MALL OF PLOVDIV

• 56 755
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
  • до Пловдив
Записвам се да следя темата.

# 31
  • на кой му пука, майна
Ето и мойто инфо  Grinning :
Откриване на 19-ти март от 4 часа, а Cinema City го откриват на 20ти Wink
Намира се до Братската Могила и ще е най-големият в България и един от най-големите в Европа :}

Това последното изобщо не е вярно  Joy
Този, който строят сега зад Метро ще претендира да е най-големия на Балканите, не в Европа !

# 32
Някой знаели какво ще е работното време на Мола?

# 33
Някой знаели какво ще е работното време на Мола?
В София магазините работят от 10 до 10 мисля.  Другите неща май до по-късно. Предполагам, че и тук ще е така.

# 34
значи Мола го отварят на 19.03 в 16.00 супер ше сме там ,ама защо чак в 16 не е ли късничко аз все си мислех че ще е сутринта

# 35
значи Мола го отварят на 19.03 в 16.00 супер ше сме там ,ама защо чак в 16 не е ли късничко аз все си мислех че ще е сутринта

интересно - ще го посетя и аз

# 36
# 37
а дали ще има дрешки на промоционални цени като за ден на откриването  newsm78

# 38
  • Sofia
Ето и мойто инфо  Grinning :
Откриване на 19-ти март от 4 часа, а Cinema City го откриват на 20ти Wink
Намира се до Братската Могила и ще е най-големият в България и един от най-големите в Европа :}

Това последното изобщо не е вярно  Joy
Този, който строят сега зад Метро ще претендира да е най-големия на Балканите, не в Европа !

Най - големият МОЛ на Балканския п-в се строи в София до София Прес  Peace А колко ще е най - голям е друг въпрос

# 39
  • у нас
За момента най-големия на Балканите е МОЛ  Mediterranean Cosmos в Солун-Гърция.
И все пак не размерите са толкова важни,колкото покупателната възможност на нашенеца.Гърците също се оплакват от кризата,но дори тийновете в мола се разхождат с по 2-3 покупки,докато българина повече пълни очите,а не ръцете  Money

# 40
  • София
а дали ще има дрешки на промоционални цени като за ден на откриването  newsm78
Силно ме съмнява, имайки предвид, че сега са заредили актуалните пролетно-летни колекции. И това с окриването ако не е търговски номер, здраве му кажи! LaughingКолкото на откриването на Deichmann имаше свястни неща. Вече изобщо не вярвам на откриващи промоции, всичко е мижи да те лъжа.

# 41
Ако някой ходи днес нека сподели впечатления! Simple Smile

# 42
http://news.plovdiv24.com/82060.html Има и галерия със снимки. Само не разбрах защо пишат откриване в 16. Може би има едно за официалните лица и едно за другите newsm78

# 43
И аз чакам отвизи и впечатления от първите посетители, магазини, цени и други интересни нещица Hug
Интересно ми е цените как са във въпросните марки магазини, но ми идва доста далечко, ще чакам отзиви и ако си заслужава може и да се разходя до там, иначе гледам кафето се е напълнило при откриването бързо!э Laughing

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 15:35 от ORHIDEA

# 44
И аз се нареждам за отзиви.Събота смятам да го посетя(ако с заслужава),че ми е далече.

Общи условия

Активация на акаунт