?Въпроси всякакви?

• 1 863 662
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 160
  • София
Madlady, с маестро не става да се пазарува он-лайн, но можеш да си извадиш виза електрон. В Пощенска банка тя ще ти бъде издадена безплатно към твоята сметка, а за наблюдаване на сметката - интернет банкиране /също е безплатно/.

По-добре МастерКард виртуална от Пощенска. Тя е специално за он-лайн пазаруване.  Peace

# 5 161
  • Варна
Камъните на Сваровски естествени кристали ли са или цветни стъкълца?

# 5 162
Ако учител бъде назначен по средата на уч.година, до края й, със срок на изпитване в полза на работодателя, ползва ли обичайните "екстри"?

# 5 163

По-скоро стъкълца.

# 5 164
Някой да знае в София магазин на Ферари,може и online магазин да е?Трябва ми мъжко бельо,тениски,блузи и други аксесоари.Изрових нета и нищо не намирам Cry

# 5 165
  • София
Някой да знае в София магазин на Ферари,може и online магазин да е?Трябва ми мъжко бельо,тениски,блузи и други аксесоари.Изрових нета и нищо не намирам Cry

В София няма официален магазин на Ферари. Наскоро служебно ми попадна презентация за Ферари. Има по много европейски летища.
Можеш да ползваш и http://store.ferrari.com/en/

# 5 166
Ако учител бъде назначен по средата на уч.година, до края й, със срок на изпитване в полза на работодателя, ползва ли обичайните "екстри"?
Какво разбираш под "екстри"?

# 5 167

Тук има няколко неща
Мисля, че първо трябва да се регистрираш, за да видиш  Rolling Eyes

ПП: Не ми дава да публикувам линк. Потърси  - fashion days в гугъла

# 5 168

По-скоро стъкълца.

Чиста проба кристално стъкло - http://en.wikipedia.org/wiki/Swarovski

# 5 169
  • София
Насочете ме към фирма за поправка на компютри, моля. За София става въпрос. Единият ни компютър, който е вече доста стар - на около 5 години, сдаде багажа Sad Като го стартирам и започне да зарежда уиндоус и угасва и след това за да мога да направя нов опит да го пусна, трябва да му изключа и включа отново захранването. При новия опит отново угасва.... и т.н. Имам доста неща на него, а и ми върши работа, та ми се иска ако може да го подкараме или поне харда да спасим Praynig

# 5 170
  • София
Знаете ли къде щампират блузи?

# 5 171
  • София
Насочете ме към фирма за поправка на компютри, моля. За София става въпрос. Единият ни компютър, който е вече доста стар - на около 5 години, сдаде багажа Sad Като го стартирам и започне да зарежда уиндоус и угасва и след това за да мога да направя нов опит да го пусна, трябва да му изключа и включа отново захранването. При новия опит отново угасва.... и т.н. Имам доста неща на него, а и ми върши работа, та ми се иска ако може да го подкараме или поне харда да спасим Praynig
Може първо да се извади харддиска, да се сложи на друг компютър за да се източи информацията и след това да се ремонтира.  Peace

# 5 172
Здравейте. Имам въпрос относно NOKIA N900 . За да гледам клипове в vbox7 например ми иска да имам инсталиран flash player , изтеглих го уж, но не мога да го инсталирам. Пита ме с коя програма да отворя файла. Същото и с мозилата. Търсих в нета, но няма много информация.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна   bouquet .

# 5 173
  • София
Знаете ли къде щампират блузи?
Във фирмата на мъжа ми  Wink
Ще ти пиша на ЛС адреса, за да не излезе, че правя реклама  Peace

# 5 174
  • София
Може първо да се извади харддиска, да се сложи на друг компютър за да се източи информацията и след това да се ремонтира.  Peace

Аз не смея да направя нещо такова. Мъжът ми разбира от компютри по-малко и от мен   Sad Ето защо търся фирма, която да спаси каквото може да се спасява и да ремонтира компютъра, ако е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт