?Въпроси всякакви?

• 1 863 609
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 205
Въпрос за фейсбук. Преди имаше опция за приятели- обновени лични статуси, обичах да ги преглеждам. Сега не я намирам.
Точно това видях и аз сега...Миналата седмица нямаше моите връзки, сега го има. Надявам се, че и за статусите ще го върнат!

# 5 206
При мен над страницата на Фейсбук ми се появи това:

Фейсбук-Преместете това до бутона за начална страница, за да видите какво се случва с приятелите Ви щом отворите Вашия браузър.

Къде точно трябва да го преместя този бутон ?

# 5 207
каква е уловката в рекламата на Еврофутбол,че не работиш нищо, а ще получаваш по 2 хил. лв. на месец Rolling Eyes

# 5 208
каква е уловката в рекламата на Еврофутбол,че не работиш нищо, а ще получаваш по 2 хил. лв. на месец Rolling Eyes
Залагаш, за да спечелиш. Евентуално. Т.е. цялата реклама е уловка.

# 5 209
Някой дали може да ми каже, решение на съда може да се обжалва в 14 дневен срок,интересува ме 14 работни или 14 календарни дни? благодаря предварително

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 14:30 от mishleto_85

# 5 210
Според мен трябва да са календарни дни, но не съм напълно сигурна...

# 5 211
най-добре питай в някой офис.
На мен миналата година ми бяха начислили неустойка по договор около 1000 лв... грешно. И след много разправии, трябваше да ги платя - че спряха телефона. После поискаха да напиша молба свободен текст в която посочих банкова сметка по която да ми ги преведат. И ги пратиха по банков път.

Ако е малка сумата, по-добре да ти я приспадат от следващи сметки - по-малко ще се ядосваш. Ако си закрила телефона - мисля, че само по банков път може да ти я преведат. Мисля, че не връщат кеш в офисите.
От офис, в който им показах полученото известие ми казаха да питам 123. На 123  след направена справка една много любезна служителка ме информира, че ще ми преведат сумата по банков път, но данните за банковата сметка може да се пратят и по интернет на payments@vivacom.bg. От там току що получих отговор обаче, че сумата мога да си я взема в брой от всеки офис на Vivacom въз основа на клиентския си номер, който го пише в полученото Кредитно известие...  Mr. Green Crazy Тъкмо щях да ги похваля, че са станали по-организирани и коректни... Joy

# 5 212
Имате ли проблеми с логването в скайп? Не мога да вляза и от двата компютъра... Rolling Eyes

# 5 213
  • Пловдив
Имате ли проблеми с логването в скайп? Не мога да вляза и от двата компютъра... Rolling Eyes
От около два часа нещо ми се скапва скайпа.

# 5 214
Никой не може да влезе

# 5 215
Аз имам проблем със скайпа, от половин, един час не мога да се логна.
Дори си мислех да го преинсталирам, но ще изчакам още.
Интересното е, че бях на линия, не съм излизала от скайпа,
нямам представа защо изведнъж се оказах извън линия.

# 5 216
А някой със самоъпдейтнала се версия дали успява и проблема да се окаже евентуално в това? Ма*ка му, точно сега ми е важно!!! smile3515

# 5 217
  • Пловдив
Аз имам проблем със скайпа, от половин, един час не мога да се логна.
Дори си мислех да го преинсталирам, но ще изчакам още.
Интересното е, че бях на линия, не съм излизала от скайпа,
нямам представа защо изведнъж се оказах извън линия.
Именно и на мен така. Освен това както е пуснат и се спира самия скайп, не само да не мога да се логна.

# 5 218
Явно скайпа се е бъгнал. Не е от версията.
Инсталирах 3.8 и пак същата работа. Опитах и през  https://imo.im/  и пак не става.
Някаква хакерска атака ще да е.  Mr. Green

# 5 219
 Tired Всичко развалят днес... Фрагрантика, скайп... не мога да понеса повече! Confused

Общи условия

Активация на акаунт