My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 516
  • 505
  •   1
Отговори
# 315
 Извенете ме дами но вместо на немски съм ви пратила превода който мойта преводачка ми направи. Embarassed
Bitte tragen Sie in das Feld Ihren persönlichen Code für Gutschein, Rabatt oder Gratisartikel ein. Klicken Sie dann auf den Button "Einlösen" oder bei Ihrem persönlichen Exklusiv-Rabatt auf "Aktivieren". Der Gutscheinbetrag oder Rabatt wird dann sofort Ihrem Warenkorb gutgeschrieben, bzw. der Gratisartikel Ihrem Warenkorb hinzugefügt.
Achtung! Ein Fehler ist aufgetreten!
Dieser Code ist ausschließlich für Ihren Erstkauf und zum Kennenlernen von myToys.de gedacht.
Da Sie bereits Kunde bei uns sind, kann dieser Code von Ihnen leider nicht genutzt werden.
Näheres entnehmen Sie bitte den Nutzungsbedingungen.
Wir bitten um Ihr Verständnis.
Ето това е

# 316
  • Sofia
Извенете ме дами но вместо на немски съм ви пратила превода който мойта преводачка ми направи. Embarassed
Bitte tragen Sie in das Feld Ihren persönlichen Code für Gutschein, Rabatt oder Gratisartikel ein. Klicken Sie dann auf den Button "Einlösen" oder bei Ihrem persönlichen Exklusiv-Rabatt auf "Aktivieren". Der Gutscheinbetrag oder Rabatt wird dann sofort Ihrem Warenkorb gutgeschrieben, bzw. der Gratisartikel Ihrem Warenkorb hinzugefügt.
Dieser Code ist ausschließlich für Ihren Erstkauf und zum Kennenlernen von myToys.de gedacht.
Da Sie bereits Kunde bei uns sind, kann dieser Code von Ihnen leider nicht genutzt werden.
Ето това е

Казах ти аз, ако си въвела всичко, тогава да натиснеш Direkt zur Ubersicht .... Кода за отстъпка за нови клиенти не си въвела.
Егати, много честни тези немци бе, чак насила си предлагат кодовета за отстъпка, а ние бяхме седнали да ги мислим  Mr. Green

П.П. Що ли не чета малко по - внимателно ... Ася, извинявай  Blush

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:55 от Shantal

# 317
Ето това е

Aся аз без да знам немски разбрах че си ползвала код ,който е за нови клиенти и не може да го използваш.
С преводача от първа страница е доста по смислен превода ,отколкото този който ти публикува.
ЕТо виж :

Моля, попълнете в полето за код за вашата лична проверка, намаление или безплатно елементи. След това кликнете върху бутона "Откупете или лични изключителни отстъпки по" Активиране. " Купонът отстъпка или сума ще бъде кредитирана незабавно към пазарската си кошница, или свободната позиция добавят към Вашата потребителска кошница.
Уважавам! Възникна грешка!
Този кодекс е само за първоначалното си закупите и да се запознаят с myToys.de мисълта.
Тъй като вече сте клиент с нас, този код не може да бъде използван.
За подробности се обърнете към Условията за ползване на услугата.
Молим за Вашето разбиране.

Ако бъркам Адашката да ме поправи Wink

# 318
Въвела си код който е zа нови клиенти (zа първата поръ4ка), а ти не си такъв, и zа това не ти го приемат.

И да си уволниШ превода4ката, ей  Naughty

Аааа, това Тан4е е много бърzо  Flutter Поzдравления, правилно си раzбрала.   bouquet

# 319
 Joy Joy Joy

Оставя Ася да каже кой код е използвала ,най вероятно е бил персонален .

# 320
Ок!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 18:46 от asichka_82

# 321
Използвах този където е на първа страница за 10 процента намаление. LaughingЧета все още. Mr. Green

# 322
Асе, бърzо си иzтрий ли4ните данни тук  Naughty

# 323
Ася , щом си го ползвала веднъж ,неможе да се ползва повече .

А това което си получила ти е имейла и паролата за вход , може да го изтриеш от тук .

Татяна този път ме изпревари  Laughing  Wink

Отивам да подготвям новата тема , че много бързо пишем .  Laughing

# 324
Значи съм поръчала първия път но два дена не ми пращат нищо и се зачудих и реших да пробвам пак. Mr. Green

Ами ето,това ти е дефакто 2рата поръ4ка  Peace

# 325
Значи съм ги поръчала два пъти или че втората е била неуспешна?И защо да си ги трия данните-да не би някой да влиза с моята парола да поръчва или да си следя поръчката?Нищо не разбирам извинявай Татяна. Embarassed

# 326
Ли4и си  Laughing
Злонамерени хора биха могли да вляzат в профила ти, да променят мейла и паролата и после да поръ4ват но с доставка на техен адрес, или пък Ще видят данните на кредитната ти карта и паzаруват с нея другаде....въzможности бол  Peace

Дали ти е приета 2рата поръ4ка, можеШ да видиШ в профила си.

# 327
  • Варна
Танчето , колко е високо дете на 7 години , ориентировъчно ?

# 328
  • София
Дъщеря ми е на 9 и е 134см за 7 годишно  126- 128 см.

# 329
В Mein Konto ли е профила?

Общи условия

Активация на акаунт