My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 203
  • 505
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Варна

Аз щях да ви хваля и една къща-палатка на Фишър Прайз (беше намалена с 65% ) ,но не я намирам в сайта ,ако пак се появи-ще ви дам линк.Страхотна е -много весела -цял зоопарк с маймунки,палми, и др с прозорчета и тунелче .

Може ли снимки?

Само да имам малко време,ще я снимам и ще прочета как да я покажа тук  Peace

# 61
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО УСПЕШНИ ПОРЪЧКИ.  bouquet

# 62
marianik  и аз взех палатката на Фишър прайс, наистина е много хубава, но от доста нреме не я намирам, беше на добра цена, но вярвай ми и аз не можах да я сгъна отново по същия начин, по едно време така ме хванаха лудите, че я наврях както ми падне и сега съм я скрила, че немаммм нервиии да я оправям всеки път! Mr. Green Mr. Green

# 63
момичета,трябва ми пясьчник.открих само един и е изчерпан - ето го.
ако някой е виждал подобен или знае с коя дума да го тьрся,ще сьм благодарна Hug

# 64
ако някой е виждал подобен или знае с коя дума да го тьрся,ще сьм благодарна Hug

Това е покривало за пясъчник. Имаше една пазарджишка фирма, която произвеждаше дървени играчки за Германия. Във форума има телефоните й, май имаха и сайта. Там имаше много хубав пясъчник за 70-75 лева. Дървен, с навес.

# 65
  • софия

Това е покривало за пясъчник. Имаше една пазарджишка фирма, която произвеждаше дървени играчки за Германия. Във форума има телефоните й, май имаха и сайта. Там имаше много хубав пясъчник за 70-75 лева. Дървен, с навес.

Ето го: http://rudieood.com/catalog/product_info.php?cPath=37&produc … 4&language=bg

# 66
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … a%2e115%2e10%2e01  това е категорията, но в момента наистина нямат нито един пясъ4ник  Thinking След месец, 2 Ще имат със сигурност  Peace

# 67
благодаря,момичета  Hug

пясьчникьт с навеса е хубав,но ще изчакам.искам да е по-голям,дано получат в сайта.

# 68
Те 4е Ще полу4ат, Ще полу4ат, но дали доставят толкова обемни артикули до България, не zнам  Thinking

# 69
  • София
Аха, или ако доставят, на каква цена?  newsm78 В тази връзка, моля, някой който е поръчвал по-големи неща (кухни и т. н.) да сподели дали и колко се увеличава доставката.  Praynig  Hug

# 70
Някой беше поръчвал столче за кола, дали го получи вече и може ли отзиви и реална снимка? Hug

# 71
Таксата zа доставката си е все 15,95?, оба4е
Цитат
Artikel mit einem Gewicht über 30 kg sowie sperrige Artikel können leider nicht außerhalb Deutschlands ausgeliefert werden. (Diese Artikel sind entsprechend gekennzeichnet.)

Артикули с тегло над 30кг и обемни артикули не могат да бъдат доставени иzвън Германия и това го пиШело при самият артикул. И наистина, тук например http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1741661  пиШе под цената
Цитат
Speditions-Artikel, nur in
 Deutschland lieferbar

Може би Ще е хубаво да се добавя към информацията на 1ва страница, 4е артикулите, където пиШе Speditions-Artikel, nur in  Deutschland lieferbar не могат да бъдат доставени  Peace

# 72
кухня порьчах,заедно с още 7 парцала,доставката си остава сьщата.само я разделиха на две.

# 73
от първата ни поръчка имаше два по-обемни артикула, които пратиха отделно от другата стока, но при мен си дойдоха всичко заедно /в един ден имам предвид/  Peace

# 74
Честита Нова година! Здраве, късмет и благополучие на вас и семействата ви!
Някой може ли да даде линк с ученически раници и пособия?

Общи условия

Активация на акаунт