Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 601
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Ама че гаден случай, дано да спасят майчето Praynig

# 136
  • Варна
оф стига беее, не се научиха да гледат на видеозон тея хора  #Cussing out дано поне майката спасят Praynig

айде малко да разведря обстановката с моята рамка номер 100 - Лора в снега - от вчера:

ГОЛЯМА

# 137
  • Варна
Ох думи нямам, извинявам се че малко ще помрача темата ама една моя позната с която мислехме да раждаме заедно март месец на 04.01 роди мъртво бебче  Cry На 22.12 пихме кафенце и всичко и беше наред,на 23 са я приели по спешност заради високо кръвно и болки в сърцето,но бебето е било ок. От 23.12 до 03.01 тя е била в болница за наблюдение и НИТО ВЕДНЪЖ за този период не са я гледали на ехограф  #2gunfire представяте ли си   #Cussing out  На 04.01 преди да я изпишат я викнали да видят все пак бебето и неоткрили сърдечни тонове....няма смисъл да продължавам нататък....като разбрах неможах да повярвам.... #Cussing out  Абе хора в болница е и пак изпуснахте бебето, какво е това нещо, защо си пазите апаратурата, мързи ли ви или какво,кога ще се оправят нещата в тая държава  #2gunfire

# 138
Оф много тъжно  cry cry cry
Много мъчно ми става като чета такива неща.

# 139
Деси пак ли е било в Окръжна  Sad
Ужасно тъжно е наистина. Моя съседка, сподели, че е изкарала голям късмет в АГ-то, тя лежа за задържане. Гледали ги вече не помня веднъж или два пъти дневно за тоновете и междувременно няма никой и нищо. Вечер като ги прегледат, чак на сутринта някой поглежда записа, ако е бил лош им трябва много късмет да изкарат нощта. Пристига една сутрин една акушерка на работа, вика я да я погледне, че много я мислила през нощта и им спасяват живота и на бебето и на майката.
Преди 4 години малко преди сватбата като се раболях, отивам в спешното и ми казаха операция...а аз ги питам добре де на ехограф поне няма ли да ме видите, доктора ме погледна очудено и ми каза, ами то има само един в болницата и той в неделя не работи  #Crazy Оказа се, че не съм била за операция, след преглед на ехограф в МД...
В Окръжна са взели нови маси за нормалните раждания, но дали имат ехографи и дали подобни случаи не е по-нормално да се следят по-често. В АГ-то наблюденията явно не са по-различни, докога ще трябва да разчитаме на късмет не мога да разбера  Rolling Eyes

# 140
Здравейте мили мами  Hug

Много болно и мъчно ми стана   Cry Дано наистина поне майчето да спасят  Praynig Поредният смъртен случай в Окръжна болница и ако не ме лъже паметта пак при д - р Скочев. Какво чакат, а не действат бързо и навреме - чакат да си чуят цифрата. Поне в Окръжна е така. Аз раждах там и не съм крила негативното си мнение. Моя позната също е била в доста деликатно положение и акушерката е пращала на няколко пъти да викат посоченият доктор от кафето поради спешният случай. Защо, ли се е бавил  newsm78 Не ми се коментира а ми се плаче  Sad  Дано поне този път да си понесе някой отговорността  Praynig

Аз отдавна не съм се разписвала  Embarassed Почнах работа, за сега само следобяд, а до обяд се занимавам с малката палавница. Бавачка щеше да ми е свекървата но за зла участ падна и си счупи китката и сега е в гипс  Mr. Green Абе все накриво ми върви нещо  #Cussing out Наоплаквах се малко  Embarassed   hahaha Добре, че е Вержи да разведри малко  Joy   Heart Eyes

# 141
Добро утро Grinning

Пети wavey бързо да се оправя свекървичката и да гледа Славена,а на теб лека и доходна работа Hug

# 142
Добро утро ,моичета  bouquet
Петс,бравос Hugпревръщаш се в работещо момиче!!!Айде дано свеките се освести по бържЕ ,та да навлиза в ролята на бавачка Peace
  bouquet  bouquet Hug Hug на всички

# 143
# 144
Добро утро! Чета и направо нямам думи, само в България се случват такива работи.
Сега и аз да се оплача, заради фисансовата криза в другите страни намаляват лихвите по кредитите, а при нас се увеличат - що за простотия. То заплата на мъжо няма да стигне да ги покрива, и на 100 места да работи. Аз незнам дали скоро ще започна работа, първо дали ще ни приемат в яслата и после незнам дали завода ни ще заработи изобщо. И после как да останеш в родината си, като управляващите се грижат само за себе си.
За да живееш сам, без свекърви и роднини, и да не си под наем, да си в собствено жилище - вече става недостожимо. МАй ще си оставим апартамента на банката и ще се ориентираме навън. Живеем в абсолютна лудници, няма нищо нормално и спокойно. Много добре започваме тази година.
Извинявам се за негативиззма, който ме е превзел Sad

# 145
Тони, за съжаление си права. Живеем в абсурдна държава. Проблема с кредитите се оказва много голям. Имам приятел, работи в трудова борса. Той ми каза, че масово започват съкращения в банките в отдели Кредитиране. Политиката се променя така, че почти няма да се отпускат потребителски кредити.
Всички тръбят че в България не се усещала тази финансова криза, но въобще не е така и скоро ще трябва да затегнем коланите.
За съжаление си мисля че където й да се отиде положението не е толкова розово както преди.

# 146
Тони,много съжалявам дано има светлина в тунела Praynig Hug

# 147
  • Варна
Добро утро момичета  Hug
Светлина има ама трудно се вижда май,ама то в тая държава е така....Хайде няма да се ядосвам че много се паля, а не е добре за нас с бебка  Wink
Искам да ви почерпя виртуално,съжалявам обаче че незнам как да сложа картинка  Embarassed ама вие се чуствайте почетпени. Днес с мъжлето ми имаме годишнина- правим 2 години от както се взехме   loveuuu  Много се обичаме и го пожелавам на всички вас. Тази нощ имаше подаръци,изненади и много  txtloves

# 148
Дессисс честита годишнина,все така влюбени  bouquet

# 149
Честита годишнина, все така че и повече да сте влюбени!

Общи условия

Активация на акаунт