?Въпроси всякакви?

• 1 863 609
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 220
И при мен така със скайп от 1 час някъде . Преди 2 месеца ми се случи същото и повече не можах да се логна със същото име, наложи се отново да се регистрирам  Crossing Arms .

# 5 221
С риск да стана нахална  Embarassed , ще се самоцитирам. Моля, ако някой може да ми каже как да го инсталирам този flash player на телефона си.

Здравейте. Имам въпрос относно NOKIA N900 . За да гледам клипове в vbox7 например ми иска да имам инсталиран flash player , изтеглих го уж, но не мога да го инсталирам. Пита ме с коя програма да отворя файла. Търсих в нета, но няма много информация.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна   bouquet .

# 5 222
"Въпроси всякакви"

Готино ли ви е без скайп?  Mr. Green

# 5 223
Някой дали може да ми каже, решение на съда може да се обжалва в 14 дневен срок,интересува ме 14 работни или 14 календарни дни? благодаря предварително

Сроковете се броят в календарни дни. Ако срока изтича в неприсъствен ден (събота, неделя или официален празник) за негов край се смята първия присъствен (работен) ден. Деня в който е получено обявлението за изготвено решение не се брои, като срока започва да тече от следващия ден.
Цитат
СРОКОВЕ
Сроковете се изчисляват по месеци, седмици и дни.
Срокът, който се брои на месеци, изтича на съответното число на последния месец, а ако
последният месец няма съответно число, срокът изтича в последния му ден.
 Срокът, който се брои на седмици, изтича в съответния ден на последната седмица.
Срокът, който се брои на дни, се изчислява от деня, следващ този, от който започва да тече срокът,
и изтича в края на последния ден.
Когато срокът изтича в неприсъствен ден, този ден не се брои и срокът изтича в следващия след
него присъствен ден.
Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час, но ако трябва да
се извърши или представи нещо в съда, срокът изтича в момента на приключване работното време.
Срокът не се смята за пропуснат, когато изпращането на молбата е
станало по пощата или когато тя е подадена в друг съд, в прокуратурата или в друга юрисдикция в
срока.

# 5 224
"Въпроси всякакви"

Готино ли ви е без скайп?  Mr. Green
Хич Crossing Arms

# 5 225
Хич не ми дреме  Mr. Green

# 5 226
Копирам си мнението :

Между другото при мен се случи това с грешен логин за първи път, когато си бях въвела паролата за скайп във фейсбук, за да намеря нови приятели от скайп листата. Което ме навежда на мисълта, че е глобална конспирация от създателите на фесйбук, да бъгнат скайп и всички да са тук.

# 5 227
Ако и фейсбука ми се бъгне (моят скайп също е off) ще ми замре социалният живот  Mr. Green

# 5 228
Нали имаш нас и BG-mamma  Wink Mr. Green

# 5 229
  • София
Ами вие вече го разконспирирахте скайпа, но ето инфо и тук http://www.dnes.bg/technology/2010/12/22/skype-ruhna.107045.

# 5 230
# 5 231
Копирам си мнението :

Между другото при мен се случи това с грешен логин за първи път, когато си бях въвела паролата за скайп във фейсбук, за да намеря нови приятели от скайп листата. Което ме навежда на мисълта, че е глобална конспирация от създателите на фесйбук, да бъгнат скайп и всички да са тук.

Брей! Чак ме замисли  Thinking

# 5 232
Моля, помогнете - трябва да купя за подарък изненада на близка приятелка- младши съдия - съдийско чукче! Никъде не мога да намеря да се продава, някой има ли идея от къде?

# 5 233
Здравейте,
регистрирах се като свободна професия и едната от причините беше, че мога да НЕ ползвам касов апарат. Но не мога да намеря информация, какви разписки или друг документ да издавам за получени суми?
Мога ли да издавам фактури или само разписки?

# 5 234
Моля, помогнете - трябва да купя за подарък изненада на близка приятелка- младши съдия - съдийско чукче! Никъде не мога да намеря да се продава, някой има ли идея от къде?

Това е правния сайт. Има и форум. В случай, че никой не ти отговори питай там.

Общи условия

Активация на акаунт