My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 509
  • 505
  •   1
Отговори
# 330
Танчето , колко е високо дете на 7 години , ориентировъчно ?

Моя син е 122 см в момента ,на седем беше 118-120 см някъде.

# 331
Танчето , колко е високо дете на 7 години , ориентировъчно ?

Моя син е 122 см в момента ,на седем беше 118-120 см някъде.
Това е относително , моята дъщеря е на 5 и  е 122 сантиметра

# 332
  • Варна
Благодаря , момичета !

# 333
За 7 годишно дете - ръст 128-134.  Peace
Моята дъщеря е почти 130 см, но в класа й има и по-едри от нея.

# 334
Ли4и си  Laughing
Злонамерени хора биха могли да вляzат в профила ти, да променят мейла и паролата и после да поръ4ват но с доставка на техен адрес, или пък Ще видят данните на кредитната ти карта и паzаруват с нея другаде....въzможности бол  Peace

Дали ти е приета 2рата поръ4ка, можеШ да видиШ в профила си.

Не може да се видят данните на кредитната карта - лично на мен ми се налага при всяка поръчка да я въвеждам наново.  Peace

# 335
Благодаря ви много момичета за съветите,сега им писах едно писмо и ги питах колко поръчки съм направила че да видим какво ще ми отговорят. Confused

# 336
Момичета искам да взема за синът ми маратонки,но незнам кой номер ,носи 37  bouquet

# 337
Момичета искам да взема за синът ми маратонки,но незнам кой номер ,носи 37  bouquet

Може би 37?  Flutter

# 338
Money поръчката ни е в Румъния  smile3508
в събота очаквам да е у нас  newsm08

# 339
Money поръчката ни е в Румъния  smile3508
в събота очаквам да е у нас  newsm08

И моята дублираната е там, явно са си другарували по пътя! Joy

# 340
  • София
И моята е в Румъния, но нали не съм във Варна  Wink и си я чакам в понеделник.  Hug

# 341

Може би 37?  Flutter

Благодаря  bouquet

# 342
И моята е в Румъния, но нали не съм във Варна  Wink и си я чакам в понеделник.  Hug

само че Интерлогистика работят и в събота  Laughing /без да искам да ти давам напразни надежди де/

# 343

Може би 37?  Flutter

Благодаря  bouquet

Аз си мисля, че на детенце расте крачето и да вземеш и 38 едва ли ще са му големи!  bouquet

# 344
  • София

само че Интерлогистика работят и в събота  Laughing /без да искам да ти давам напразни надежди де/

Е, за 1 ден ще стигне ли от Румъния до София?  newsm78 Утре всички сме на работа, а съм дала домашния си адрес, че в работата е още по-сложно.  Peace Баща ми случайно е отпуска до 15.12., но трябва да го предупредя да е в нас (за щастие нашите живеят на горната улица).  Hug Междудругото как стои въпросът с "Интерлогистика" - ако им кажеш да ти доставят нещо в събота проблем ли? Казват ли дали ще минат сутрин или следобед (предполагам за точен час се плаща допълнително)?  newsm78 Другият вариант е да мисля начин да си взема нещата от базата им в София - работя наблизо, а леля ми работи на летището, т. е. до "Интерлогистика", с кола е, а работното й време свършва половин час след моето (аз свършвам в 16:30 часа), така че тамън.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт