?Въпроси всякакви?

• 1 863 551
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 235
най-добре питай в някой офис.
На мен миналата година ми бяха начислили неустойка по договор около 1000 лв... грешно. И след много разправии, трябваше да ги платя - че спряха телефона. После поискаха да напиша молба свободен текст в която посочих банкова сметка по която да ми ги преведат. И ги пратиха по банков път.

Ако е малка сумата, по-добре да ти я приспадат от следващи сметки - по-малко ще се ядосваш. Ако си закрила телефона - мисля, че само по банков път може да ти я преведат. Мисля, че не връщат кеш в офисите.
От офис, в който им показах полученото известие ми казаха да питам 123. На 123  след направена справка една много любезна служителка ме информира, че ще ми преведат сумата по банков път, но данните за банковата сметка може да се пратят и по интернет на payments@vivacom.bg. От там току що получих отговор обаче, че сумата мога да си я взема в брой от всеки офис на Vivacom въз основа на клиентския си номер, който го пише в полученото Кредитно известие...  Mr. Green Crazy Тъкмо щях да ги похваля, че са станали по-организирани и коректни... Joy

Метни едно писмо онлайн до КЗК, те ще звъннат и онези ще се позабързат. Нищо не ти пречи и ще ти намали срока за взимане на парите с 3-4 месеца. Поне при мен проработи.

# 5 236
СКАЙП РАБОТИИИИИИИИ  newsm44

# 5 237
При мен не, само върти кръгчето на "вписване" и това е... Cry

# 5 238
Хм, да не всички успяват да се впишат. Thinking Сигурно, защото милиони хора едновременно опитват...

# 5 239
Някой дали може да ми каже, решение на съда може да се обжалва в 14 дневен срок,интересува ме 14 работни или 14 календарни дни? благодаря предварително

Сроковете се броят в календарни дни. Ако срока изтича в неприсъствен ден (събота, неделя или официален празник) за негов край се смята първия присъствен (работен) ден. Деня в който е получено обявлението за изготвено решение не се брои, като срока започва да тече от следващия ден.
Цитат
СРОКОВЕ
Сроковете се изчисляват по месеци, седмици и дни.
Срокът, който се брои на месеци, изтича на съответното число на последния месец, а ако
последният месец няма съответно число, срокът изтича в последния му ден.
 Срокът, който се брои на седмици, изтича в съответния ден на последната седмица.
Срокът, който се брои на дни, се изчислява от деня, следващ този, от който започва да тече срокът,
и изтича в края на последния ден.
Когато срокът изтича в неприсъствен ден, този ден не се брои и срокът изтича в следващия след
него присъствен ден.
Последният ден на срока продължава до края на двадесет и четвъртия час, но ако трябва да
се извърши или представи нещо в съда, срокът изтича в момента на приключване работното време.
Срокът не се смята за пропуснат, когато изпращането на молбата е
станало по пощата или когато тя е подадена в друг съд, в прокуратурата или в друга юрисдикция в
срока.

Много благодаря   bouquet

# 5 240
Къде в София мъжки бижута от стомана?

# 5 241
Някой питаше скоро за отпуските и от кога  по колко се прехвърлят за следващата година... Да ми кажете на коя страница да гледам, че не мога да го намеря? Или ако някой директно знае неизползвана отпуска от 2010 прехвърля ли се за 2011 и до кога трябва да се използва? Говорим за нормален работен 8 часов ден, абе всичко както си е по кодекс...
И вярно ли е това, че се полагат платени дни за учене в случай, че лицето работи?

# 5 242
Моля Ви, кажете ми къде се продава някакво езеро с русалки, които, като им потопиш перките си сменят цвета. Най-вероятно е видяно в реклама по онзи детския канал. Спешно е.Hug Hug

# 5 243
Отпуската от 2009 год. ти се запазва колкото и дена да е, а от отпуската за 2010 год., могат да ти се прехвърлят 10 дни в 2011 год., но трябва да пуснеш сега молба, че искаш да ги ползваш, шефа ти да ти откаже, че по ред причини не може и така да ти ги прехвърли. Това последното е формалност. Само не знам дали останаха10 работни дни за тази година?  newsm78 Вероятно може да си пуснеш молба със задна дата.  Peace

# 5 244
Как точно се изчисляват 6-те месеца неплатен отпуск за гледане на дете до 8 годишна възраст?  Rolling Eyes Примерно отпускът е пуснат от дата 11 декември, кога би трябвало да се явя на работа? 

# 5 245
Може ли по ключ да се направи патрон?
Ключът май не е оригиналния, а е ваден от оригинала.

# 5 246
Здравейте, искам да попитам дали някой знае ако на имейла е изпратена снимка, която е свалена от някой интернет сайт, дали има начин да се разпознае, че не е оригинална такава. Не знам дали се изразих много добре, но основната ми мисъл е по какво евентуално мога да позная, че една снимка пратена на имейла е наистина направена от човека, който ми я праща или поне има оригинала в компютъра си или пък първо я е свалил от някой сайт и след това ми я е препратил. И евентуално по какво се познава. Благодаря предварително.

# 5 247
Ох, не знам къде да попитам, тъй като проблема ми е кожен, и не ми се отваря цяла тема. На клепача на окото имам нещо подобно на брадавица, но не е точно брадавица. Мисля, че е бяла пъпка, няма връх и е пълно с мазнина(май). Преди беше много малко, сега стана по голямо и ме дразни. Чувала съм, че се маха като се нагорещи върха на игла. Бих го направила, но само това, че е на такова място ме спира.

Намерих информация ето: http://krasota.rozali.com/lice/p436.html
Много е гадно, вече си мисля, че се е образувало и впоследствие уголемило, от редовната употреба на маслиново масло. Май трябва да спра да се мажа с разни масла.

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 22:51 от Gia Mari Carangi

# 5 248
  • София
Ох, не знам къде да попитам, тъй като проблема ми е кожен, и не ми се отваря цяла тема. На клепача на окото имам нещо подобно на брадавица, но не е точно брадавица. Мисля, че е бяла пъпка, няма връх и е пълно с мазнина(май). Преди беше много малко, сега стана по голямо и ме дразни. Чувала съм, че се маха като се нагорещи върха на игла. Бих го направила, но само това, че е на такова място ме спира.
И дъщеря ми има, това е нещо като капсулиран ечемик, който не се е спукал. Маха се от лекар, прави се малък разрез и още същия ден се прибираш, така ни каза лекарката. Сега й е спаднал и няма да я стресирам и водя да й го махат.
Не го пипай, не го махай с игла, отиди на офталмолог. Ето една  тема по въпроса.

# 5 249
Имала съм такова в близост до окото, но към скулата. Козметичка ми го е махала с игла. След това няколко дни имаше малка раничка, като от пъпка. Дали ще успееш сама?

Общи условия

Активация на акаунт