Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 610
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
dessiss ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА-БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ И ПРЕДАНИ ЕДИН НА ДРУГ.Нека винаги ти поднасят кафето ТАКА -с много любов и внимание.ЧЕСТИТО.
И ОЩЕ:

# 151
  bouquet
Честита годишнина, все така влюбени и да се уважавате взаимно
 family4

# 152
  • ВАРНА
Честита годишнина на dessiss!
Пожелавам много любов и семейно щастие.
А за банките да кажа че наистина потребителски кредити вече почти не се дават.Но поне най-накрая са махнали таксата за предсрочно погасяване на потребителските кредити.Но да гледаме по ведро трябва все някак да се оправяме,най малкото заради тези малки сладури Simple Smile

# 153
Здравейте!
Досега не съм писала тук,но може ли да попитам дали има някоя от вас(бременна),която е ходила на 4D при П.Цветкова.Ако ДА, доволна ли е и дава ли диск ,снимки , цена и т.н.
Благодаря предварително!

# 154
Здравейте!
Досега не съм писала тук,но може ли да попитам дали има някоя от вас(бременна),която е ходила на 4D при П.Цветкова.Ако ДА, доволна ли е и дава ли диск ,снимки , цена и т.н.
Благодаря предварително!
ДА , аз съм ходила при нея.......по спомени цената беше 55 лева. Дава диск. Даже на диска ми написа "женски пол".........понеже не вярвах, че наистина бебчето ще е момиченце и три пъти я питах "Ама наистина ли?" Joy Беше много любезна и всичко ми обясняваше.......а аз не и спестих хилядите си въпроси.

Dessiss, честита годишнина!  bouquet Още мнооооого години любов!

# 155
Деси честита годишнина!

# 156
  • Варна
Благодаря ви момичета  Hug Да ви се връщат хубавите пожелания  Hug

# 157
Хоп да се отчета и аз - още не съм родила, обаче след последните новини и след прегледа така съм се панирала, за това и не писах веднага. Онзи ден ходих на преглед - оказа се, че не мога да родя нормално, колкото и да настоявам, бебето е много голямо и дори не може да слезе надолу, ще се наложи секцио. Като ме прегледа каза, че няма да тръгне да се ражда скоро, още няма никакво разкритие и шийката не е започнала да се изглажда и се разбрахме да оставим тогава секциото за 23ти когато ми е термина. И аз тъкмо свикнах смисълта за операция, гледах вчера по новините за случая в Окръжна и се побърквам от притеснение.  Cry  И на всичкото отгоре ми изтече някаква слуз дето във форума на януарките я наричат "падане на тапата" и това ставало след преглед за разкритие... Сега вече пристъпа на паника отмина и съм спокойна. НАдявам се да устискам до 15ти - тогава ще ми правят тестове за упойки, защото то не е едно зло ами съм и алергична, и тогава вече ще съм съвсем спокойна.

Dessiss, Честита годишнина! Много любов и разбирателство ви пожелавам!

# 158
PEnu4ka  аз родих на 15.10 със секцио и искам да те успокоя.Няма нищо страшно, много бързо се възстанових.Аз раждах в АГ-то и там на 4-тия ден ми донесоха бебка.Само като си я видях и болки минаха и всичко.На десетия ден все едно не бях оперирана.Стискам палци всичко да мине гладко. Praynig

# 159
добро утро Simple Smile

РЕпи4ка ,не е толкова страшно секциото,на 10 ден и аз бях като пушка Peace

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:24 от Морска

# 160
  • Варна
PEnu4ka не се притеснявай толкова. Мисли позитивно. Случая от онзи ден- прото така се е случило.  Cry  Масово мамите са със секцио и са добре.  Hug А тапата знам че може да падне 15 дни преди да родиш така че май и това не е страшно. Само спокийно че бебчо усеща тревогите ти.  Hug  Всичко ще бъде наред.

# 161
PEnu4ka и аз да те успокоя като другите мами. Раждах секцио в АГ-то, донесоха бебка на втория ден и забравих болка и всичко. На 4-ти ден почти нищо не усещах. Най-важното е да си спокойна и повярвай ми-няма от какво да се плашиш. Относно оная слуз-не е задължително да е тапата. И аз имах такова нещо в началото на 9-ти месец - Бутнах мъжо и му викам - "май ще се ражда", а той се обърна сънен и ми вика "заспивай жено, рано ти е още"Simple Smile Оказа се че не е тапата Hug

ОХ, чакам племенник тия дни и съм в такава еуфория- все едно аз ще раждам   Heart Eyes

Усмихнат ден на всички Simple Smile

# 162
Мами, Репичка / Пенучка както й вика сватята Simple Smile/ роди преди час, два. Снощи й изтекли водите, ама още не са й дали бебето.
Защо така много ми е странно newsm78. Приспали я с маска, че е нямалио време за тестове за упойки и сега много я боли, милата. Предполагам, че я боли повече, защото упойката отпуска по-бавно, не знам Thinking

# 163
begbie Hug Бързо да се оправя милата. На мен ми доведоха малката в 17 часа, а родих в 9. Стискам палци всичко да е наред. Ами и на мен ми сложиха маска и имах нещо като бодежи когато ми вливаха системите след това. После ме понаболяваше като ставах, ама доктора каза че е от шкембето  Mr. Green

# 164
  • Варна
Боже,супер.Аз и пиша успокоителен пост а тя вече родила  Hug Милата дано се оправи бързо и си види бебето. Всичко е наред иначе,нали?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт