Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 646
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честит празник на всички, които празнуват днес и весело изкарване на семействата им!

Също така се надявам да ви е топло на душите, ако не ви е топло на радиаторите. Аз пряко не съм засегната от кризата с газа, тъй като в офиса сме на ток, а у дома - на дърва, но ми се струва ужасяващо всичко това, което се случва в тези толкова студени дни! Дано ви е топло!

# 196
Честит имен ден на всички,които имат повод за празник!
На РД на Ния й правих прощъпулник и ще става зъболекарка  bowuu
Намалението в Редута започна  Crazy

# 197
Може ли линк на ЛС  Grinning

# 198
  bouquet  bouquet  bouquetЧестит празник на всички именици! Да са живи и здрави и с гордост да си носят прекрасните имена!  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
Мимозке,Вентолин даваш ли?

Цвети, давам, да! Лошото е, че е вирусно, и по думите на лекарката АБ няма да я предпази от евентуална пневмония, а вчера на слушалката се чуха страшно много хрипове и аз съм невероятно притеснена. Иначе спазъмът вече изчезна.

Да не пропусна - да ти е жива и здрава зъболекарката, само красиви усмивки на хората да прави и много пари в къщи да носи! Laughing Laughing Laughing

# 200
  • Willebroek, Belgium
Здравейте момичета  Hug

Отдавна не съм се включвала в темите ни, но ви чета от време на време  Wink

Честито на всички именници.Да са живи и здрави и с радост да си носят името   bouquet

Честито и на всички рожденници, които съм изпуснала  Heart Eyes С пожелание за безгрижно и щастливо детство  Simple Smile

Ние с Емито сме добре  Simple Smile От време на време много ме ядосва и ме изкарва извън нерви, но да се надявам ,4е е от възраста и скоро ще отмине  Whistling

Тези дни нещо не ми е добре и се чудя дали не ме е метнал някой вирус.Става ми лошо сутрин след кафето. Подържам температура 37 ,а днеска се потя като прасе  Tired Вчера кръвното ми беше 107/ 70, та може затова да се чувствам така. Също така се уморявам и се задъхвам като говоря.Едно ми е тежко на гърдите  Rolling Eyes Абе ще се оправя  Crazy

Лек ден на всички и обещавам да се включвам по често Hug

# 201
Добиииииии, я един тест за всеки случай да си направиш, че така като описваш, познато ми звучи  Mr. Green

# 202
  • Willebroek, Belgium
Добиииииии, я един тест за всеки случай да си направиш, че така като описваш, познато ми звучи  Mr. Green

За тест е доста рано още  Rolling Eyes
Цикъла го чакам на 15 януари  Simple Smile
Не мисля, че съм бременна защото с мъжа ми се пазим все още, обаче ако въпреки това е станало не е ли много рано за симптоми  Thinking Овулацията ми е по принцип между 16- 19 ден. Тоест ми е била между 31 декември и 3 януари  Rolling Eyes

# 203
Ха, добро утро... Simple Smile

Честит празник на всички именици - и мама днес празнува... Party
Да са живи, здрави и щастливи...

# 204
Честито на именниците днес!

Мимоза, дано не се усложни, стискам ви палци!

Честита ти бъдеща зъболекарка, Цвети!

# 205
  • София
Честит празник на всички празнуващи имен ден днес!   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Честит имен ден на всички празнуващи!!!

Днес брат ми и кума ни имат имен ден, та подозирам че ще е тежка вечер  Joy

# 207
# 208
  • София/Варна
Честит имен ден на всички!!! Да ви е живо и здраво името и вие заедно с него!

# 209
Доби... и аз като ти прочетох симптомите си помислих за тест...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт