My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 346
  • 505
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, някои от дрешките, които вчера бяха на 50%, вече са на 70%.
Току-що се сдобихме с две якенца от Mexx и три панталончета от Esprit, Mexx и s.Oliver.
Всичките на 70% намаление.  Peace

Ето нещата, които са над 60% намалени: http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … ssv07&sort=pv

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 11:19 от Анонимен

# 346
Спящата красавица , обади се и ги питай , тук в Пловдив в събота работят до 13,30 ч. , разбрахме се о телефона кога ще дойдат.Не са ми искали пари за което .

# 347
  • София
Спящата красавица , обади се и ги питай , тук в Пловдив в събота работят до 13,30 ч. , разбрахме се о телефона кога ще дойдат.Не са ми искали пари за което .

Непременно, само че не е ли редно да изчакам да излезе в системата на GLS, че пратката е вече в БГ?  newsm78  Hug И мерси за инфото!   bouquet

# 348
Да трябва да влезе в България  Peace

# 349
Момичета, имам страхотното удоволствие и огромното облекчение да ви кажа, че поръчката ни вече е в Бг, моля изпратете ми на ЛС адрес и предпочитана куриерска служба- имам адреса на Тина и на мама Еличка, остават Солетка, mimozata, MarinaZh

# 350
  • София
И моята пратка вече е в БГ! Утре ще ми я доставят, остава само да намеря кой да я приеме.  Laughing

# 351
  • София
ох, аз пак си набелязах някой неща, някой иска ли да се комбинираме в обща поръчка, че не са ми много нещата и не ми се плаща цяла доставка  Crazy

# 352
  • Варна
Аз искам

# 353
  • София
Момичета, имам един въпрос - на някоя от вас писали ли са да изпрати копие от кредитната си карта и личната си карта по факса им на Майтос в Германия?

# 354
  • София
Момичета, имам един въпрос - на някоя от вас писали ли са да изпрати копие от кредитната си карта и ликчната си карта по факса им на Майтос в Германия?

На мене не са.  Peace

# 355
  • София
Момичета, имам един въпрос - на някоя от вас писали ли са да изпрати копие от кредитната си карта и личната си карта по факса им на Майтос в Германия?

мисля че не трябва да го правиш това, доста си е рисковано, по добре рискувай да ти откажат поръчката, отколкото да им изпратиш копие  Shocked от картите си  Naughty Звучи ми много съмнително....на някой бяха искали май данните на кредитната да си изпрати на мейла им, ама чак пък копие на факса малко прекалено ми се вижда  Thinking

# 356

Сигурна ли си, че от Майтойс са ти изискали това? Адски странно!!!
Аз лично, НИКОГА не бих си дала номера на кредитната карта по мейл или факс.  Sick

# 357
  • София
jijibiji , това че е съмнително и рисковано ми е ясно.Аз дори мисля да не го правя, но се учудих че искат подобни данни newsm78, което е недопустимо.Аз вече веднъж горях с едната си карта от един интернет магазин и доскоро получавах смс-и как разни хора се опитват да плащат с нея тук-там в Щатите.Странно ми е, дори говорих с банката и те ме посъветваха да си блокирам веднага картата и да ми я преиздадат.

# 358
  • София
jijibiji , това че е съмнително и рисковано ми е ясно.Аз дори мисля да не го правя, но се учудих че искат подобни данни newsm78, което е недопустимо.Аз вече веднъж горях с едната си карта от един интернет магазин и доскоро получавах смс-и как разни хора се опитват да плащат с нея тук-там в Щатите.Странно ми е, дори говорих с банката и те ме посъветваха да си блокирам веднага картата и да ми я преиздадат.

ужас, много неприятно нещо ти се е случило, мен винаги ме е страх, че и лимита ми не е много малък, ама пуста краста, не се спирам....може би трябва да си изкарам някоя с малък лимит, ама пък да плащам годишни такси на няколко карти пак не си е работа и затова се надявам да не изгоря и аз с тия онлайн шопинги  Rolling Eyes
Ти защо не им пишеш да ги питаш защо са им тези данни?

# 359
  • София
Говорих с тях по телефона токущо.Страшно съм разочарована от тези хора.Понеже досега съм плащала с една карта, а последния път съм платила с друга и то две поръчки една след друга и те отказват да приемат плащането с картата и искат банково плащане.Ако не си пратя копие от втората карта и копие от личната или банково плащане сторнират поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт