MALL OF PLOVDIV

• 55 972
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ами нормално, не може цени до тавана, стари колекции, проценти в пъти отгоре, нацупени или пренебрежителни продавачки, аз от 2 години почти само храна купувам от нашите магазини, ако след време и това доставят по интернет, няма и да стъпя ни в Мол, ни в подобно чудо! Wink

много си права как една любезна продавачка не видях не знам,само едно момче в Бенетон беше много учтиво ... всички едни нацупени,вдигнали галвите,гелдат от високо,кой да им каже че така не се печелят клиенти....направо не знам,като бях при моя приятел в неговия магазин таквиа погледи ми хвърляха колежките му че нямам думи  Joy чак като излезнах и като почнаха да му се лигавят видях някакви усмивки  Heart Eyes

# 76
  • София
А знаете ли, дали работи Тон Бонбон в мола и има ли бебе зона, както в Тон Бонбон 2?
Да, работи, но няма бебе зона, поне на мен така ми се стори.

# 77
Ами аз влизах само в детските магазини, че не ми се блъскаше за другите и във всичките продавачките бяха много любезни. Веднага ме консултираха, закачаха детето и т.н.  В този за картичките също бяха много любезни.

Тон бонбона е доста малък(ако е само това, което видях пред Фенси) Питах една фея и каза, че от 2г става, но са имали и 1г и 1/2 детенце.

gerry_1912 на мен ми беше интересно по-скоро за определението ти чалгарщина Grinning Аз чалга от никъде не чух. Иначе сноби има навсякъде и на мен вече не ми правят впечатление. Нито пък гледам кой с кой е отишъл Grinning
Иначе е вярно, че народа е беден в Пловдив. Тук заплатите са доста ниски в сравнение със София. А и сега все пак има финансова криза.

За манго не знам какво толкова са ви хвалели.Аз принципно го харесвам, защото ми допада техния стил. имам дрехи от там и са с много добро качество. От години не са мръднали. Любимите ми дънки са едни черни на манго купени преди 3-4 години, спуквах ги да ги нося и не са мръднали или избледнели.

# 78
Вчера се опитах след работа да намеря място за паркиране след 10 минути обиколки се отказах.Сега прочетох,че има и подземен гараж Heart EyesПредполагам,че днес може да има и повече хора-нали е почивен ден.Ще изчакам първоначалната еуфория да премине и след седмица май,ще разгледам

# 79
Събирам впечатления за МОЛ-а, така че ще ви следя.  Wink
Интересува ме в Тон Бонбон до колко годишни деца приемат сами, без придружител?

# 80
Мила-жалка родна картинка Simple Smile
Малко вътрешно инфо,в луксозен магазин за целия ден 2 продажби за днешния ден Simple Smile как ви се вижда айляк Simple Smile
 иначе Бойното поле на дамите,да си "мерят" коя е с по-богатия Чичко Паричко Simple Smile Обърнете внимание ако отидете,как злобно се гелдат женките ...мен до ся ме боля главата,няма такава негативна енергия Simple Smile  newsm53
Интересно, аз защо не останах с такива впечатления  Thinking Или на мен отдавна не ми пук кой как гледа / а и изобщо не съм се заглеждала в хората/ ! Отидох там вчера , рано още като отваряха , че само тогава имам свободно време за зяпане без деца! За 2 ч. успях да пообиколя магазини- всички продавачи бяха изключително любезни и за моя изненада книжарницата беше най- накрая / за малко да я пропусна , а тъкмо това търсех/!  Посетители ми се сториха най- обикновенни хорица , точно като мен, снобари аз не мернах / сигурно са спели в тия часове  Grinning/ ! Определено ще отида пак!
Цените- без коментар, само да видиш он-лайн магазина на Мадъркер и тоз в мола....  а и разбираемо , ако наемите са с много нул- трябва избиване

veni9 Тон Бонбон имаше доста малки дечица, но ми направи впечатление че играчките са за малка възраст, на моя син би му било тясно и скучно! 

# 81
На 5 минути пеша от МОЛ-а има Детски център с какички, които гледат децата!   Peace Намира се в една пресечка на Пещерско шосе - в новия комплекс Райски кът!

# 82
Малко вътрешно инфо,в луксозен магазин за целия ден 2 продажби за днешния ден Simple Smile как ви се вижда айляк Simple Smile
 иначе Бойното поле на дамите,да си "мерят" коя е с по-богатия Чичко Паричко Simple Smile Обърнете внимание ако отидете,как злобно се гелдат женките ...мен до ся ме боля главата,няма такава негативна енергия Simple Smile  newsm53
Интересно, аз защо не останах с такива впечатления  Thinking Или на мен отдавна не ми пук кой как гледа / а и изобщо не съм се заглеждала в хората/ ! Отидох там вчера , рано още като отваряха , че само тогава имам свободно време за зяпане без деца! За 2 ч. успях да пообиколя магазини- всички продавачи бяха изключително любезни и за моя изненада книжарницата беше най- накрая / за малко да я пропусна , а тъкмо това търсех/! 

veni9 Тон Бонбон имаше доста малки дечица, но ми направи впечатление че играчките са за малка възраст, на моя син би му било тясно и скучно! 
Явно тези дето сме с деца не зяпаме злобно другите жени Grinning Аз и като излезна по главната никой не гледам, а по кафетата пълно със зяпачи Simple Smile
Иначе и ние харесахме книжарницата. С един мекичък мокет, а има и кафенце където да седнеш.
А Тон Бонбон само това ,което е пред Фенси ли е, че на мен ми се стори малко?

Гери_1912а ти в кой магазин работиш?

# 83
Интересно, аз защо не останах с такива впечатления  Thinking Или на мен отдавна не ми пук кой как гледа / а и изобщо не съм се заглеждала в хората/ ! Отидох там вчера , рано още като отваряха , че само тогава имам свободно време за зяпане без деца! За 2 ч. успях да пообиколя магазини- всички продавачи бяха изключително любезни и за моя изненада книжарницата беше най- накрая / за малко да я пропусна , а тъкмо това търсех/! 

Явно тези дето сме с деца не зяпаме злобно другите жени Grinning Аз и като излезна по главната никой не гледам, а по кафетата пълно със зяпачи Simple Smile
Иначе и ние харесахме книжарницата. С един мекичък мокет, а има и кафенце където да седнеш.
А Тон Бонбон само това ,което е пред Фенси ли е, че на мен ми се стори малко?

Гери_1912а ти в кой магазин работиш?

Да, Тон Бонбон е това, което сте видяли. Явно само това място са отделили, което ме учудва, защото във всички Молове, които съм посетила до сега има невероятни детски центрове... Особено в МОЛ-а във Варна.

# 84
  • Пловдив
Мен Мола много ме развълнува, честно да ви кажа, почувствах се европейка, има хубави магазини и не се налага вече да ходим до София за някое парцалче, хапнахме с децата от  KFC, те нямат търпение да гледат 3D филм, ние живеем много близо до Мола и за мен е голямо удобство  Mr. Green

# 85
С интерес ще следя темата,но  ми е чудно дали има като във варненския стая за кърмене и т.н. за бебенца(по спомен там има такова нещо  Thinking) Ще намеря време да ида да хвърля едно око

# 86
  • гр. Пловдив
Мен Мола много ме развълнува, честно да ви кажа, почувствах се европейка, има хубави магазини и не се налага вече да ходим до София за някое парцалче, хапнахме с децата от  KFC, те нямат търпение да гледат 3D филм, ние живеем много близо до Мола и за мен е голямо удобство  Mr. Green
И аз нямам търпение да гледам един 3D филм и да хапна в KFC. Simple Smile

# 87
  • Пловдив
Цоп и аз с впечатления - нищо особено не е според мен...Честно казано, само 3D филмчетата ме интригуват там...Пък и почти всички марки от представените там имат поне по един значително по-голям магазин по главната, та не виждам защо да се тъпча в МОЛ-а да гледам същите парцалки на по-високи цени...
Та, това от мен - едва ли ще го посещаваме често...

# 88
Е, ако ви е само заради 3Д киното, във Фламинго много отдавна прожектират 3Д Simple Smile Поне 3 филма посетих Simple Smile Не знам за KFC, но дано да има SubWay Simple Smile

# 89
А знае ли някой работното време , вкл. и почивните дни? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт