® Португалия - тема № 9

• 18 015
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Намесвам се в темичката ви защото гледам една рецепта в сапото и съм в чуденка какво е dl (1 dl de queijo 0% de gordura). Не пише нищо за количeство сомо това dl.
Търсих с google ама нищо не разбрах Crazy
Благодаря предварително Hug

# 136
Viana 1dl=0.1l,т.е в твоята рецепта мисля че става въпрос за 100мл newsm78,предполагам,че останалата част от рецептата можеш сама да си я преведеш.Това да не е рецепта за дюканки Simple Smile
Момичета 10 дена никой не е писал SadАз с нетърпение чакам великден,че да си почина малко повече,а с още по голямо нетърпение чакам август месец,че съм супер изморена и имам нужда от почивка.
Да ви кажа майтап,тич португалци яко ги бие сачмата,отслбнах с 5кг през последните 2м и ме изкараха болна от рак Shocked,наричат ме скелет,при положение,че за бг стандарти си бях пухкава.Сега съм 51кг за 159 височина,т.е не съм чак кльощава.Не са наред честно #Crazy

# 137
Zoui   bouquet
Това е рецептата:Ingredientes
(para 4 pessoas)

4 folhas de gelatina
1 dl de queijo 0% de gordura
40 g de adoçante em pó
2 colheres (sopa) de doce de maçã light
300 g de iogurte natural magro
2 colheres (sopa) de sumo de limão
200 g de frutos silvestres
1 raminho de hortelã

Предполагам че за queijo е 100 гр. Това за килограмите е яко като знам какви сумисти са жените за сметка на мъжете, поне тези които познавам.  Simple Smile

# 138
Viana   това ми зву4и като сирене Филаделфия от това за мазането..
А ти да не би да си в Португалия newsm78
Малее добре 4е някой гост от време на време се вклу4ва да попита не6то..хи4 ни няма Thinking

# 139
 Hug
Lozeva   bouquet Ще ги разгледам сирената като излизам. Превеждам рецепти от сапото за да ги постна на сайта ми.

Сега съм си в БГ, но живяхме с мъжът ми три години в Порто, понякога ми става мъчно за там Simple Smile

# 140
  • В голямото море...Живот
Да кажа и аз здравейте  Hug
Голям срам  Blush
Това нащо на нищо не прилича.
При нас само проблеми.....щото сме решили да правим нещо без пари  ooooh! И естествено нищо не става.
Очаквах този месец да ми платят цялата субсидия за отпуск,но пак ме прецакаха  #Cussing out
Е ми...писна ми живота.И съотвтно без пари скандалите са нонстоп.

Виана,какъв е тоя сайт,пусни линкче  Wink И кажи защо и кога се върнахте или защо сте били тук.Чисто любопитство  Blush

# 141
  • Стара Загора
Ето ме, най-накрая се появих и ще ви се оплача (няма начин).
Съкращават ме от работа Cry .И най-гадното е, че махат мен (а аз искам да остана), а колежката си търси работа другаде (но шефовете незнаят).Много гадно.Ще остана и април и после-ще мисля какво ще правя.
На 11.04 ми стискайте палци-имам пробен изпит по география! (ще кандидатствам в университета тук, в Ст.Загора)
Оплаках се, това е! Cry

# 142
Ееее Дани много гадно...дано колежката си намери до тогава и теб да оставят.. успех на изпита Hug
Зоуи и аз имах такъв слу4ай за отслабването Rolling Eyes да ме питат дали не съм болна.....
 браво на теб.. Аз кога ли 6те се хвана сериозно newsm78
Доре аман и аз от финансови проблеми #Cussing out ама съм оптимист 4е след ло6ото идва добро Thinking ДАЛИ?
Вики съвсем ни забрави..дали се върна от БГ? Или останаха там Thinking
Фортее вие как сте?
Меди а вие?
 Hug ви

# 143
Дани  Hug
Аз все това си повтарям - всяко зло за добро.Само дето в тая криза нищо не е ясно  newsm78
Успех на изпита  fingerscrossed

Светле,не виждам изход  ooooh! Чакам евромилионите,ама пусто не мога да стигна до пункта да заложа  Joy

Португалците са невероятен народ  ooooh!  Confused Един ден/когато не съм тук/ ще съжалявам единствено за спокойствието,което страната предоставя.Макар че и това вече се промени  Sad

На всички   love001

# 144
ЕЕ Дани съжалявам мила,знам колко си харесваше работата.Много тъпо наистина да оставят човек,който не си харесва работата,а да махнат теб.Дано да се обърнат нещата и да те оставят.А иначе хубави пари ли дават?
Дани Вики и Деси да са добре.
Меди сигурно няма време да се разпише.
Само тричките останахме,то на този принцип няма смисъл просто да подържаме темата,а с Дани 4,незнам просто.Аз чакам с нетърпение другата седмица и 5 дена почивка,които се надявам да ни отпуснат по пашкоа.
Виана да,ако искаш разкажи малко повече,какво сте правили тука и защо сте си заминали?

# 145
  • Стара Загора
Ами дано всичко да се нареди за добре.
Аз си пуснах молба за отпуска (5 дни) и ми разрешиха. (толкова дни ми се полагат)
След 11.04 ще ви пиша какво е станало на изпита.
Благодаря ви, за това, което писахте Hug

# 146
Благодаря за загрижеността на всички   bouquet
При нас всичко е в рамките на нормалното тоест, ту добре, ту с проблеми като на всякъде. От няколко месеца нямам никакво желание да пиша в която и да е тема от форума. Без конкретна причина. За сега нямам желание да отделям от малкото си свободно време за форума. Нищо лично, много ми е приятна компанията ви. Имам си някои съображения, донякъде суеверни. Затова не ме мислете и ме извинете за известно време. В БГ беше супер, знаете как е роднини, маси, правихме снежен човек с Крис и бяхме и на ски на Пампорово но без Крис с много голяма и приятна компания за 3 дни. Имаше обаче и много неприятни моменти, изхарчихме куп пари а най-лошото е че Крис беше на няколко пъти болен, за пръв път беше и на инжекции защото не успявах да му набутам лекрствата и се влоши и т.н.
Още веднъж ме извинете за отсъствието, пожелавам ви мноооого късмет така че нещата ви да се наредят по най-добрия за вас начин и да имате да споделяте повече положителни емоции  Hug ви всички много сте готини и може би скоро пак ще ме накарате да пиша, но ми е нужно още малко време.
Зои да ти е жив и здрав Дани и мноого да те радва ЧРД малко на патерица  Embarassed

# 147
Вики  Hug  когато ре6и6 ние сме тук.... макар и несериозни по някога

# 148
Вики радвам се,че сте добре,дано не му се случват на Крис повече неприятности,да е здравичък HugИх значи да не се надяваме на снимки от БГ Rolling Eyes

# 149
Вики всичко ще се нареди  Hug Горе главата момиче!!!

Общи условия

Активация на акаунт