My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 206
  • 505
  •   1
Отговори
# 210
Туку що пуснах поръчка . Сайта я прие веднага , разбирам това по изписаното  Fertig , koето означава готово !
В mein konto  ми пише , че поръчката ще  бъде обработена .
Жасмин , нормално е в профила ти да стоят всички твои стари поръчки .

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 02:28 от poli_

# 211
Ако не се лъжа някой беше писал преди , че му искали банков превод и marianik (извинявам се ако греша) каза, че това било тип стандартен и-мейл.
именно - това е стандартен Имейл , който пристигал автоматично . / касае само територията на Германия /

ИzобЩо не касае само територията на Германия. Вси4ките ми поръ4ки там са платени с кредитна карта, имам и такива на стойност над 200? и никога не съм полу4ила неЩо подобно  Stop

# 212
Момичета, имам питане. Направих поръчка преди малко, но нещо не ми отчете като хората и не разбрах дали съм я направила успешно. В профила ми седи предната поръчка, която съм получила, новата я няма. Как мислите, да я повторя ли, или да чакам до утре за потвърдителен имейл? Вие като правихте втора поръчка, първата изчисти ли ви се веднага от профила?
Изчакай, не се появяват автоматично поръчките в профила! Peace

Вече минаха 3 часа, а не се е появила. Колко още да изчакам?

# 213
Току що пуснах поръчка . Сайта я прие веднага , разбирам това по изписаното  Fertig , koето означава готово !
В mein konto  ми пише , че поръчката ще  бъде обработена .
Жасмин , нормално е в профила ти да стоят всички твои стари поръчки .

На мен не ми изписа Fertig, а даде някаква грешка на сървъра в малко прозорче. Същевременно обаче, в големия изписа данке нещо си и аз реших, че ми благодарят, че съм пазарувала оттам.
Дали да не пиша на немците? Опасявам се да не я дублирам, ако я пусна наново.

# 214
Жасмин изчакай до утре, на мен ми се появяваха на следващия ден мисля

Правила съм поръчка над 200 евро и платих с карта не съм получавала такъв имейл за банков превод

# 215
това някой поръчвал ли го е, заслужава ли си или е прекалено малко
и как да търся само калъфки, че чаршафи си имаме доста  Rolling Eyes

# 216
и как да търся само калъфки, че чаршафи си имаме доста  Rolling Eyes[/color]

Калъфките се каzват Bettwäsche (Bett- und Kissenbezug).

# 217
Как стоят нещата с номерациите на маратонките, като нашите ли са? Има ли някъде таблица от къде да проверя?- http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1760484

# 218
  • София
Ох от 1 час се мъча да направя поръчка и ми казва че номера на картата ми е неправилен.Проверих така е правих поръчка с нея ве4е веднъж.Имате ли някаква идея какво да правя

# 219
  • София
момичета, какво е това?  Embarassed
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1791665

П.П. някой опитвал ли е да пусне поръчка с тези кодове персоналните, без да ги е получил лично, получава ли се?

# 220
прилича на кърпа за глава.

# 221
  • София
Според системата на GLS моята пратка вчера не е мръднала.  Sad Според понеделнишката актуализация от My Toys са я взели още на 02.01., а на 05.01. е напуснала Германия. Да се надяваме, че вчера все пак е влезнала в Австрия, а не се намира на границата между двете държави.  Joy

# 222
момичета, какво е това?  Embarassed
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1791665

П.П. някой опитвал ли е да пусне поръчка с тези кодове персоналните, без да ги е получил лично, получава ли се?

Смятам, че е кърпа за врат. Нещо като на шерифите.

# 223
  • Варна.....
Момичета, помагайте пак.
Харесах си един шезлонг, който като беше намален го нямаха наличен. Сега го има, но с по- висока цена. Имате ли представа дали  правят пак намаление на стоките или пък има ли някаква цикличност при намаленията??

# 224
  • София
Най накрая успях да поръчам и аз.От снощи та чак сега

Общи условия

Активация на акаунт