Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 617
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Насето, Кристиян, Деси и FreeSoul. Живи и здрави Hug

# 271
  • София
Честито Дес,
Честито Душо Свободна,
Честито на Насенце,
Честито и на Криси!

# 272
Честит рожден ден на Насето и Кристиян! Да растат здрави и послушни деца!

Дами, има ли някоя,която още не си е пуснала поръчката на Ла Редут? Харесах си едно две неща,а не ми се занимава тепърва да се регистрирам, а и езика ми е много зле /френския/. Ако мога да се присламча към някоя поръчка ще съм ви много благодарна.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 09:12 от lyllyta

# 273
  • София
Честит Рожден Ден на Наско!   bouquet  bouquet  bouquet
ЧРД на Крисиbouquet  bouquet  bouquet
С леко закъсненийце, ЧРД на Мая и Софи!
Мили мамита, честити ви рожденици! Да сте здрави и щастливи с малките палавници покрай вас!
Дес, ЧРД! Желая много здраве, късмет и сбъднати желания!
   bouquet  bouquet  bouquet
baloni baloni bdbaloni baloni baloni

# 274
Честит рожден ден на Наско и Кристиян!!! Да са много здрави!!!

Честит рожден ден на Деси и Free Soul!!! Много здраве, любов и сбъднати мечти!!!

# 275
Честит рожден ден, Наско и Криси! Щастливо детство, здраве и късмет ви желаем!

Честит рожден ден, Деси и Free Soul! Щастие и любов да цари около вас, момичета!    bouquet    bouquet    bouquet

# 276
Нинище, честит ти рожденник  Hug Hug Hug
Нека бъде най-добрия и послушен батко Grinning
Честит рожден ден и на Криси  bouquet Нека нищо да не им липсва не детските душички Hug

КайРенн, честит рожден ден и на теб Hug
Желая ти всичко най-евентуално, дет' се вика Laughing Hug Hug Hug Hug Hug

# 277
                                                Честит рожден ден на малките-пораснали момчета Наско и Криси!!!
                                               Весело и безгрижно детство ви пожелаваме!

Kay Renn и Free Soul - честит празник и на вас момичета!
                                               Пожелавам ви много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 278
  • София
Насенце, честит рожден ден! Расти здрав, усмихнат, щастлив и безгрижен за радост на мама, тати и всички край теб! Имаш специални поздрави и целувки от Симона и тъща ти Wink

Нинище, честит празник мила!   bouquet

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 10:25 от Ним

# 279
Честит рожден ден на КайРен и Фри Соул - бъдете здрави и красиви, усмихнати, щастливи и обичани, мили момичета!

Честит рожден ден и на Насето и Криси - да растат здрави, щастливи и да се радват на безгрижно детство!

# 280
  • София
Криси, честит рожден ден! Расти здрав и безгрижен! Simple Smile

KayRenn, Free Soul, честит рожден ден и на вас! Бъдете първо здрави, после много щастливи, обичани и спокойни! Весел празник!  bouquet

# 281
Честит рожден ден на малките момченца Атанас и Кристиан! Бъдете здрави, усмихнати и много щастливи.

Честит рожден ден и KayRenn и Free Soul. Пожелавам ви слънце да грее в очите ви, усмивка да блести на лицата ви и радост да радва сърцата ви.

# 282
Честит рожден ден на Атанас и Кристиан! Да сте здрави, палави, умни и щастливи!

Честит рожден ден на KayRenn  и Free Soul! Да сте здрави, усмихнати, щастливи и обичани съпруги и майки!

# 283
Мерси за пожеланията девойки! Много мило ми стана!  Heart Eyes
Аз даже се пробвах да направя торта за РД-то с био продукти, малко захар дъра бъра...ами тортоправенето не ми е силната страна. НЕма да се мъча повече!  Mr. Green
Честит рожден ден на Наско и Криси! Растете здрави, умни и любознателни!

# 284
Free soul  и мъж , KayRenn бъдете здрави и много щастиви!

Общи условия

Активация на акаунт