Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
ок,много ви благдаря

# 511
 Урааа, имам известие!Иначе пратката ми все още се обработва в Русия. Mr. Green

# 512
Аз днес си получих пратката от пощата и нямам начислено ДДС  newsm68

# 513
  • Габрово
Хе-хе-хе, и две мои пратки са влезли в Русия на 21 и все още се обработват там, според сайта не са тръгнали, а са получени в нашите пощи вчера Laughing Надявам се днес да си ги взема от пощенския клон.

# 514
  • София
Мацки, да питам и тук- някой да е плащал ДДС или мито за пратка от Ягодката от началото на годината или всичко си е по старому . Аз имам една голяма поръчка, от която поръчах само част от нещата, щото снощи ме хвана шубето. Мисля да я разцъкам на 2-3 по-малки от по 3 продукта, за да не се получава обемен колет. Доколкото прчетох пратките леко се бавят, но пак си идват в пощенскита клонове. Rolling Eyes

# 515
Мацки, да питам и тук- някой да е плащал ДДС или мито за пратка от Ягодката от началото на годината или всичко си е по старому . Аз имам една голяма поръчка, от която поръчах само част от нещата, щото снощи ме хвана шубето. Мисля да я разцъкам на 2-3 по-малки от по 3 продукта, за да не се получава обемен колет. Доколкото прчетох пратките леко се бавят, но пак си идват в пощенскита клонове. Rolling Eyes
и аз се включвам към това питане

# 516
Добре де, всеки ден ли ще се пита за това ДДС
То е ясно, че всеки се притеснява да не се оскъпи пратката, но взе да става досадно всеки трети пост да е с този въпрос.

Само ДВА КОМЕНТАРА по нагоре е написано, че не са начислявали

А и досега от четенето в темите на тези малки пакети никой до сега не е платил данък

# 517
  • София
Ами търсим прясно инфо, мисля че няма лошо.  Peace

# 518
# 519
  • София
zapis

# 520
Аз отдавна си получих пратката без никакви такси и данъци, обаче може ли някой да ми каже дали е получавал пратка от Саса на адрес. Не че се оплаквам, обаче ми е супер чудно - всички пратки от Китай, които правим в офиса, ни ги доставят на адрес без да сме заявявали това някъде. Даже току що ни пристигнаха някакви лупи и звъннали на портиерката в сградата да питат за нашата фирма дали е там...  newsm78 newsm78

# 521
Ами търсим прясно инфо, мисля че няма лошо.  Peace
Аааа, че е лошо въобще не е лошо
Абсолютно всеки го вълнува, включително и мен. Аз не си намирам парите на пътя както и повечето момичета
Затова ще обощя. Има вече пратки, който без значение колко тежат отиват на митница. Явно в момента процедурата е нова и всичко е на случаен принцип.

Що се отнася до саса - винаги съм получавала нещата си в пощата. Разнасянето до дома или офиса е по желание на пощальанката  Peace

# 522
  • София
Аз пък искам да попитам във връзка с тия ДДС-та, митници и други глупости....
Когато поръчам парфюм и козметика ми пращат всичко заедно, в една пратка, от Швеция.
А сайтът е от Хонг Конг.
В пощата ли би трябвало да ги получа?
Предния път стана така и ги получих в нашата си поща, дали защото идва от Европейска страна....не знам....
Вчера пуснах пак такава поръчка комбинирано парфюми с козметика и ми дадоха тракинг номер от Швеция. Та се чудех дали е сигурно, че няма да отиде на митница...

# 523
  • на последния етаж
Да се допитам до компетентното ви мнение. Опитах се да направя поръчка от Ягодка (вече 6-та по ред), като опция за плащане ползвах Paypal (както винаги досега), но се получи известие, че не разпознават картата.... опитах и да платя директно с карта в Ягодка, но и те отказаха плащането?! Картата е Visa Electron и от две години насам използвам само нея! Недоумявам какво става и защо отказват плащане, при положение, че досега не е имало никакви проблеми... Моля ви за помощ - взех да се притеснявам...

# 524
  • Бургас
Да се допитам до компетентното ви мнение. Опитах се да направя поръчка от Ягодка (вече 6-та по ред), като опция за плащане ползвах Paypal (както винаги досега), но се получи известие, че не разпознават картата.... опитах и да платя директно с карта в Ягодка, но и те отказаха плащането?! Картата е Visa Electron и от две години насам използвам само нея! Недоумявам какво става и защо отказват плащане, при положение, че досега не е имало никакви проблеми... Моля ви за помощ - взех да се притеснявам...
виж дали не ти е изтекла картата, ако е така отиди в клона в който е издадена и там ще те чака новата, която отново трябва да регистрираш в ПП

Общи условия

Активация на акаунт