® Португалия - тема № 9

• 18 013
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
# 121
За да не се 4удят вси4ки кой се намесва в темата,да поясня,4е е майка ми.Днес Дани е рожденник,става на 3г.После като ка4а ще пратя снимки.

# 122
  • В голямото море...Живот
Зойче,да ви е здрав,щастлив и палав Дани!Много да ви радва!

# 123

Зой4е да ти е жив и здрав Дани

# 124
Доре,Светле Hug Hug Hug
Как сте?Никой нищо не казва Rolling Eyes
Ето малко снимки от рожденият ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353217

# 125
То4но днес мислех да пи6а но съм се запалила по Музик айдъл и ББ и само влизам и следя какво пи6ат гледам едното на компа другото на ТВ..абе пълна лудница....а и на вси4кото отгоре се запалих и по 1001 но6ти....а и работа имаме...
Зой4е хубави снимки...как е работата.?
айде отивам риба да пържа....

# 126
Зойче,променила си се  newsm78
Дани целия в рани  ooooh!
Иначе весело сте си изкарали  Simple Smile
При нас......работа.Мислим,правим,хабим материал..........Ей такива работи.А и на работа тръгнах........
Весело е  ooooh!

# 127
  • Стара Загора
Здравейте всички!
Зойче, гледам снимките в момента.Дани на всякъде усмихнат и изглежда много добре.Вие с Филип как сте?

При нас е една и съща.Баба и майка заминаха на гости при сестра ми за 2 седмици.Със Стоян сме добре.Няма нищо ново при нас и направо незнам какво да ви пиша.Той си подготви документи за кандидатстване за 2 места, но кандидатите са много и не се знае какво ще стане.Студентските права ми се пазят до догодина, но реших тази година да кандидатствам наново и да се пробвам за др.специалност.Чакам всеки момент да излезе справочника (за Стара Загора) и ще реша окончателно какво да правя.
Доре, ти как си?Как сте с Борис?
За всички прегръдки!  Hug

# 128
Зойче, много се извинявам, но изпуснах в деня на рождения ден да Ви пожелая да е жив и здрав малкият хубавец,безкраен късмет и много, много да Ви радва!!! newsm51
Снимките са много хубави и аз да отбележа Дани е много жизнерадостен!
 Hug на всички.

# 129
Ами да той Дани винаги си е бил такъв ухилен,а и той много оби4а да е сред хора,както му обръщаха вси4ки внимание,4е и откога врънка за колело и го полу4и най сетне,та как няма да е щастлив Wink
Форти моля те пиши ми на ли4ни какви документи ти искат за гражданство,4е реших да задействам нещата Hug
Дани при нас нищо интересно,добре сме,вси4ко е по старому Hug
Доре да още за Коледа си подстригах косата,аз си мисля,4е така изглеждам по свежо и по млада newsm78Какво мислите вие?А Дани е в рани,защото непрекъснато се бият с едно дете в яслата,за една седмица 3 пъти се бяха били,та трябваш? да ходя да се разправям поне да му отрежат ноктите ooooh!
Меди отдавана не се е разписвала newsm78

# 130
Зой4е погледни тук
Но най добре е да отиде6 до най близкото Сеф или обади6 по тел.. 4е от опит знам 4е навсякъде е разли4но макар 4е закона е един...като пример има разлика от Порто и  Брага Peace
Определено при4еската ти е добре така..то и аз затова се подстригвам Grinning

Медиии как я кара6?? Hug

# 131
Светле аз съм влизала в саита на сеф и знам какви документи пише там,4е искат,но исках да 4уя и мнение на някой,който ве4е е ходил.Мислех си да събера вси4ки документи и така да отида да питам,за да не се разхождам по 100 пъти,все пак през седмицата нямам никакво свободно време.
Bom fim de semana Hug

# 132
Зойче,добре си с новата прическа  Peace
Дани,добре сме като изключим редовните проблеми  Mr. Green

На мен в посолството ми искат 45 евро за превод и легализация на свидетелство за съдимост  #Cussing out И това ако отида тия дни  newsm78 щото после можело да има и други  Rolling Eyes
Освен това 60 евро глоба,че не съм си сменила веднага документите след развода  #Cussing out
По тоя повод се чудя дали да си пусна документите за гражданство със старите документи и после да ги сменям или първо да ги сменя/ще ги получа чак август някой си/ и после....та отече до края на 2010  ooooh!
Оплаках се.

# 133
Доре у4удвам се,4е толкова пари ти искат,спомням си,4е като се омъжвах и превеждах някакви документи там и ми искаха някаква смешна сума от сорта на 5 евро.Ти най си по на далавера да си направиш превода в Бг.Аз за моя радост се оказа,4е познавам ли4но официалната превода4ка в София,която ми превежда и дипломата и на Дани документите,та тя ми обеща следващият път да и пратя директно документите на нея и тя и апостил ще ми сложи,и вси4ко на половин цена,отколкото в агенциите.Ти нали щ?ш? да пускаш сними от карнавала Wink

# 134
Ех ама и ти  ooooh!
Не си забравила.
Не съм ги качила никъде още,половината са тъмни/докато си настроя телефона  ooooh!/
Ама на почивката,в понеделник,ще ги покажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт