My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 203
  • 505
  •   1
Отговори
# 90
  • София
atlantica, не съм anelka119, но ДДС е включено в цената - нито се начислява допълнително, нито пък се връща (като не бяхме в ЕС и купуваш нещо от България, можеше да си възстановиш немското ДДС).  Peace Изписва ти се само за инфо, като на касовите бележки.  Hug

# 91
цената, която виждате на артикула е с ДДС, просто накрая ти изписва каква част от сумата е ДДС

# 92
  • София
anelka119 Благодаря, но нещо май не вкарвам правилно данните на картата, защото казва, че е невалидна, тя не е Embarassed Rolling Eyes

# 93
  • София
Рали, ако картата ти е дебитна, трябва да е Visa или Mastercard.  Peace Момичета бяха писали и че има проблем с Mastercard на "Булбанк".  Rolling Eyes Разпитах мъжа (като бивш служител на банката) и той ми обясни, че при пробив в системата могат да се забранят всички карти от даден вид на конкретна банка за определен период, особено ако има натрупани неработни дни.

# 94
  • София
viza e сега пък ми дава друга грешка Twisted Evil

# 95
Добре де, аз доколкото виждам, в този контейнер за памперси, който съм поръчала памперсите си се пускат така, без допълнителна опаковка, а тези пликове са общи за контейнера, не за всеки памперс по отделно, или не съм права. Всъщност тази лента с торбички е за отделни памперси доколкото разбирам с преводача, а има ли торбички за контейнера само и как да ги търся
мини , този контейнер за памперси,който си поръчала в упътването / последния ред / пише :
Lieferung erfolgt mit einer Kassette : Доставят ти го с една касета с торбички .
Торбичките са несравними , великолепни седемпластови / за тази дума  не съм сигурна / Rolling Eyes и мириса на Памперса прониква през тях.
а  
тези пликове са допълнителна касета с около 130 торбички вътре . Една клиентка пише , че се изразходват до 6 седмици , а друга пише , че трудно се сменя касетата в контейнера и често торбичките са ракъсани.
Според мен ако пускаш Памперса без торбичка в '' кофата за памперси '' - ще си мирише и ще е като обикновенна кофа .

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 15:20 от poli_

# 96
Честита Нова Година!
Да бъде изпълнена с много топлина и светлина, много здраве, щастие и късмет!

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 15:30 от арабела

# 97
Добре де, аз доколкото виждам, в този контейнер за памперси, който съм поръчала памперсите си се пускат така, без допълнителна опаковка, а тези пликове са общи за контейнера, не за всеки памперс по отделно, или не съм права. Всъщност тази лента с торбички е за отделни памперси доколкото разбирам с преводача, а има ли торбички за контейнера само и как да ги търся
мини , този контейнер за памперси,който си поръчала в упътването / последния ред / пише :
Lieferung erfolgt mit einer Kassette : Доставят ти го с една касета с торбички .
Торбичките са несравними , великолепни седемпластови Rolling Eyes и мириса на Памперса прониква през тях.
а  
тези пликове са допълнителна касета с около 130 торбички вътре . Една клиентка пише , че се изразходват до 6 седмици , а друга пише , че трудно се сменя касетата в контейнера и често торбичките са ракъсани.
Според мен ако пускаш Памперса без торбичка в '' кофата за памперси '' - ще си мирише и ще е като обикновенна кофа .
  ....или няма как да ги пуснеШ иzобЩо  ooooh!  Има модели, където слагаШ памперса и въртиШ там неЩо, и то се увива в пликът. Не zнам как да го обясня добре  Thinking
При наШия пък слагаШ обикновена торби4ка zа смет в която вси4ки пампи са zаедно, но се zатваря с вакуум.

Но при двата варианта имайте предвид, 4е пластмасата от самия контейнер след иzвестно време Ще zапо4не да поеме мирисмата от съдържанието  Sick  Най добре е май с метални  Thinking

# 98
Някой знае ли защо неможе да се влезне в сайта? newsm78Или поне при мен е така-дава ми грешка. Rolling Eyes

# 99
Някой знае ли защо неможе да се влезне в сайта? newsm78Или поне при мен е така-дава ми грешка. Rolling Eyes

Аз влизам,без проблем .

# 100
уф, ами няма какво да го мисля, какъвто ни е късмета, добре че не е много пари поне контейнера
благодаря ви за разясненията  Hug

# 101
  • София
Каго въведа данните ог картата ме връща отнаво в поръчката и така ме върти в затворен кръг на някой случвало ли му се е това?

# 102
виж какво ти изписва при попълване на данните на картата, да не би да няма наличност или нещо друго

# 103
Ralinikol, я погледни какво съобщение ти излиза когато въведеш данните на картата, защото нали и при мен е така, не става и не става, въртеше ме в кръг, но картата ми е въпросната на Булбанк. Преди малко пуснах поръчка, но с друга кредитна карта и стана без проблем  Peace Сега чакам е-мейл. Явно определено има проблем в някои банки  Naughty

# 104
  • София
Ralinikol, я погледни какво съобщение ти излиза когато въведеш данните на картата, защото нали и при мен е така, не става и не става, въртеше ме в кръг, но картата ми е въпросната на Булбанк. Преди малко пуснах поръчка, но с друга кредитна карта и стана без проблем  Peace Сега чакам е-мейл. Явно определено има проблем в някои банки  Naughty
Bitte überprüfen Sie Ihre Eingaben- Моля проверете своя вход така ми го превежда, на теб какво изписваше?

Общи условия

Активация на акаунт