И ОЩЕ:
Беше много любезна и всичко ми обясняваше.......а аз не и спестих хилядите си въпроси.
Още мнооооого години любов!
И на всичкото отгоре ми изтече някаква слуз дето във форума на януарките я наричат "падане на тапата" и това ставало след преглед за разкритие... Сега вече пристъпа на паника отмина и съм спокойна. НАдявам се да устискам до 15ти - тогава ще ми правят тестове за упойки, защото то не е едно зло ами съм и алергична, и тогава вече ще съм съвсем спокойна.
Масово мамите са със секцио и са добре.
А тапата знам че може да падне 15 дни преди да родиш така че май и това не е страшно. Само спокийно че бебчо усеща тревогите ти.
Всичко ще бъде наред.
Оказа се че не е тапата 

/ роди преди час, два. Снощи й изтекли водите, ама още не са й дали бебето.
. Приспали я с маска, че е нямалио време за тестове за упойки и сега много я боли, милата. Предполагам, че я боли повече, защото упойката отпуска по-бавно, не знам
Бързо да се оправя милата. На мен ми доведоха малката в 17 часа, а родих в 9. Стискам палци всичко да е наред. Ами и на мен ми сложиха маска и имах нещо като бодежи когато ми вливаха системите след това. После ме понаболяваше като ставах, ама доктора каза че е от шкембето Препоръчани теми