Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 633
  • 303
  •   1
Отговори
# 225

Голема танцьорка го даваш  Mr. Green

П.П. Аз не ти се сбаждам,щото съм много прочувствена днес и не ми се реве по тел. Simple Smile Ма ти си знаеш,чи та  люба и без да ти звъна....  Blush

# 226
  • София
Голема танцьорка го даваш  Mr. Green

П.П. Аз не ти се сбаждам,щото съм много прочувствена днес и не ми се реве по тел. Simple Smile Ма ти си знаеш,чи та  люба и без да ти звъна....  Blush

Hug Hug Hug

PS. Ма, я гле' как съм си подобрила и фигурата...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 227
  • София
Намалението в Редута започна  Crazy

Мдам! Вече поръчах зимните дрехи на Симона за следващата зима. И миналата зима така поръчах за тази, тогава всички ми се смееха, ама после дори мъжът ми ме призна, че съм оцелила кьоравото!  Crazy Crazy Crazy

Абе само се оправдавам за безумната сума, която похарчих. Embarassed

# 228
  • Русе
Зравейте, момичета!
Честит имен ден на всички празнуващи! Между тях е и баща ми Heart Eyes
Специални поздрави за Ивонска!

Честито и на Елина, която също има днес двоен празник! И двамата й любими мъже са именници   bouquet

Доби, добре си се завърнала Hug Липсваше ни!
Цветомира, щерките ще са колеги  Grinning И моята я влече стоматологията.
Целувки на всички  Heart Eyes

# 229
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!  Hug
Честит рожден ден на всички, които пропуснах тези дни! Да са ви живи и здрави порасналите хлапета, мили момичета!!!   Hug
Честит имен ден и на именниците! (абе уж популярно име това Иван, ама аз май нямам много познати, именувани така)

Цвети, честита ти зъбарка!  Laughing
Пеперудке, стискам палци!   Wink
Ив, не трябва ли да празнуваш на Цветница, бре?  newsm78

Ай наздраве, моите мъже се къпят, аз давя нервите във вино и реших да полазя нета... през деня не мога, че много бач, ама няма да се оплаквам, сама си го избирам!
Целувам ви, девойки!

# 230
Честит имен ден на всички празнуващи!
Ив, специални поздрави по случай твоят имен ден!  Hug Със здраве да си го носиш името и да ти носи много много късмет! Наздраве! Drunk
Много съм ти благодарна и за успокоението по въпроса за лекарствата, аз по принип избягвам и аз самата да пия освен ако не съм много на зор, ама пусто като е за детето и ми се свива сърцето като си представя, че може да получи гърч! Но за щяло и нещяло отказвам да я тъпча с химии!  Naughty Само един ден вдига температура този път и, слава Богу, сега само сополи има.
Доби, добре дошла и да ни държиш в течение с новините.  Wink
Чета вълненията ви покрай детските градини и се сетих, че моята дъщеря трябва да тръгне на училище на 4 години, а не съм я записала никъде още.  Tired Ще трябва да се пораздвижим, че предполагам за хубавите училища в района няма да останат места.

# 231
  • София, Лагера
Момичета, чували ли сте нещо за методите на Монтесори? Дали имате някакъв поглед върху този метод на възпитание, ако не вие, то отзиви от познат?
В общи линии идеята там е се подтикне детето към саморазвитие, като учителят само наблюдава (е, и напътства, ако има нужда). Групите не са разделени, а е една единствена, като децата в нея са  от 2,5 год до 6 годишни. Така малките учат от големите, а големите се учат да помагат и т.н.

Питам, защото в момента организирам фирмена детска градина, в която по този метод ще се обучават дечицата. Понеже фирмата ни не е голяма (170 човека) и няма как да се съберат деца за различни групи, така прецених, че ще е най-добре. Четох и също разни неща в нета, но ми се иска ако може лично мнение да получа.

Благодаря ви предварително! Hug

# 232
  • София/Варна
Ноеми, Шошът посещава такава детска градина.

# 233
Честит имен ден на всички празнуващи днес! И специално за ivonska! Да сте живи и здрави, с гордост да носите името си, да сте влюбени и обичани!

# 234
Честит Рожден Ден на Мая,София,Ирина,Янислава и Ева! Много здраве,безгрижни дни и късмет във всичко им желая!

Добро утро Mr. Green

# 235
  • София; Дружбето
Честит имен ден на патерици, Иве Hug
Честит рожден ден на Мая и София. Живи, здрав и много щастливи

Празници, празници, не усещам как наближава и нашия празник Crazy

# 236
  • София
Честит рожден ден на Мая, София, Янислава, Ева и Ирина! Растете здрави, безгрижни и много много щастливи! Simple Smile

Весел празник и специални прегръдки за Мопси и Лила!   bouquet Hug

# 237
Честит имен ден на патерици на всички празнуващи!

Честит рожден ден на Мая и Софи!

# 238
Ив, честит Имен ден, макар и със закъснение!   bouquet

Да са живи и здрави днешните рожденички Мая и София!

Ноеми, искам и аз в твоята фирма  Grinning

# 239
Mомичета, какъв размер дрехи поръчвате за децата от Редута. И обувки какъв номер.
Аз съм се спряла на 93 размер дрехи и 25 обувки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт