?Въпроси всякакви?

• 1 867 924
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 90
Е, Клонке, има компове, на които клавиатурата е на монитора. Просто с докосвония стават видими клавиатура и гевезелъци разни. Клавиатурата като част от конфигурация е изчезнала. Представи си нещо като масичка за шах, примерно.
Нещо такова

# 91
  • София
Вълк, баш за такова някакво си мисля, но трябва да е подвижно, леко, удобно.
Ползвам телефон с тъч скрийн отдавна и направо не мога да си представя да мина отново на бутончета.
Та и за компютъра много ми се върти идеята.

# 92
Вълк, баш за такова някакво си мисля, но трябва да е подвижно, леко, удобно.
Ползвам телефон с тъч скрийн отдавна и направо не мога да си представя да мина отново на бутончета.
Та и за компютъра много ми се върти идеята.
Клонкова, не ми говори за тъч скрийн, моля, че още се ядосвам на себе си.
Плеърът ми сдаде багажа и лятото си купух нов.....с тъч скрийн.. Е , познай какво става, като си го сложа в чанта/джоб и ако се допре до нещо. Намалява/усилва сам звука, превърта си албума, и въобще направо ме вбесява.

# 93
  • София
Nямам такива проблеми. Единственото,  което ме дразнеше в айфона беше, че не му изгасваше екранът - ако има непрочетен смс или обаждане, просто си свети, докато изчистиш всичко.
Обаче реших проблема със смяна на телефона.
Тъч скрийнът обаче ми е адски удобен и на бутончета не бих минала вече.
Знам ли, де Mr. Green

# 94
Утре имам класно по английски и нещо не мога да схвана кога се използва can, be able to, managed to, could(знам, че е за способности в миналото, но когато трябва да избирам между него и нещо друго и се обърквам), та ако някоя мама е на "ти" с тея неща, бих я помолила ако може да ми обясни по-простичко Embarassed
Благодаря предварително!

# 95
                        Защо когато някой умира по филмите, все му повтарят, че всичко ще бъде наред? Кое ще бъде наред? Нищо не разбирам?

# 96
  • София
                        Защо когато някой умира по филмите, все му повтарят, че всичко ще бъде наред? Кое ще бъде наред? Нищо не разбирам?
Като тръгнеш да умираш във филм, ще разбереш, че всичко е наред. Точно след сцената ще си съвсем наясно.

# 97
КЛОНКА тия клавиатури и мен ме зарибяват сякаш. Наричат се infrared keyboards или projection keyboard. Образът на клавиатурата се проектира върху бюро/маса или където го сложиш. Иначе джаджата е една мъничка. По мое инфо от минала година цената е около 80 евро- в България ги няма, но могат да се намерят в Йбей Simple Smile
Ето още млко информация
http://www.alpern.org/weblog/stories/2003/01/09/projectionKeyboards.html

# 98
Криси, направи ли класното?

# 99
Криси, направи ли класното?

Ами уж.Добре, че имаше само две изречения с could/managed to и сякаш ги оправих Simple Smile

Сега обаче имам друг въпрос Blush (вече сигурно ви е писнало от моите въпроси Confused )
Току-що проведох видео-разговор по скайп и направих снимки на събеседника си.Да, ама после не мога да намеря направените снимки  Sad Като дам да си избера аватар ми се появяват при другите, а в нито една папка не мога да ги намеря.И търсачката пусках, но без резултат.И преди съм правила снимки, но ги бях намерила.Сега - не Confused
Моля, който може да помогне, защото искам да пратя снимките на братовчедка ми  Confused

# 100
  • някъде ... тук ...
Обикновено в C:\Documents and Settings\User\Application Data\Skype\Pictures
на мястото на User пише съответното име на акаунта

# 101
Обикновено в C:\Documents and Settings\User\Application Data\Skype\Pictures
на мястото на User пише съответното име на акаунта
Аз там дори нямам папка Skype Sad
Гледах в папката, където ми е записана програмата, в My Skype Pictures, абе въобще всички папки съм преровила.Няма и няма Sad

# 102
  • някъде ... тук ...
Не разбрах къде се появяват снимките Thinking
При мен, за избор на аватар на скайпа ми дава фабричните или при прелистване - в My Documents.

# 103
Не разбрах къде се появяват снимките Thinking
При мен, за избор на аватар на скайпа ми дава фабричните или при прелистване - в My Documents.
А на мен там ми излизат и направените снимки.
Хванах му аз цаката, обаче Simple Smile)
Щракам на направената снимка с десен бутон и ми излезе "Запиши като" Simple Smile
Мерси за помощта   bouquet

# 104
Дали знаете каде има в София магазин за насипни чайове? Искам да ми пратят разли4ни коктеили чайове ( черни, плодови, зелени и бели).

Общи условия

Активация на акаунт