Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 619
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Честито и от нас на всички празнуващи днес Hug

# 256
  • Русе
Честито и от нас на всички празнуващи днес Hug
  ura  bigdance2

# 257
Здравейте отново, искам да ви питам, вие как отучихте децата си  от памперсите и на каква възраст? newsm78Ние вече сме почти на 2г. и ходим на гърне, но не сме спяли памперсите напълно. SadТа се чудех дали това е нормално или сме закъсняли с отучването Thinking

# 258
  • Willebroek, Belgium
Здравейте отново, искам да ви питам, вие как отучихте децата си  от памперсите и на каква възраст? newsm78Ние вече сме почти на 2г. и ходим на гърне, но не сме спяли памперсите напълно. SadТа се чудех дали това е нормално или сме закъсняли с отучването Thinking

Емито и тя е все още с памперси  Embarassed Rolling Eyes
Неможе да се научи и това е  Crossing Arms
Държала съм я по половин час на гърнето и нищо  Tired
Казва, че има ако и пиш ама като я сложа на гърнето нищо не прави  Thinking

# 259
  • София; Дружбето
Да ги отучим Joy тя мойта преди 3 дена разбра за какво служи гърнето, а за махане на памперса само си мечтая Crazy
Нашата ясла утре ще работи на сборни групи, който може да не води детето са казали. Аз си взех отпуска за събота та утре няма мърдане. Дано в понеделник са оправи работата, че май ще се излиза в неплатен Sick  Как е положението в другите детски и ясли?

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:00 от tsveta

# 260
Здравейте отново, искам да ви питам, вие как отучихте децата си  от памперсите и на каква възраст?

Любо е с памперс. Работим по въпроса бавно и полека, но както върви на лято ще е активното стоене по голо дупе, че сега е студено  Laughing
Не се притеснявам, ще дойде и момента, в който няма да има памперс  Grinning

Ним, Сета, мерси за поясненията. Смених номерата на зимните и есенните дрeшки на 102 Simple Smile Там ги дават за 4 годишни Laughing

# 261
  • София; Дружбето
Аз нямам потвърждение за поръчката и ми иде да утрепя някой. Пари не са изтеглили, а не искам да дублирам, че да не плуча едно и също Crazy Аз на Миша и напоръчвах 86, но ние се друг случай.
Получих си снимките с дядо Коледа. Оказа се, че Миша е една от малкото, които не са плакали тогава newsm44

# 262
  • София, Лагера
Честит рожден ден на Мая и Софи! Живот, здраве и всички хубави неща, за които мамите им се сетят!  Peace

И Пресиян си е на памперси. Днес за пръв път се е изакал в гърне  Wink Ще го отучваме лятото, няма неотучено дете  Sunglasses

КайРен, мерси за отговора.

# 263
А при нас Иван , като го сложа на гърнето почти винаги се изпишква и то без да се заседява много (около3-4мин.), но сам рядко идва и ми показва че иска да пишка Sad

# 264
Честит рожден ден на Мая и Софи!

В нашата ясла парното е съвсем слабо, но във всяка стая са пуснали печки. Обличам я добре и вечер е с топли ръце и крака. За сега ще си ходи, макар че предстои ремонт на кухнята и помещенията и тогава ще се взимат отпуски.

# 265
  • София
Момичета много ви благодаря за поздравите   bouquet

Рождения ден го отбелязахме в най-тесен кръг. Само взехме торта с мишка Мая да се радва. Ще пусна по-късно снимки. В неделя семейството на брат ми ще дойде и това ще бъде. Детски рожден ден решихме да правим от догодина, живот и здраве, когато Мая започне да разбира повече. Сега е крайно несоциализирана и няма да разбере нищо от детско парти. Най-много да ми висне на врата и да не ме остави да обърна внимание на гостите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СОФИ!
Да расте здраво и щастливо дете.

bdbaloni bdbaloni bdbaloni

ели2007, памперси и аз още не съм махнала. Няма и изглед скоро да ги махнем. Мая като и кажа "гърне" почва да вика "не, не, не". Не знам защо така, никога не съм я насилвала да седи на него, а нещо не го харесва.

Ноемиииииииии, искам и аз във вашата фирма, пък. Ние сме толкова голяма фирма, а никой не организира ясла или градина за децата  Crossing Arms

# 266
  • София
Помислихте, че свекърва е забравила РД на снаха?!  Naughty Нищо подобно - бързам да е още днес, та да нацелувам виртуално МАЯ - моя любима снаха и на Шошът (вярна) жена!!!  Mr. Green

Честито и на Софи!  Hug Hug Hug

# 267
Въх,тази ако е с малко по-буйна коса мяза на мойта Joy
Честит рожден ден на Free Soul !  bouquet Здраве,обич и усмивки и желая!

Честит рожден ден на Атанас,Кристиян и тризнаците на Ралица,макар,че не помня да е писала някога в темата bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 00:25 от Дон Кихот

# 268
Честит рожден ден на Мая и Софи!Да са живи,здрави и много безгрижни!

# 269
  • София/Варна
Честито на всички мои астрални близнаци - Free Soul, Насето, Кристиян и тризнаците на майката героиня Simple Smile!

Ето ви една виртуална почерпка

Общи условия

Активация на акаунт