My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 206
  • 505
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А дали мога да си с менй мейла в профила и това ще си отрази ли на поръчката Rolling Eyes

# 271
  • Sofia
Моята поръчка вече е тръгнала  Mr. Green

# 272
  • София
Днес сутринта за моята поръчка е актуализирано, че вчера в била в Австрия.  Peace Иначе от My Toys е тръгнала на 02.01. Споделете моля  Praynig за колко време ви пристигнаха поръчките от Австрия, за да се организирам по-отрано да има някой вкъщи (ясно, че най-добре, като видя, че пратката е в БГ да звънна и на "Интерлогистика").  Peace

# 273
  • София
Някой с много добър немски за малко помощ , защото тази сутрин са ми отговорили на мейла, но не на английски език и естествено нищо не разбирам.Пробвах с преводач, но нищо не се разбира  Praynig

# 274
Днес сутринта за моята поръчка е актуализирано, че вчера в била в Австрия.  Peace Иначе от My Toys е тръгнала на 02.01. Споделете моля  Praynig за колко време ви пристигнаха поръчките от Австрия, за да се организирам по-отрано да има някой вкъщи (ясно, че най-добре, като видя, че пратката е в БГ да звънна и на "Интерлогистика").  Peace

след Австрия минават през Унгария, после през Румъния и накрая България
нашите поръчки се движат заедно, но тези специално леко са забавени, например на 6-ти аз нямам никакво движение
според мен по-рано от вторник няма да са в България, а ако не си във Варна направо оставаш за следващия ден, след като я регистрират в Бг

# 275
  • София

нашите поръчки се движат заедно, но тези специално леко са забавени, например на 6-ти аз нямам никакво движение - и аз  Peace
според мен по-рано от вторник няма да са в България, а ако не си във Варна направо оставаш за следващия ден, след като я регистрират в Бг
- значи около сряда; мерси!   bouquet

# 276
момичета,дайте сьвет.и за вчерашната порьчка искат да им платя чрез банков превод.

Wenn Sie damit einverstanden sind, �berweisen Sie bitte den Betrag in H�he von    430,61 EUR bis zum 12.01.2009 auf folgendes Konto:

# 277
  • София
Вчера пуснах поръчка,но днес още не е обработена след колко ли време ще я пуснат

# 278
  • София
marianik - благодаря за пореден път .
anelka119 , ние двете с теб сме на едно Дередже / дет се вика / относно поръчките Laughing
и моята е до там с надписа за сторниране / но аз не го натиснах въпреки че ме човъркаше от вътре  Laughing /
надявам се утре да видим вече зелената отметка , тоест , че са я предали на GLS
аз нямам Имейл , миналия път пак нямах - нещо не искат хич да ми пишат - те дори не са ми писали въобще ooooh!

Е аз явно съм по любопитна от теб Laughing

# 279
Да му се не знае - от вчера до днес се разграби всичко от Есприт - тъкмо мислех да поръчам тази сутрин едно зимно яке за малкия. Да се чудиш кой така се е втурнал да пазарува по средата на седмицата... Tired
Някои марки пък имат само 30% намаление на зимната колекция, кога ли ще пуснат 50%?

# 280
Някой с много добър немски за малко помощ , защото тази сутрин са ми отговорили на мейла, но не на английски език и естествено нищо не разбирам.Пробвах с преводач, но нищо не се разбира  Praynig

Смятам 4е съм с мн. добър немски  Joy Давай  Peace

# 281
  • София
а на вас кои са ви пощите освен abv  Tired , та  чак и кодове ви пращат  Tired
има ли някой , който е в mail.bg  и да получава Имейли след поръчките си ?
Смених си мейла в профила и веднага получех съобщение на новия мейл за смяната.
Някой може ли да ми помогне с превод на имейла, защото с певодача нещо не можах да се справя съвсем?
Благодаря!

# 282
  • София

Смятам 4е съм с мн. добър немски  Joy Давай  Peace

Аз за теб въобще не се съмнявам, но все пак не зная дали си тук!  bouquet
Пращам ти го на лични,Танче.

# 283
marianik - благодаря за пореден път .
anelka119 , ние двете с теб сме на едно Дередже / дет се вика / относно поръчките Laughing
и моята е до там с надписа за сторниране / но аз не го натиснах въпреки че ме човъркаше от вътре  Laughing /
надявам се утре да видим вече зелената отметка , тоест , че са я предали на GLS
аз нямам Имейл , миналия път пак нямах - нещо не искат хич да ми пишат - те дори не са ми писали въобще ooooh!

Е аз явно съм по любопитна от теб Laughing
anelka119 получи ли зелената отметка на поръчката от 6.01 ?
аз още не
сега ще гледам как да си сменя И мейла и да се регистрирам в нова поща  Close

# 284
  • София

нашите поръчки се движат заедно, но тези специално леко са забавени, например на 6-ти аз нямам никакво движение - и аз  Peace
- значи около сряда; мерси!   bouquet

mini_79, нашите пратки май са се "разбързали" - за моята излиза, че от тази сутрин вече е в Унгария.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт