защо са изтеглили ихтиола от аптеките ?

С какво мога да го заместя, някой знае ли ?

# 5 058
Пак го има, но е с малко видоизменено име - ИХТАМОЛ. Попитай аптекарите. Пак е като за мазане.

# 5 059
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
днес обиколих 3 аптеки, казаха, че са го изтеглили

# 5 060
Не знам тогава. Моят мъж си купува миналия месец. Освен ако не са го изтеглили след това. Но и на него аптекарката му казала, че е с търговско име ихтамол, не ихтиол.

# 5 061
има ли държави, в които да е забранено пушенето в автомобили? Гугъл ми подсказва само за за Австралия и Пуерто Рико.

# 5 062
  • Пловдив
Къде мога да намеря камиончетата от играта на Кока Кола, които се получават срещу 6 етикета от 2 л.? В Била питах - няма и нямало да имат.

# 5 063
Да не те подведа  Rolling Eyes , но в Слънчеви лъчи виж, ако ти е близо.

# 5 064
  • София
има ли държави, в които да е забранено пушенето в автомобили? Гугъл ми подсказва само за за Австралия и Пуерто Рико.
Веднъж по новините съобщиха, че в Турция е приет такъв закон. Спомням си добре, тъй като доста се впечатлих. Но дали е вярно, не гарантирам  Peace
П.П. Под "новините" имам предвид централните емисии на Нова или на Бтв, понеже други не гледам.

# 5 065
Къде мога да намеря камиончетата от играта на Кока Кола, които се получават срещу 6 етикета от 2 л.? В Била питах - няма и нямало да имат.
Кауфланд

# 5 066
  • Пловдив
Благодаря на Пумъкъл и Динора  Hug

# 5 067
Камиончета има и във Фантастико  Peace

# 5 068
  • Точно където трябва

С живовлек. Популярно е, има го навсякъде, ако не го е затрупал снега. То е и активна съставка на ихтиола.

# 5 069

С живовлек. Популярно е, има го навсякъде, ако не го е затрупал снега. То е и активна съставка на ихтиола.

За изсмукване на цирей (ихтиола съм ползвала за циреи) помага и листенце мушкато намазано с малко мед. Мушкатото се налага на болното място. Има голям ефект.

Общи условия

Активация на акаунт