My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 203
  • 505
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Спящата красавица,Танчето благодаря ви Супер сте  bouquet

# 31
За да не пиШа zапис Ще ви кажа, 4е намаленията са към краят на януари  Wink

# 32
Ааа, ще ги чакаме тогава, то първо Редута ще опразни джобовете де Mr. Green.

# 33
Честита да е Новата Година и да донесе много здраве, щастие и усмивки на всички! Да са ви пълни картите и да са ви хубави поръчките!

# 34
мини , спокойно и гордо отивай да раждаш  Hug
доста емоции ти се събраха....благодаря за всичко което направи за нас   bouquet
ще я следим из късо поръчката , няма да позволим да ни я изгубят пак  Laughing
Чакам я с нетърпение , както и намаленията в края на Януари
Всички пишете , че получавате кодове , за 5 Евро , за Еленче , за буйки...а на мен нищо не са ми пратили Sad Sad

# 35
  • Варна.....
Благодаря на момичетата, които ми отговориха в предната тема   bouquet
Сега  пак да питам, като правя поръчка, само на един код ли имам право- в смисъл не може да се използва и подарък и намаление, например.
И още един въпрос- в предната тема имаше на първа страница и код за намаление на доставката- не е ли валиден вече??

# 36
poli_ ,назнам за другите ,но аз лично в Mein kontoNewsletter-Profil отметнах да получавам всякакви оферти .

# 37
Благодаря на момичетата, които ми отговориха в предната тема   bouquet
Сега  пак да питам, като правя поръчка, само на един код ли имам право- в смисъл не може да се използва и подарък и намаление, например.
И още един въпрос- в предната тема имаше на първа страница и код за намаление на доставката- не е ли валиден вече??

Може да се ползва само един код , а кода за намаление на доставката е този за 10 евро намаление

# 38
  • София
Никой ли не е поръчвал блуза 176 или 182 за да даде размери Sad

# 39
А веднъж или два пъти годишно са намаленията и кога ? 
  bouquet

# 40
Някой може ли да даде размери на блуза 176 няма значение марката

Не мога в момента да дам размери, но мисля, че мога да те ориентирам. Взех момчешка блуза 176 см на S. oliver Мъжът ми е 178 на 65 кг - по него е (много тясна). Взимала съм му юношески блузи от Редут - те са много по-широки. Тази е за много слаб човек.
Взех и един панталон на Mexx за момче 176 см. Пак е много тесен. Едва го закопчава.

# 41
  • София
Някой може ли да даде размери на блуза 176 няма значение марката

Не мога в момента да дам размери, но мисля, че мога да те ориентирам. Взех момчешка блуза 176 см на S. oliver Мъжът ми е 178 на 65 кг - по него е (много тясна). Взимала съм му юношески блузи от Редут - те са много по-широки. Тази е за много слаб човек.
Взех и един панталон на Mexx за момче 176 см. Пак е много тесен. Едва го закопчава.

Благодаря Stryper мисля дали за мен да не си поръчам такъв размер а не е за мъжа ми

# 42

Благодаря Stryper мисля дали за мен да не си поръчам такъв размер а не е за мъжа ми

Ако е блуза - би трябвало да стане. Все пак е трико и се разтяга.

# 43
Някой има ли някакво впечатление от това:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1425038
 За подарък удачно ли е newsm78

# 44
Някой има ли някакво впечатление от това:
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1425038
 За подарък удачно ли е newsm78

Не ти го препоръ4вам, zаЩото в него се слагат касети с торби, които иzлиzат доста солени4ки  Money  Ние имаме Diaper Champ, той е със съвсем обикновени торби zа смет  Peace

Общи условия

Активация на акаунт