Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 634
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Willebroek, Belgium
Доби... и аз като ти прочетох симптомите си помислих за тест...  Embarassed

Ще видим какво ще стане в следващите дни  Wink
Господ си знае работата  Simple Smile

# 211

Ще видим какво ще стане в следващите дни  Wink
Господ си знае работата  Simple Smile

Дано да е каквото искате вие  Hug

# 212
Честито на всички малки и големи именници-да са живи и здрави и да си носят със здраве името.
Ели,специална честитка и на свата,жив и здрав и след време да измайстори такова прекрасно братче на Ева.
Пеперудке,честито и на теб-от всичко по много.

Цвети,честита ти зъболекарка-поне няма да имате проблеми със събите като порасне Simple Smile

# 213
Абе,Ивонска дали днес има имен ден?  newsm78

# 214
Честит имен ден и от мен на вички малки и големи именници!   bouquet Да са живи и здрави, и с гордост да си носят името!

И аз така  Peace
Честита зъболекарка на Цвети!   bouquet

А за детските градини, на мен ми казаха в градината, че децата се приемат в годината, в която навършват 3 години. А тези, които ходят на ясла били длъжни от яслата да ги задържат докато постъпят в градина. Това бяха думите на жената, която ми прие документите. Колко е вярно не знам  Rolling Eyes Thinking

# 215
Айде Ивееее http://www.vbox7.com/play:3748a187   Mr. Green - хоп, хоп, троп. Дет се вика славен човек, славно име  Hug Hug Hug
Доби, дано да е момче Mr. Green Laughing Laughing

# 216
  • София
Честити ви именници   bouquet ; да ни е честита зъболекарката в януарския екип  Mr. Green; добре завърнала се на Добито - радвам се да те видя наоколо! Hug

Наздраве и благодаря на всички, които са си помислили за мен днес, както и на тези, които ми се обадиха - обичам ви, момичета, много ме затрогнахте! (хлъц....)

# 217
ИВЕЕЕЕЕ,честит имен ден скъпа.Остани си все същата и никога не се променяй и нека животът ти е празник всеки ден,ти го заслужаваш,защото си номер 1. Шапка ти свалям.   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:23 от Мимито

# 218
  • Willebroek, Belgium
Честит имен ден Иве  HugВсичко най хубаво ти желая   bouquet

И аз се радвам, че съм отново сред вас  Heart Eyes

# 219
Ивее, айде и от мен ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet Heart Eyes Hug Много здраве, любов и успехи! Бъди все така сърдечна, мила и отзивчива! Радвам се, че те познавам, макар и виртуално! Наздраве!  Grinning

# 220
ИВЕЕЕЕЕ,честит имен ден скъпа.Остани си все същата и никога не се променяй и нека животът ти е празник всеки ден,ти го заслужаваш,защото си номер 1. Шапка ти свалям.   bouquet   bouquet   bouquet

Тук ще се присъединя. Grinning..не мой да се напише по `убаво.. Hug..Иве, наздраве...

# 221
Хайде и аз в кюпа Mr. Green Честит имен ден на всички празнуващи и специално на Ива  bouquet Да си жива и здрава,всички мечти да ти се сбъднат,кривонделяците да те слушат(и по-точно един определен Mr. Green),да ти спрята вкусни гозби и най-невероятни изненади,да се радваш на здрави и румени дечица(поне 3след време Mr. Green Hug),наздраве!
Пеперудке,да ти е жива и здрава мама!  bouquet

# 222
Здравейте и от нас днес, Честит Имен ден на всички празнуващи днес! Hug
Ние днес също празнуваме, защото нашия малак сладур и баща ми се казват Иван.
Приятно изкарване на всички празнуващи.

# 223
  • София

# 224
  • Русе
Честит имен ден на всички празнуващи и специално на Ива  newsm24

Общи условия

Активация на акаунт