?Въпроси всякакви?

• 1 863 540
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 250
  • София
Трябва да се изясни какво е точно милиум или ечемик/халазион /

# 5 251
Трябва да се изясни какво е точно милиум или ечемик/халазион /

Не, не е ечемик. Ечемика е болезнен, до колкото знам. Това е точно милиум. Преди беше толкова малък, че не ми правеше никакво впечатление, а сега е доста голям и баш на клепача. Не знам дали ще успея, ако не намеря смелост отивам на дерматолог.

# 5 252
Здравейте, искам да попитам дали някой знае ако на имейла е изпратена снимка, която е свалена от някой интернет сайт, дали има начин да се разпознае, че не е оригинална такава. Не знам дали се изразих много добре, но основната ми мисъл е по какво евентуално мога да позная, че една снимка пратена на имейла е наистина направена от човека, който ми я праща или поне има оригинала в компютъра си или пък първо я е свалил от някой сайт и след това ми я е препратил. И евентуално по какво се познава. Благодаря предварително.

Някои сайтове маркират снимките, като изписват върху тях интернет адреса си.
Но има и такива, които не ги маркират. Няма как да познаеш дали снимката е истинска, за съжаление.

# 5 253
Има ли фенове на IPAD apple  ?

# 5 254
Има ли фенове на IPAD apple  ?

Каква ти е питанката за iPad-а?

# 5 255
Моля някой да ми подскаже къде мога да намеря "Барбарон" - това е от тези безформените фотьойли, по-скоро торба с пълнеж, в която сядаш и тя се оформя по тебе. Трябва ми за младеж, та ще да е нормален размер, а не детски. Благодаря! Весели празници на всички!

# 5 256
Има ли фенове на IPAD apple  ?

Каква ти е питанката за iPad-а?

С програмката Итюнс ли трябва да качвам игри, книги ? Май се справих с 3 книги, дава ги като зает капацитет, но в самото устройство не ги намирам.  Rolling Eyes

# 5 257
  • София
Белмекенска, в магазините за мебели от рода на Комо, Аико...

# 5 258
Белмекенска, в магазините за мебели от рода на Комо, Аико...

Много бладоря!   bouquet

# 5 259
Напиши "Пуф" в гугъл и ще ти излезнат доста магазини и модели.
Моля някой да ми подскаже къде мога да намеря "Барбарон" - това е от тези безформените фотьойли, по-скоро торба с пълнеж, в която сядаш и тя се оформя по тебе. Трябва ми за младеж, та ще да е нормален размер, а не детски. Благодаря! Весели празници на всички!

# 5 260

Благодаря, абсолютно ми беше изскочило от главата, че се нариче пуф  Simple Smile

# 5 261

Благодаря, абсолютно ми беше изскочило от главата, че се нариче пуф  Simple Smile
Аз много им се радвам на тези, хм... чували. Все още съм далече от купуването на такива, но следя цени, видове, размери... такива работи.

# 5 262
С програмката Итюнс ли трябва да качвам игри, книги ? Май се справих с 3 книги, дава ги като зает капацитет, но в самото устройство не ги намирам.  Rolling Eyes

Можеш да качваш през iTunes и после да синхронизираш или директно през App Store приложението на iPad-a, ако iPad-ът е свързан в Мрежата.
Ако ги дърпаш през iTunes, трябва да синхронизираш устройството, за да се появят в него.
Книгите можеш да ги видиш през приложението iBooks (не помня дали го имаше инсталирано по подразбиране или се инсталираше допълнително).

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 11:07 от Mamma

# 5 263
Благодаря много, няма го и сега ще го кача.

# 5 264
Здравейте, искам да попитам дали някой знае ако на имейла е изпратена снимка, която е свалена от някой интернет сайт, дали има начин да се разпознае, че не е оригинална такава. Не знам дали се изразих много добре, но основната ми мисъл е по какво евентуално мога да позная, че една снимка пратена на имейла е наистина направена от човека, който ми я праща или поне има оригинала в компютъра си или пък първо я е свалил от някой сайт и след това ми я е препратил. И евентуално по какво се познава. Благодаря предварително.

Можеш да видиш евентуално с какъв фотоапарат е направена.
http://camerasummary.com/
Няма как да разбереш със сигурност, това за което питаш.

Общи условия

Активация на акаунт