My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 206
  • 505
  •   1
Отговори
# 180
Сторнирай си нещата, които мислиш, че не са твои докато не са потвърдили пращането на поръчката

Не откривам от къде се сторнират само отделни артикули, а не цялата поръчка  newsm78

п.п. Уж  чета всичко, но може и да съм пропуснала. Танче, какво се случи с нашата поръчка, някой благоволи ли да ти обърне внимание?

НЕ може отделни артикули мисля, май цялата поръчка може и после да пуснеш нова! newsm78

# 181
Shantal Никой не ми отговаря , парите още са блокирани ,макар ,че в банката ми казаха че ще ги отблокират след 14 дни , а тази седмица нямам никаква възможност да хода да се разправям .

# 182
 Simple SmileЗдравейте момичета!За двегодишно дете кой номер (дрешки)трябва да гледам?Благодаря предварително  bouquet

# 183
Зависи от детето и от марката, аз вече заглеждам 92, повечето 86 които имаме вече са доста по нея

# 184
Здравейте!
Покрай вас много се запалих за зебрата на fisher price,но докато изчета цялата тема и в my toys не може да се поръча Sad Успях да я намеря в ето този сайт www.kidoh.de  и я поръчах на същата цена,но не ми взеха пари за доставка,а доколкото разбирам тя е 3,99 евро.Моля,някоя мама ако може да помогне с превода как става доставката до БГ и за колко време Simple Smile

Според мен не ти е възприело код държава . Доставката за Германия е 3,99 евро ,а за България пише от 22 евро нагоре-според килограмите и обема ,но впоследствие ми отговориха че е минимум 12 евро и нагоре .. Аз доста поръчвах преди година от този сайт. Дори и лично контактувах ,тъй като не беше заложена България и не изчисляваха доставката(както при теб сега) . Мисля,че единия път на мейла им описах желаното . По пощата дойдоха нещата ,проблеми съм нямала . Всяка седмица имат нови намаления и има добри попадения ...Но не може да се сравни с My Toys    Wink

вярно,че при регистрацията ме връщаше за грешем телефонен номер и пощенски код Sad,за кода написах една 0 отпред и ми го прие,да видим за колко време и дали изобщо ще пристигне пакета...
Благодаря за помоща момичета Simple Smile

# 185
Зависи от детето и от марката, аз вече заглеждам 92, повечето 86 които имаме вече са доста по нея
Благодаря
  bouquet

# 186
Здравейте момичета! Някой да е намирал батути из сайта.
Предварително благодаря!

Някой беше казал че е имало но в момента са изчерпани. Peace

# 187
  • Sofia
Сторнирай си нещата, които мислиш, че не са твои докато не са потвърдили пращането на поръчката

Не откривам от къде се сторнират само отделни артикули, а не цялата поръчка  newsm78

п.п. Уж  чета всичко, но може и да съм пропуснала. Танче, какво се случи с нашата поръчка, някой благоволи ли да ти обърне внимание?

НЕ може отделни артикули мисля, май цялата поръчка може и после да пуснеш нова! newsm78

И аз до този извод стигнах. Но няма да се занимавам, поне са момичешки нещата (малко са размер 110).

Shantal Никой не ми отговаря , парите още са блокирани ,макар ,че в банката ми казаха че ще ги отблокират след 14 дни

Тъкмо, за деня на детето ще имаме подаръци  Wink

# 188
  • Кюстендил
Здравейте,момичета!Отскоро открих интернет пазаруването и се справям добре с харченето  Crazy ,но сега нямам и ни най-малка представа от немски език,а за момента и време за регистрация.Та молбата ми е ако може някоя мама,която пуска скоро поръчка да ме включи и мен с това:    http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1596306
Аз съм от Кюстендил и си поемам транспорта до тук.Много ви благодаря предварително

батут:     http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1569864

# 189
# 190
  • София
Момичета, само два артикула мога ли да сторнирам и как?

# 191

Не може, това коментирахме малко нагоре! Може само цялата поръчка! Peace

# 192
  • София

Не може, това коментирахме малко нагоре! Може само цялата поръчка! Peace

Голяма драма с тези намаления.Постоянно ми даваше чужди кошници пълни с размери, които въобще не ме устройват.То не беше Поморие, Стара Загора,София - Горна баня и т.н.По едно време се чудех чия ли сметка съм платила с картата си.Успях да поръчам цели два пъти, но съм дублирала едно пуловерче на Том Тейлър и една блуза на С.Оливър, та сега се чудя какво ще ги правя, но здраве да е- дано да дойдат!

# 193
  • София
Да не би да става мешавицата заради персоналните кодове?  newsm78

# 194
  • Sofia
Да не би да става мешавицата заради персоналните кодове?  newsm78

При мен всичко се объркваше преди да съм въвела кода, само като си отворех кошницата и вътре беше пълно с разни неща.
Veka, в потвърдителния и-мейл ще видиш какво си си купила и колко пари ще ти вземат Wink

Общи условия

Активация на акаунт