?Въпроси всякакви?

• 1 863 609
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 175
  • Русе/София
Може първо да се извади харддиска, да се сложи на друг компютър за да се източи информацията и след това да се ремонтира.  Peace

Аз не смея да направя нещо такова. Мъжът ми разбира от компютри по-малко и от мен   Sad Ето защо търся фирма, която да спаси каквото може да се спасява и да ремонтира компютъра, ако е възможно.

До Нипроруда има такава фирма.

# 5 176
  • София

Може ли малко подробности - къде е Нипроруда или някакво име и телефон на фирмата

# 5 177
  • Русе/София

Може ли малко подробности - къде е Нипроруда или някакво име и телефон на фирмата

Бул.Ал.Стамболийски 205 до сградата на Нипроруда е и сградата на фирмата,но точно сега не се сещам името на фирмата.На последния етаж им е офиса.Там поправят компютрите.

# 5 178
От кой масов магазин мога да купя интересна флашка на външен вид?

# 5 179
Тук не съм виждала, освен в Технополис тия с камъните Сваровски. Но ако имаш време и възможност поръчай от ибей.ко.юк. Там има флашки кучета, сандвичи, пиши, плодове и всякакви такива.

И моят въпрос: Къде мога да купя тестени кошнички? Такива за кетъринг хапки.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 17:42 от Heltah

# 5 180
  • София
Дали някой може да ми помогне да откиря популярната i-Phone игра Angry Birds във версия за компютър или телефон Нокия?
Благодаря ви  Hug.

# 5 181
  • Italia
Дали някой може да ми помогне да откиря популярната i-Phone игра Angry Birds във версия за компютър или телефон Нокия?
Благодаря ви  Hug.

В ови стор ги има тези птички за N900 или Symbian. Мисля, че видях един-два варианта безплатни.

тук има отговор на твоя въпрос, а worms има доста разновидности и доколкото разбирам angry birds е подобна като тип игра.

# 5 182
  • София
NikolForAll, благодаря ти и от името на синът ми, че той е зорлията Hug! Аз уж погледнах в ови, но явно съм ги пропуснала, ще разгледам по-внимателно и там.

# 5 183
Момичета, момчета, помогнете, че от одеве се ровя като грешен дявол  #Crazy

Къде беше опцията в word да сложа рамка на листа...искам да спретна едни грамоти, които трябва да са готови за утре, но почти от 2 години не съм правила и сега просто ми е изтрито от паметта къде бяха тези рамки. мислих, че са от Art - Text box, ама нещо не е там  Crazy
помня имаше разни моливчета, калинки, цветя и сума други работи.
Или ми кажете откъде мога да си изтегля нещо free Wink
 Praynig Praynig Praynig

# 5 184
Момичета, момчета, помогнете, че от одеве се ровя като грешен дявол  #Crazy

Къде беше опцията в word да сложа рамка на листа...искам да спретна едни грамоти, които трябва да са готови за утре, но почти от 2 години не съм правила и сега просто ми е изтрито от паметта къде бяха тези рамки. мислих, че са от Art - Text box, ама нещо не е там  Crazy
помня имаше разни моливчета, калинки, цветя и сума други работи.
Или ми кажете откъде мога да си изтегля нещо free Wink
 Praynig Praynig Praynig
Format>borders and shading>page border>art

# 5 185
  bouquet  bouquet  bouquet Дидева, много благодаря!  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 5 186
От кой интернет магазин мога да поръчам мъжка термо блуза за ски?   Без Спорт депо, там не харесах...  Embarassed

# 5 187
Получих кредитно известие от Виваком за връщане на определена сума  Laughing , някой да е в течение как се процедира?

ПП Междувременно разбрах, че за да изключат стационарен телефон поради неплащане от страна на абоната, вече трябва да има натрупана неплатена сметка над 50 лв.  Peace а не както преди след определен период  Wink

# 5 188
най-добре питай в някой офис.
На мен миналата година ми бяха начислили неустойка по договор около 1000 лв... грешно. И след много разправии, трябваше да ги платя - че спряха телефона. После поискаха да напиша молба свободен текст в която посочих банкова сметка по която да ми ги преведат. И ги пратиха по банков път.

Ако е малка сумата, по-добре да ти я приспадат от следващи сметки - по-малко ще се ядосваш. Ако си закрила телефона - мисля, че само по банков път може да ти я преведат. Мисля, че не връщат кеш в офисите.

# 5 189
  • Ямбол
Имам проблем - когато започна да тегля някакъв торент, които е по-голям от 4GB, ми излиза едно съобщение: "Грешка: Файла превишава лимита за размер на файловата система". Рових по торент програмата, никъде не открих такова ограничение. Къде може да е това, че да го изключа? Програмата ми е µTorrent, ако има значение това.

Общи условия

Активация на акаунт